Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετώ, θα ήθελα μερικές γνώμες, εμπειρίες και συμβουλές για την περίπτωσή μου.

Ήμουν συνδρομητής στον ΟΤΕ με ένα 24μηνο DP Μ πακέτο ADSL έως 24Μbps, 250' προς σταθερά και 30' σε κινητά στα 27.50 ευρώ. Από την πρώτη στιγμή μου έδωσαν το Speedport entry i2, VOIP και ADSL από KV (έχω att 2.5 για τους δύσπιστους), μάλλον λόγω προβληματικής περιοχής (Νέα Πεντέλη) και μιας και μόλις είχαν βάλει τις καμπίνες. Τον πρώτο χρόνο έπιανα ~20Mpbs, πλέον αυτό έχει πέσει στα 13Mbps. Εδώ και δυο μήνες τέλειωσε το συμβόλαιο και ψάχνομαι. Είδα σε αυτό και σε άλλα forums αναφορές για καλύτερα πακέτα σε τιμές ~18-20 σε εναλλακτικούς και ~23-24 στον ΟΤΕ.

Είπα να δοκιμάσω την τύχη μου και έκανα αίτηση φορητότητας στην Wind σε DP basic έως 24Mbps, με απεριόριστα σταθερά, 120' σε κινητά, 1500' σε κινητά Wind/Q, 120' το μήνα σε ένα καρτοκινητό και 1GB το μήνα σε sim που θα έστελναν αυτοί, στα 20.99 ευρώ. Με πήραν από το 13888 του ΟΤΕ με αντιπροσφορά για ακύρωση φορητότητας με έως 24Mbps, απεριόριστα σταθερά, 360' προς κινητά και 200' κάθε μήνα προς δυο καρτοκινητά της επιλογής μου για ένα χρόνο στα 26.70 ευρώ. Απ'οτι κατάλαβα πιο κάτω δεν ρίχνουν το πάγιο με τίποτα. Ουσιαστικά μου κόβουν λιγότερο από ένα ευρώ το μήνα και μου δίνουν "δώρο" χρόνους ομιλίας.

Η Wind μου έστειλε χτες μήνυμα οτι την Τετάρτη 21/03 θα γίνει η μεταφορά. Απ'οτι έχω διαβάσει για να είναι έγκυρη η ακύρωση της αίτησης φορητότητας πρέπει να γίνει τρεις ημέρες πριν την ενεργοποίηση στον νέο πάροχο. Πως μετράμε αυτές τις μέρες; Μετράει και η μέρα ενεργοποίησης (Τετάρτη) μέσα; Σήμερα Παρασκευή πρέπει να αποφασίσω και να στείλω ή μπορώ να το κάνω πχ και Δευτέρα (μετρώντας Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, τρεις ημέρες);

Επίσης, υπάρχει καμιά περίπτωση άμα αφήσω να γίνει η ενεργοποίηση στην Wind, να πάρω καλύτερη προσφορά από OTE όντας πλέον ενεργοποιημένος πελάτης της Wind, και να ξαναγυρίσω μέσα στις 14 ημέρες που προβλέπονται για υπαναχώρηση; Ή είναι τζάμπα ρίσκο και ταλαιπωρία και να πάρω την αστεία μεν αλλά καλύτερη από το πακέτο που είχα προσφορά του ΟΤΕ; Wind ADSL φοβάμαι πολύ να μείνω γιατί η περιοχή έχει τραγικές ταχύτητες ADSL από ΑΚ απ'ότι έχω διαβάσει.

ΥΓ. Το ξέρω οτι με 28 ευρώ βάζω 50άρα Wind VDSL αλλά δεν με ενδιαφέρει. Είμαι καλυμμένος με ταχύτητες 10-15Mbps. Παρακαλώ ας μείνουμε on topic.

Επεξ/σία από helicoid
Δημοσ.

Αν είσαι καλυμμένος με το ADSL μείνε OTE. Μόνο με αυτόν θα έχεις τέτοια σύνδεση από καμπίνα, ενώ όλοι οι άλλοι δίνουν μόνο VDSL και το ADSL από το αστικό κέντρο, με ότι έχει να κάνει αυτό στην ταχύτητα συγχρονισμού λόγω απόστασης.

Ο κανονισμός αναφέρει "έως 3 εργάσιμες μέρες πριν από την κατασκευή του βρόχου", άρα η τελευταία ημέρα για ακύρωση φορητότητας είναι η Παρασκευή. Μετά έχεις το δικαίωμα υπαναχώρησης έως 14 ημερολογιακές ημέρες από την υπογραφή της σύμβασης.

Υπόψη ότι σε περίπτωση υπαναχώρησης συνήθως ισχύουν οι προσφορές των νέων πελατών και όχι αυτή που σου έχουν δώσει τώρα, μαζί με τυχόν επιπρόσθετα τέλη ενεργοποίησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...