Προς το περιεχόμενο

Laptop Quest Slimbook Plus, Panel 14.1" 1600 x 900, CPU Intel Atom X5-Z8350, RAM 4 GB, SSD 32 GB, Windows 10 169 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πήρα το νετπουκ.. ίσα ίσα για μια δουλειά και μόνο που το θέλω, αλλιώς δεν είναι τπτ το αξιόλογο(καλά που πήρα με τα 4gb ram αλλιώς), ίσως αν κόστιζε όσο ήταν η προσφορά.

Ήδη απο χθες παλεύει με τα updates και τον διαθέσιμο χώρο.( Του βαλα μια sd ευτυχώς).

Τελείως άχρηστο μηχάνημα, έμεινε από χώρο και δεν μπορεί να βάλει ούτε τα windows updates.

Όσο για το Ethernet ναι προχώρησα στην λύση με την usb θύρα. Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.

αυτα τα μηχανακια εχουν νοημα για καποιον που κανει απλη χρηση γραφειου και σε πληροφορω πως ειναι πιο ευχρηστα και πανε καλυτερα με android (κατοχος cube iwork 10)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, sintalkas είπε

αυτα τα μηχανακια εχουν νοημα για καποιον που κανει απλη χρηση γραφειου και σε πληροφορω πως ειναι πιο ευχρηστα και πανε καλυτερα με android (κατοχος cube iwork 10)

Δεν έθεσα ποτέ αυτόν τον προβληματισμό.

Ακριβώς γι'αυτό το πήρα κιόλας.

Το θέμα μου είναι ο χώρος.

Για δουλειά γραφείου το πήρα, απομακρυσμένα δουλεύω σε εναν υπολογιστή.. τι να το κάνω αμα δεν προστατευομαι από κενά ασφαλείας και δεν μπορεί να κάνει updates?

Άνοιξα θέμα για να μη μιλάμε άκυρα εδω

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
Στις 16/3/2018 στις 3:35 ΜΜ, zacharis1955 είπε

Αν ψάχνεις καλύτερο και λίγο ακριβότερο από εξωτερικό πας σ' αυτό https://www.gearbest.com/laptops/pp_803489.html?wid=21, εκτός από κλασσική υπόδοχη SATA για 2.5" HDD / SSD διαθέττει και M.2 SSD slot που σημαίνει ότι δέχεται δύο σκληρούς δίσκους, αναβαθμίσιμο σε μνήμη και δίσκο...

Εγγυείται η Quest για 2 χρόνια , αρκεί νομίζω...

Φίλε zacharis1955, είσαι σίγουρος ότι έχει Μ.2 SSD slot, γιατί στην ιστοσελίδα αναφέρει για m-SATA;  Τι ισχύει; Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...