matheostsik Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπερα παιδια εκανα σημερα μια πρωτη αποπειρα (με την xiaomi yi) να κανω timelapse.Aπο οτι διαβασα στο google το καλυτερο setting για αυτο που ηθελα ηταν καθε 2 δευτερολεπτα.Προσπαθησα να κανω render στο sony vegas αλλα το video φαινεται σαν να "glitcharei".Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 οταν παιζει glichaρει? εντυπωση μου κανει! εγω οσα timelapse κ αν εχω δοκιμασει με την yi και με την yi 4k ηταν μια χαρα. μηπως φταει η καρτα σου? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 15 ώρες πριν, emperor4her είπε οταν παιζει glichaρει? εντυπωση μου κανει! εγω οσα timelapse κ αν εχω δοκιμασει με την yi και με την yi 4k ηταν μια χαρα. μηπως φταει η καρτα σου? Ειναι ξεχωριστες φωτογραφιες δε μου το φτιαξε σαν βιντεο κατευθειαν..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κατσε γιατι με μπερδεψες! τραβηξες timelapse Photo ή timelapse video? επισης, οταν παιζει το βιντεο στον υπολογιστη σου με ενα δικο σου Player, οχι στο vegas, παιζει κανονικα η glitcharei παλι? Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από emperor4her Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, emperor4her είπε Κατσε γιατι με μπερδεψες! τραβηξες timelapse Photo ή timelapse video? επισης, οταν παιζει το βιντεο στον υπολογιστη σου με ενα δικο σου Player, οχι στο vegas, παιζει κανονικα η glitcharei παλι? Αυτο εννοω οτι δε μου το εμφανιζει σαν βιντεο αλλα σαν πολλες φωτογραφιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
emperor4her Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 57 λεπτά πριν, matheostsik είπε Αυτο εννοω οτι δε μου το εμφανιζει σαν βιντεο αλλα σαν πολλες φωτογραφιες Κατάλαβα. Μαλλον εχεις επιλέξει time-lapse photo. Πρέπει να βάλεις time-lapse video Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, emperor4her είπε Κατάλαβα. Μαλλον εχεις επιλέξει time-lapse photo. Πρέπει να βάλεις time-lapse video Τωρα τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportikus Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Βάλε τις φωτο ολες που τραβηξες σε εναν φάκελο.ανοιξε το vegas>file>import πάνε στον φάκελο και τσέκαρε την πρώτη πριν πατησεις open τσεκαρε την επιλογη open image sequence.Πάτα open και επέλεξε τις ρυθμίσεις για το video που θα σου ετοιμασει(πχ 1080,25p),και είσαι έτοιμος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
matheostsik Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Στις 3/20/2018 στις 10:11 ΜΜ, sportikus είπε Βάλε τις φωτο ολες που τραβηξες σε εναν φάκελο.ανοιξε το vegas>file>import πάνε στον φάκελο και τσέκαρε την πρώτη πριν πατησεις open τσεκαρε την επιλογη open image sequence.Πάτα open και επέλεξε τις ρυθμίσεις για το video που θα σου ετοιμασει(πχ 1080,25p),και είσαι έτοιμος. Τις εχω κανει import κλπ απλα το θεμα μου ειναι στο να βρω τις σωστες ρυθμισεις ωστε να παιζει "ομαλα" το βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportikus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 1920χ1080 HD και 25 fps frame rate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα