Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Ψάχνω ένα ρούτερ ή μία κάρτα, μέχρι κανα 50αρικο+- βαριά 100 όπως λέει και στον τίτλο, που να δέχεται την κάρτα του κινητού μου και να βγάζει είτε usb είτε ethernet(προτιμώμενο) για να το συνδέω με τον υπολογιστή. Δοκίμασα να το κάνω με το κινητό μέσω usb tethering αλλά τρώει την μπαταρία για πλάκα. Τι προτείνετε; Θα χρησιμοποιηθεί για live streaming, γιατί με ADSL δεν σηκώνει ούτε 480p. Θα έχω θέμα με την σταθερότητα της σύνδεσης αν το αφήνω σε μία μεριά χωρίς να το κουνάω; Έχω κάνει ήδη δοκιμές με το κινητό και δεν είχα πρόβλημα

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από markoskerass
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, billiboo είπε

livestreaming και 4g στην ελλαδα ειναι πολυ ακριβο αθλημα. με τα λέφτα που θα δινεις θα εβαζες vdsl.

Λίγο δύσκολο γιατί κάθε φορά θα είναι από διαφορετική τοποθεσία.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, poulinos είπε

επισης καλο αλλα πανω απο 100

https://www.skroutz.gr/s/7500383/TP-LINK-Archer-MR200-v1.html

Δεν βλέπω κάποια άλλη  φθηνότερη λύση.. οπότε μάλλον θα παω σε αυτό. Επειδή υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα σε flight case, υπάρχει δυνατότητα να βάλω εξωτερικές κεραίες η να βάλω προέκταση σε αυτές; Από ότι είδα, έχει 3 εσωτερικές κεραίες για wifi που δεν με ενδιαφέρει να έχω καλό σήμα γιατί θα πάω μέσω ethernet και οι 2 εξωτερικές για το 4G.

Δημοσ.

ολο και κατι θα υπαρχει για προεκταση η καινουρια κεραιακια με καλωδιο οπως εκανε η teltonika

2 hours ago, markoskerass said:

Δεν βλέπω κάποια άλλη  φθηνότερη λύση.. οπότε μάλλον θα παω σε αυτό. Επειδή υπάρχει περίπτωση να μπει μέσα σε flight case, υπάρχει δυνατότητα να βάλω εξωτερικές κεραίες η να βάλω προέκταση σε αυτές; Από ότι είδα, έχει 3 εσωτερικές κεραίες για wifi που δεν με ενδιαφέρει να έχω καλό σήμα γιατί θα πάω μέσω ethernet και οι 2 εξωτερικές για το 4G.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν τυχόν διαθέτεις USB stick 4G φτηνή λύση είναι και αυτή 

Και χωρίς stick αυτή, έχει μάλιστα και μπαταρία που προσφέρει 10 ώρες χρήσης

Επεξ/σία από BELL
Δημοσ.
On 17/3/2018 at 3:45 PM, BELL said:

Εάν τυχόν διαθέτεις USB stick 4G φτηνή λύση είναι και αυτή 

Και χωρίς stick αυτή, έχει μάλιστα και μπαταρία που προσφέρει 10 ώρες χρήσης

επειδη τα links σου δεν παιζουν μαλλον το ενα ειναι αυτο που θες να βαλεις το δευτερο δεν ξερω γιατι και τα 2 δειχνουν το ιδιο αν τα κανεις Edit.

https://www.amazon.co.uk/dp/B00634PLTW/ref=cm_sw_r_cp_apa_gQrRAb730F7NE

Δημοσ.

Ίσως επειδή προσπάθησα να τα βάλω από κινητό. Εάν θυμάμαι καλά και το δεύτερο ήταν της to Link, το οποίο φορτίζει και με power bank

Ελπίζω να είναι αυτό που ζητάει το παλικάρι

Δημοσ.

ναι το Mr3020 γεμιζει και απο Power bank και παιρνει Usb stick>

το αλλο μαλλον ειναι αυτο 

https://www.tp-link.com/gr/products/details/cat-14_M5360.html 

???

2 hours ago, BELL said:

Ίσως επειδή προσπάθησα να τα βάλω από κινητό. Εάν θυμάμαι καλά και το δεύτερο ήταν της to Link, το οποίο φορτίζει και με power bank

Ελπίζω να είναι αυτό που ζητάει το παλικάρι

Δημοσ.

Πιστεύω ιδανικό ρούτερ για τέτοια υλοποίηση θα έπρεπε να διαθέτει 4g ftp server και USB port για φόρτιση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...