Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά sos έχω το εξής θέμα.. Έστησα μια καινούρια μητρική Asus Rog Strix B350-F με έναν ryzen 5 1600 όλα καλά ανοίγει το pc κ μ ανοίγει τον σκληρό π είχα στο προηγούμενο πισί μ (ssd) με περασμένα win7 και μ έχει να επιλέξω επιδιόρθωση π συνιστάται αλλά δεν δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο.. Μες στο bios όμως άμα μπω δουλεύουν κ τα 2..εκανα boot από cd π έχω μέσα τα Windows γ να έκανα format κ πάλι δεν δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο... Καμία ιδέα; 

????? 

?? 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Makabpios είπε

Παιδιά sos έχω το εξής θέμα.. Έστησα μια καινούρια μητρική Asus Rog Strix B350-F με έναν ryzen 5 1600 όλα καλά ανοίγει το pc κ μ ανοίγει τον σκληρό π είχα στο προηγούμενο πισί μ (ssd) με περασμένα win7 και μ έχει να επιλέξω επιδιόρθωση π συνιστάται αλλά δεν δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο.. Μες στο bios όμως άμα μπω δουλεύουν κ τα 2..εκανα boot από cd π έχω μέσα τα Windows γ να έκανα format κ πάλι δεν δουλεύει ούτε ποντίκι ούτε πληκτρολόγιο... Καμία ιδέα; 

????? 

?? 

Η εύκολη λύση είναι να βάλεις win10 γιατι τα 7αρια δεν υποστηρίζονται πλέον απο ολα τα καινούργια cpu.. 

Η δύσκολη λύση https://www.anandtech.com/show/11182/how-to-get-ryzen-working-on-windows-7-x64

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...