Προς το περιεχόμενο

BMW 116 vs Alfa Romeo Giulietta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω διαβάσει τεστ σε γερμανικιά ιστοσελίδα,φυσικά υπέρ της bmw,αλλά οι τύποι ανέκαθεν ήταν παράξενοι στα μάτια μου.

Δημοσ.

Για τη Giullieta ειχα τσεκαρει το ελληνικό και το .com forum όπου είχα δει εκτός από το θέμα με τις χειρολαβές που σπάνε ότι υπήρχε πρόβλημα στα πίσω φώτα με τα καλώδια τους ( όχι κάτι σοβαρό ) αλλά και πρόβλημα στη μονάδα multiair. Το τελευταίο είναι αρκετά σοβαρό μιας και το ανταλλακτικό είναι όλο το καπάκι με τις βαλβίδες και έχει κόστος περίπου 800-900 ευρώ. Βέβαια δεν ήταν ο κανονας, είχε βγει σε κάποια αυτοκίνητα.

Για τον άσσο όταν έψαχνα μου είχε πει φίλος μηχανικός σε BMW συνεργείο να πάω πριν το 07-08 που άλλαξε το μοντέλο γιατί μετά έβγαζε διάφορα θεματα με τα ηλεκτρικά του. Ωστόσο εγω δεν κοιτούσα για καινούργιο, μέχρι 2011-2012 μοντέλο.

Επειδή κι εγώ έψαχνα καιρό για Giullieta και δεν έβρισκα με τπτ μεταχειρισμένο στην τιμή και με τα χιλιόμετρα που ήθελα, κατελειξα σε focus. Τωρα απλά θα έπαιρνα καινούργια την Giullieta με 19k ( έχουν με περασμένες πινακίδες κάποιοι έμποροι ) και την δίνουν σε αυτήν την τιμή τη Super με τα 150 άλογα.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bkran είπε

Για τον άσσο όταν έψαχνα μου είχε πει φίλος μηχανικός σε BMW συνεργείο να πάω πριν το 07-08 που άλλαξε το μοντέλο γιατί μετά έβγαζε διάφορα θεματα με τα ηλεκτρικά του. 

Τα 07-11 βγάζουν προβλήματα (μόλις περάσουν τις 100 χιλ χλμ) με το σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου - ανάφλεξης. Πρέπει να αλλάξεις το παρεάκι μπεκ πολλαπλασιαστές μπουζί πακέτο με γνήσια και μόνο και έπειτα την αντλία υψηλης και τη βαλβίδα+αισθητήρα πιεσησ Λαδιού με τους νέους βελτιωμένους κωδικους που βγήκαν και μετά τελείωσες. Ούτε ηλεκτρικά ούτε τίποτα άλλο. 

Αν βρεις έτοιμο με αλλαγμένα τα κομμάτια όλα οκ ειδαλλως να περιμενεισ το μπουγιουρντί (σύνολο για τα από πάνω γύρω στα 2Κ). Εγώ που τα έκανα και τελείωσε εδώ και 2.5-3 χρόνια μόνο λαδια φίλτρα και βενζίνη δε μου ξανά έβγαλε τίποτα. Φιλος με το ίδιο μοτέρ που τώρα πιάνει τις 100 χιλ χλμ άρχισε να έχει τα πρώτα συμπτώματα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...