Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kormos είπε

Οι συσκευές πλέον οι περισσότερες για να είναι προσιτές στον ανταγωνισμό και να μειώσουν το κόστος δεν έχουν ακουστικά και κάποια ούτε αντάπτορα, μόνο καλώδιο φόρτισης.

Τα περισσότερα Νοκια (χαμηλής αξίας κυρίως) είχαν πάντα πρόβλημα με το ακουστικό. Αν θυμάμαι καλά είναι φιξ στην πλακέτα.

Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω εφόσον σε καλύπτει το DOA των 7 ημερών και έχεις τη συσκευασία με τα παρελκόμενα.

Το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι ότι δεν είχε το κουτί ακουστικά,αλλά ότι δεν ξέρω ποιά του κάνουν.Έχω αλλάξει δεκάδες Nokia και με τα μόνα που είχα (το ίδιο) πρόβλημα είναι το RM-944 και το 150.Πέρα αυτού το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά,δε νομίζω ότι μπορώ να το επιστρέψω

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, saruman123 είπε

Έτυχε χτες και πήραμε ένα 3310(17)για απλή χρήση και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά.

Και ακουστικά και φορτιστή ευρωπαϊκό.

Καλό νέο αυτό :)

40 λεπτά πριν, 12180 είπε

Το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι ότι δεν είχε το κουτί ακουστικά,αλλά ότι δεν ξέρω ποιά του κάνουν.Έχω αλλάξει δεκάδες Nokia και με τα μόνα που είχα (το ίδιο) πρόβλημα είναι το RM-944 και το 150.Πέρα αυτού το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά,δε νομίζω ότι μπορώ να το επιστρέψω

Οπότε θα πρέπει να καλέσεις ένα επίσημο σέρβις της Νοκια και να σε ενημερώσει ποιος τύπος ακουστικών κάνουν.

• Thanks 1
Δημοσ.

Πήγα και πήρα κινέζικα με 5 ευρώ και δουλεύουν μια χαρά.Ευχαριστώ τα παιδιά που έκαναν τον κόπο και απάντησαν

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 12180 είπε

Πήγα και πήρα κινέζικα με 5 ευρώ και δουλεύουν μια χαρά.Ευχαριστώ τα παιδιά που έκαναν τον κόπο και απάντησαν

:P ωραίος!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...