12180 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, kormos είπε Οι συσκευές πλέον οι περισσότερες για να είναι προσιτές στον ανταγωνισμό και να μειώσουν το κόστος δεν έχουν ακουστικά και κάποια ούτε αντάπτορα, μόνο καλώδιο φόρτισης. Τα περισσότερα Νοκια (χαμηλής αξίας κυρίως) είχαν πάντα πρόβλημα με το ακουστικό. Αν θυμάμαι καλά είναι φιξ στην πλακέτα. Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω εφόσον σε καλύπτει το DOA των 7 ημερών και έχεις τη συσκευασία με τα παρελκόμενα. Το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι ότι δεν είχε το κουτί ακουστικά,αλλά ότι δεν ξέρω ποιά του κάνουν.Έχω αλλάξει δεκάδες Nokia και με τα μόνα που είχα (το ίδιο) πρόβλημα είναι το RM-944 και το 150.Πέρα αυτού το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά,δε νομίζω ότι μπορώ να το επιστρέψω
kormos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Έτυχε χτες και πήραμε ένα 3310(17)για απλή χρήση και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά. Και ακουστικά και φορτιστή ευρωπαϊκό. Καλό νέο αυτό 40 λεπτά πριν, 12180 είπε Το πρόβλημα το δικό μου δεν είναι ότι δεν είχε το κουτί ακουστικά,αλλά ότι δεν ξέρω ποιά του κάνουν.Έχω αλλάξει δεκάδες Nokia και με τα μόνα που είχα (το ίδιο) πρόβλημα είναι το RM-944 και το 150.Πέρα αυτού το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά,δε νομίζω ότι μπορώ να το επιστρέψω Οπότε θα πρέπει να καλέσεις ένα επίσημο σέρβις της Νοκια και να σε ενημερώσει ποιος τύπος ακουστικών κάνουν. 1
12180 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Τα ακουστικά που έχω είναι όλα με 3 μαύρες λωρίδες όπως αυτό .Μήπως χρειάζομαι με 2 όπως αυτο;
12180 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2018 Πήγα και πήρα κινέζικα με 5 ευρώ και δουλεύουν μια χαρά.Ευχαριστώ τα παιδιά που έκαναν τον κόπο και απάντησαν 1
kormos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, 12180 είπε Πήγα και πήρα κινέζικα με 5 ευρώ και δουλεύουν μια χαρά.Ευχαριστώ τα παιδιά που έκαναν τον κόπο και απάντησαν ωραίος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα