Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Μιλάς από τον Χ όμιλο ή γενικά;

Αν γενικά και εγώ επαρχία είμαι οπότε σαν εναλλακτικές ψάχνω αλυσίδες όπου μπορώ να αποφύγω το έξτρα κόστος οποιασδήποτε χρέωσης 

Λέω για την κατώτατη τιμη σε skroutz,bestprice σε σχέση μετα μαγαζιά που μπορώ να πάω εγώ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 12180 είπε

Λέω για την κατώτατη τιμη σε skroutz,bestprice σε σχέση μετα μαγαζιά που μπορώ να πάω εγώ

Υποθέτω πως δεν θες το σίγουρο από κάποια γνωστή αλυσίδα ή λόγο τιμής θεωρητικά. Απο τα γνωστά "παραμάγαζα" το μόνο που θα σε ευνοήσει είναι αυτό (λόγο του ότι αναφέρει ότι έχει Ελληνικό μενού), εναλλακτικά δες αυτό (αλλά όπως αναφέρει είναι με Αγγλικό μενού) :rolleyes:

• Thanks 1
Δημοσ.

Ναι αλλά με μεταφορικά και αντικαταβολή δεν πάει σχεδόν το ίδιο (εννοώ για πιο φτηνά κινητά);

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, 12180 είπε

Ναι αλλά με μεταφορικά και αντικαταβολή δεν πάει σχεδόν το ίδιο (εννοώ για πιο φτηνά κινητά);

~78€ (τελική τιμή) από "παραμάγαζα" και ~89€ (τελική τιμή) από γνωστή αλυσίδα. Προσωπικά θα επέλεγα τη 2η εκδοχή μιας και το κόστος είναι μικρό στη διαφορά τιμής :rolleyes:

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά πήγα και πήρα την Παρασκευή το Nokia 150 από τον Κωτσόβολο με 34.90 και το έχω μετανιώσει.Χωρίς ακουστικά και χωρίς αποθηκευτικό χώρο.Δυστυχώς είναι το ίδιο το RΜ-944 που είχα πριν με λίγο καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη.Έχει και το ίδιο πρόβλημα με τα handsfree που έχουν το κλασσικό 3.5 mm jack καθώς ακούω αλλά δεν ακούγομαι.Το ίδιο και το RΜ-944 στο οποίο κάνανε μόνο τα δικά του ακουστικά

Επεξ/σία από 12180
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, 12180 είπε

Τελικά πήγα και πήρα την Παρασκευή το Nokia 150 από τον Κωτσόβολο με 34.90 και το έχω μετανιώσει.Χωρίς ακουστικά και χωρίς αποθηκευτικό χώρο.Δυστυχώς είναι το ίδιο το RΜ-944 που είχα πριν με λίγο καλύτερη και μεγαλύτερη οθόνη.Έχει και το ίδιο πρόβλημα με τα handsfree που έχουν το κλασσικό 3.5 mm jack καθώς ακούω αλλά δεν ακούγομαι.Το ίδιο και το RΜ-944 στο οποίο κάνανε μόνο τα δικά του ακουστικά

πάρε ένα bluetooth

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, 12180 είπε

Πώς και δεν πήρες κανένα 3310(2017)?

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πώς και δεν πήρες κανένα 3310(2017)?

60 ευρώ μου φαίνονται πολλά.Προτίμησα το 150 στα 35 ευρώ,δε μου φαίνεται να έχουν ουσιαστικές διαφορές

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, 12180 είπε

60 ευρώ μου φαίνονται πολλά.Προτίμησα το 150 στα 35 ευρώ,δε μου φαίνεται να έχουν ουσιαστικές διαφορές

44.50€ κάνει και με τα έξοδα 50€......

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με μικρόφωνο ακουστικών σε Νοκια; Έχω δοκιμάσει 3 ζευγάρια τα οποία δουλεύουν σε άλλες συσκευές

Επεξ/σία από 12180
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 12180 είπε

Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα με μικρόφωνο ακουστικών σε Νοκια; Έχω δοκιμάσει 3 ζευγάρια τα οποία δουλεύουν σε άλλες συσκευές

Άρα δεν είναι τα ακουστικά....

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, saruman123 είπε

Άρα δεν είναι τα ακουστικά....

Σίγουρα.Ίδιο πρόβλημα είχα και με το RΜ-944. Έχω την εντύπωση πως αυτά παίρνουν βύσμα ελάχιστα μικρότερο.Το έχω δει και σε άλλο πολύ παλιό Νοκια

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 12180 είπε

Τλκ άκυρο για Bluetooth ακουστικά δεν τα υποστηρίζει 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/25/2018 στις 10:38 ΜΜ, 12180 είπε

Οι συσκευές πλέον οι περισσότερες για να είναι προσιτές στον ανταγωνισμό και να μειώσουν το κόστος δεν έχουν ακουστικά και κάποια ούτε αντάπτορα, μόνο καλώδιο φόρτισης.

Τα περισσότερα Νοκια (χαμηλής αξίας κυρίως) είχαν πάντα πρόβλημα με το ακουστικό. Αν θυμάμαι καλά είναι φιξ στην πλακέτα.

Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω εφόσον σε καλύπτει το DOA των 7 ημερών και έχεις τη συσκευασία με τα παρελκόμενα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, kormos είπε

Οι συσκευές πλέον οι περισσότερες για να είναι προσιτές στον ανταγωνισμό και να μειώσουν το κόστος δεν έχουν ακουστικά και κάποια ούτε αντάπτορα, μόνο καλώδιο φόρτισης.

Τα περισσότερα Νοκια (χαμηλής αξίας κυρίως) είχαν πάντα πρόβλημα με το ακουστικό. Αν θυμάμαι καλά είναι φιξ στην πλακέτα.

Μπορείς να το επιστρέψεις πίσω εφόσον σε καλύπτει το DOA των 7 ημερών και έχεις τη συσκευασία με τα παρελκόμενα.

Έτυχε χτες και πήραμε ένα 3310(17)για απλή χρήση και μέχρι στιγμής είναι όλα καλά.

Και ακουστικά και φορτιστή ευρωπαϊκό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...