Dominic Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπερα , κατ αρχην εχω δει το μεγαλο ποστ που προτεινει καποιες συσκευες αλλα ηταν αρκετα χαοδης με 32.000 απαντησεις (κυριολεκτικα) συγκεκριμενα ψαχνω για ενα φθηνο λαπτοπ, μονο για την δουλεια. Δεν με ενδιαφερει το gaming τοσο οσο να μπορω να τρεχω πολυ συγκεκριμενα προγράμματα οπως το office, photoshop, corel με άνεση. Καλό επεξεργαστη και ραμ για να αντεχει πολλαπλα παραθυρα χωρις να παρει φωτια, και αναλυση οθονης HD (1920x1080) γιατι λογο δουλειας θα περναω πολλες ωρες μπροστα του. Αν γινεται το βαρος του να μην υπερβαινει κατα πολυ τα 2κιλα (φανταζομαι αυτο συνεπαγει και 15αρα οθονη αν δεν κανω λαθος) Γενικα η χρηση του θα ειναι μονο επαγγελματικη, θα το μεταφερω στο γραφειο μου θα δουλευω και τελος. Gaming και τετοια δεν με ενδιαφερουν γιατι εχω σταθερο. Με μια γρηγορη ματια βρηκα αυτο Lenovo IdeaPad 320-15ISK Πως σας φαινεται? Φυσικα και επιπλεον προτασεις δεκτες ευχαριστω
Tsamjunior Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Πόσταρε σε αυτό το χαώδες ποστ το ερώτημα σου και θα πάρεις απάντηση. Μην ανησυχείς που έχει τόσες απαντήσεις είναι συνομιλία πολλών χρόνων. Οπότε θέσε εκεί το ερώτημα και θα σε βοηθήσουν τα παιδιά. Υ.Γ. Αρκετά καλό, αλλά παίζει και μια προσφορά με έναν acer απο amazon.com. Δεν ξέρω όμως αν με αυτό το budget μπορεις να τρέξεις προγράμματα τύπου photoshop άνετα. Ξαναλέω όμως, ρώτα στο κατάλληλο θρεντ. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Tsamjunior
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα