Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα νέο smartphone ανακοίνωσε η TP-Link, αρχικά για την αγορά της Μαλαισίας, το οποίο έχει την ονομασία Neffos N1.

Το νέο smartphone της γνωστής εταιρείας δικτυακών προϊόντων βασίζεται στο SoC της MediaTek, Helio P25, που περιλαμβάνει οκταπύρηνο επεξεργαστή 2,5GHz και τη GPU, Mali-T880 καθώς και 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Neffos N1 υποστηρίζει 4G LTE ενώ το WiFi υποστηρίζει την τεχνολογία dual-band smart antenna της TP-Link. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3260mAh. Η οθόνη του είναι LCD IPS με διαγώνιο 5,5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση 1080 x 1920 pixels και προστατεύεται από Gorilla Glass 3.

Στο πίσω μέρος, και σε μία διάταξη –και design- που θυμίζει το Huawei P10, υπάρχουν δύο κάμερες 12 Megapixels που συνοδεύονται από dual LED flash και από fingerprint scanner.

N1_1.jpg.d459db4a38906a1812f257fad7eecd2c.jpg

Το user interface έχει την ονομασία NFUI 7.0 και βασίζεται στο Android Nougat. Μάλιστα, μοιάζει σαν να πρόκειται για μία επανασχεδιασμένη έκδοση του Εmotion UI της Huawei. Το κόστος της συσκευής είναι περίπου €230 στην Μαλαισία.

N1_2.jpg.29657b5a4c8924c090cf428025455740.jpg

GSMArena

Δείτε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, GioTech είπε

TP Link σε ήξερα μόνο για τα Router

Ναι ναι ειναι αυτα που καθε λιγο πρεπει να τα κανεις reset για να παιζουν σταθερα :P

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αν βάζανε έναν 625/626 και έριχναν 60-70 ευρώ την τιμή δείχνει συμπαθητικό. Προς το παρόν βγάζω το "συμ"... δεν αξίζει..

• Like 1
Δημοσ.

Απίστευτος ο αντιγραφέας. Έχει βάλει και δεξιά από τις κάμερες το "DUAL LENS" για να θυμίζει το LEICA.

Δημοσ.

Το προηγούμενο μοντέλο που έχω είναι εξαιρετικό. Δεν κολλάει καθόλου, γρήγορο και fall friendly. Χωρίς μεμβράνη και θήκη, εχει φαει απειρα σουτια και δεν έχει πάθει τίποτα. 

Δημοσ.

εγώ τώρα που τα παρακολουθώ καιρό και λέω να βγάλουν κάνα αξιόλογο για τα δεδομένα μου που θέλω να το πάρω μόνο και μόνο γιατί έβγαλε κάποιος ένα μοντέλο με το ψευδώνυμο μου????οεο?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nefos78 είπε

εγώ τώρα που τα παρακολουθώ καιρό και λέω να βγάλουν κάνα αξιόλογο για τα δεδομένα μου που θέλω να το πάρω μόνο και μόνο γιατί έβγαλε κάποιος ένα μοντέλο με το ψευδώνυμο μου????οεο?

Κρίμα, άμα είχες βάλει ακόμη ένα f θα μπορούσες να ζητήσεις πνευματικά δικαιώματα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...