Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με πήραν χθες για vdsl απ την vodafone και τους είπα ότι θα φύγω έτσι και αλλιώς  γιατί βρήκα πιο φτηνά κτλ τεσπα να μην σας κουράζω ... η πωλήτριά μου ανέφερε ότι και σε άλλη εταιρία να πάω θα με υποχρεώσουν σε λίγο καιρό σε vdsl,  έτσι στο τέλος θα πληρώνω πιο ακριβά από την πρότασή που με κάνουν τώρα (31€) ... ισχύει κάτι τέτοιο δηλ θα καταργήσουν adsl και θα πουλάνε μόνο vdsl ή έλεγε μλκ;;;

Δημοσ.

τι αλλο θα ακουσουμε.οι πωλητες ειλικρινα λενε τα παντα για να πουλησουν.

οτι καποτε στο μελλον μπορει να μην υπαρχει tdm τηλεφωνια και adsl ναι .αλλα μεχρι τοτε εχουμε ακομα.πχ ο οτε δινει voip αλλα ολοι οι παροχοι δινουν tdm.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... και κάτι άλλο... για να μου ανεβάσουν ταχύτητά ήταν (6άρα η γραμμή) και στο τελευταίο συμβόλαιο την έκανα έως 24ΜΒ/S ... άλλα απ το ρούτερ βλέπω ότι η γραμμή είναι ρυθμισμένη στα 6ΜΒ/s πρέπει να πάρω τηλ να τους το αναφέρω τι πρέπει να κάνω?

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.
5 minutes ago, ziaba said:

σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.... και κάτι άλλο... για να μου ανεβάσουν ταχύτητά ήταν (6άρα η γραμμή) και στο τελευταίο συμβόλαιο την έκανα έως 24ΜΒ/S ... άλλα απ το ρούτερ βλέπω ότι η γραμμή είναι ρυθμισμένη στα 6ΜΒ/s πρέπει να πάρω τηλ να τους το αναφέρω τι πρέπει να κάνω?

μαλλον τοσο μπορει να πιασει η γραμμη σου.βαλε και τα χαρακτηριστικα της γραμμης τυπικα αλλα αν ειχες 6 mbit Θα ησουν 6144 και οχι οσο εισαι.

• Like 1
Δημοσ.

Με βάση το 31,6 θα έπρεπε να πιάνεις τουλάχιστον 10-12. Απο την άλλη βλέπω πολλά errors που δηλώνει προβληματική γραμμή (είτε η εξωτερική μεχρι την πολυκατοικία σου ή την εσωτερική εντος πολυκατοικια και σπιτιου σου).

Ειπες οτι προσφατα αλλαξες συμβόλαιο απο 6 σε ΕΩΣ 24. Εχει γινει καιρό; Εκανες επανεκκινηση στο router; Κάνε το εξής: Βγάλε το router απο την πριζα ρευματος, ασε το εκτός 5-6 λεπτα και μετά βαλε το πάλι. Μετα απο 10 λεπτάκια μπες και δες τα στατιστικά σου. Αν η ταχυτητα εχει ανεβει αισθητα (*2) εισαι καλα.

Για τα errors ειναι αλλο θεμα συζητησης και αν δεν εχεις ειδικές γνώσεις, θελει ανθρωπο να το κοιτάξει (και η δουλεια της voda ειναι μεχρι την εισοδο της πολυκατοικίας)

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, isay said:

Με βάση το 31,6 θα έπρεπε να πιάνεις τουλάχιστον 10-12. Απο την άλλη βλέπω πολλά errors που δηλώνει προβληματική γραμμή (είτε η εξωτερική μεχρι την πολυκατοικία σου ή την εσωτερική εντος πολυκατοικια και σπιτιου σου).

Ειπες οτι προσφατα αλλαξες συμβόλαιο απο 6 σε ΕΩΣ 24. Εχει γινει καιρό; Εκανες επανεκκινηση στο router; Κάνε το εξής: Βγάλε το router απο την πριζα ρευματος, ασε το εκτός 5-6 λεπτα και μετά βαλε το πάλι. Μετα απο 10 λεπτάκια μπες και δες τα στατιστικά σου. Αν η ταχυτητα εχει ανεβει αισθητα (*2) εισαι καλα.

Για τα errors ειναι αλλο θεμα συζητησης και αν δεν εχεις ειδικές γνώσεις, θελει ανθρωπο να το κοιτάξει (και η δουλεια της voda ειναι μεχρι την εισοδο της πολυκατοικίας)

εχει 11 margin οποτε δυσκολα θα πιασει 11 12.πρεπει να ζητησει 6αρι margin και να δει ποσο θα πιασει και ποσο σταθερα θα παιζει.αν πιανουν τα χερια του κανει και δοκιμη αε κατανεμητη η σε χωνευτη η εστω και στο κεντρικο πριζακι απομονονωντας τα υπολοιπα.

τα errora δεν ειναι παρα πολλα.

4 hours ago, ziaba said:

ζητα 6 margin.αν εχει κανα πιο καινουριο ρουτερ καντο δοκιμη

αν πιανουν και τα χερια σου κανειςνκαι τις δοκιμες που αναφερω πιο πανω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

έχω μια πρίζα στο σπίτι η οποία είναι και ολοκαίνουρια τπτ άλλο, επίσης έχω 3 ρούτερ: netfaster iad 3 και 2 της hol και ένα thomson 585 του πΟΤΕ ποιο απ τα 3 είναι καλύτερο?

υ.γ τα χω δοκιμάσει όλα και πιάνουν πάνω κάτω την ίδια ταχύτητα

https://prnt.sc/iroqqs

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

ζητας 6αρι profile

1 hour ago, ziaba said:

έχω μια πρίζα στο σπίτι η οποία είναι και ολοκαίνουρια τπτ άλλο, επίσης έχω 3 ρούτερ: netfaster iad 3 και 2 της hol και ένα thomson 585 του πΟΤΕ ποιο απ τα 3 είναι καλύτερο?

υ.γ τα χω δοκιμάσει όλα και πιάνουν πάνω κάτω την ίδια ταχύτητα

https://prnt.sc/iroqqs

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...