dvlsakos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα θέλω τη γνώμη σας σε αγορά νέου σκούτερ . ψάχνω κάτι οικονομικό με τιμή κοντά στα 1900 το σκούτερ που έχω καταλήξει είναι το nexus η κάνα srmax άμα βρεθεί αλλά είμαι και αναμεσά σε sym citycom 300 μ αρέσει σαν εμφάνιση και το σπορ χαρακτήρα που έχει το nexus αλλά από την άλλη το sym φαντάζομαι θα είναι πιο οικονομικό σε σέρβις. τι να επιλέξω από τα 2 ? το nexus θα είναι στην καλύτερη χρονολογία του 9’ ενώ το citycom μπορεί να βρεις του 12 ‘ Επίσης μετα την αγορά του scooter πρέπει να το πας για service λαδιά κλπ. είναι απαραίτητο ? και ποσό μπορεί να πάει το κόστος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Δες τι λεφτα εχεις παρε καινουργιο το symphony η το agility. 2 χρονια εγγυηση θα εχεις. Τι πας να μπλεξεις με σκουτερ μτχ 7ετιας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 55 λεπτά πριν, mp123 είπε Ουτε το ενα ουτε το αλλο. Δες τι λεφτα εχεις παρε καινουργιο το symphony η το agility. 2 χρονια εγγυηση θα εχεις. Τι πας να μπλεξεις με σκουτερ μτχ 7ετιας. δεν μου πολυ αρεσουν μοιαζουν λιγο με παπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα