Evoliasmenos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπερα ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου λαπτοπ εδω και 2 μηνες,ειναι τελειο απλα εχω καποια παρασιτα στον ηχο οταν δουλευει ο οδηγος της Realtek με ενσωματωμενο το λογισμικο για τον ηχο B&o...Οταν απενεργοποιησω την συγκεκριμενη λειτουργια λειτουργει κανονικα ο ηχος σαφως χωρις τα πλεονεκτηματα του Β&ο αλλα γλιτωνω τα παρασιτα αλλα τι να το κανω αφου το λαπτοπ αγοραστηκε για να λειτουργει 100%...εχω δοκιμασει τα παντα απο αλλους οδηγους π.χ τον πιο προσφατο απο το site της Realtek,επισημους οδηγους μεσω support assistant διαφορα ψαξιματα στο ιντερνετ και εχω επικοινωνησει και με την υποστηριξη της Hp στην Ελλαδα αναμενωντας τηλεφωνικα λυση...Γνωριζει καποιος κατι??? Παραθετω εδω ενα screenshot για να δειξω οτι ολοι οι οδηγοι ειναι στην θεση τους οπως πρεπει και χωρις γενικα να πειραζω στα ενδοτερα του λαπτοπ... https://www.dropbox.com/s/ckgbc567m2uniex/12345678.png?dl=0
ss13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δεν το πας καπάκι στο επίσημο Service για να το δούνε εφόσον έχεις εγγύηση , καλού κακού στείλε κανένα Mail στην Hp γιατί όλο παράπονα είναι ο κόσμος από το Service τους
Evoliasmenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλημερα,εχω εγγυηση 18μηνων και εχω καλεσει τηλεφωνικα στην επισημη υποστηριξη της HP στην Ελλαδα μιλησα με καποια κοπελα η οποια ειπε θα τσεκαρει το προβλημα και σε μια με 2 ωρες θα με καλεσει για να το ελεγξουν μεσω απομακρυσμενης βοηθειας(χθες 09:30 το πρωι) αλλα μεχρι σημερα που μιλαμε 12:11 δεν καλεσαν ποτε...
ss13 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, Evoliasmenos είπε Καλημερα,εχω εγγυηση 18μηνων και εχω καλεσει τηλεφωνικα στην επισημη υποστηριξη της HP στην Ελλαδα μιλησα με καποια κοπελα η οποια ειπε θα τσεκαρει το προβλημα και σε μια με 2 ωρες θα με καλεσει για να το ελεγξουν μεσω απομακρυσμενης βοηθειας(χθες 09:30 το πρωι) αλλα μεχρι σημερα που μιλαμε 12:11 δεν καλεσαν ποτε... Πρόσεχε γιατί η υποστήριξη της Hp είναι μπ!@ρδ@#$ , υπάρχει καθυστέρηση , εαν δεν απαντήσουν στείλε Mail στην Hp Hellas αλλιώς στείλε Mail εδώ https://ssl.www8.hp.com/us/en/contact-hp/connect-with-hp.html μπας και σοβαρευτούν
spectaculator Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Αλήθεια, ποιο laptop έχεις; Φαντάζομαι πως έχει B&O ηχεία. Επίσης από τις μονάδες αναπαραγωγής ήχου απενεργοποίησε όλα τα εφε.
Evoliasmenos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Hp Pavilion Power15(B&o)...ειχα την επιλογη τρισδιαστατου ηχου αλλα για Windows Sonic ακουστικα...τπτ αλλο
Evoliasmenos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Καλημερα σε ολους,τελικα επικοινωνησα τηλεφωνικα αλλα και με απομακρυσμενο ελεγχο με τεχνικο της Hp ειδε και ο ιδιος οτι δεν υπαρχει λογικη στο θεμα και ειπαν οτι απο Δευτερα θα ψαξουν για λυση με τεχνικους της Hp απο το εξωτερικο...αλλιως μου λεει αν υπαρχει η δυνατοτητα για φορματ το οποιο το εχω κανει και ειναι απλα ματαιο αλλιως θα ζητησω αντικατασταση...1600ευρω κανει και εχει 18μηνες εγγυηση...εσεις τι λετε???
ss13 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Αν δεν έχεις τη επόμενη εβδομάδα λύση , ζήτα αντικατάσταση , μη το τρενάρεις 1
EddieObscurant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Eιχα το συγκεκριμένο λαπτοπ για κάποιες βδομάδες στα χέρια μου και δεν ειχα προβλημα με τον ήχο σε win 10. Μπορει να ναι hardware θεμα με το ηχειο να μην μπορει να παιξει ολη τη γκαμα των ηχων .
Evoliasmenos Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 δεν απαντησα εδω και μηνες γιατι εβγαλα ταλαιπωρια φουλ...εκανα επισυναψη ενα κειμενο το οποιο εδωσα για μεταφραση στην αδερφη μου που ειναι αγγλικη φιλολογος,αν θελετε διαβαστε το ειναι χωρις διορθωσεις και μολις γινει η μεταφραση θα σταλει στο λιμκ που εδωσε ο φιλος **ss13*** ασχετα απο την εκβαση της υποθεσης...Μετα περιμενω τα σχολια σας Κείμενο Μετάφραση Hp.docx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα