enovations Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 On 3/15/2018 at 3:34 PM, Menelegr said: Το κενό είναι και παραμένει κενό άσχετος το Πως θα γίνει attack Οποιός νομίζει ότι τα κενά που περιγράφει το CTS Labs αφορούν μόνο την amd, ας μου δώσει root level access στο intel συστημα του, για να του αποδείξω σε χρονο dt πόσο λάθος έχει.... 4
Xzidique Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, enovations είπε Οποιός νομίζει ότι τα κενά που περιγράφει το CTS Labs αφορούν μόνο την amd, ας μου δώσει root level access στο intel συστημα του, για να του αποδείξω σε χρονο dt πόσο λάθος έχει.... 2a02:587:b409:8e00:d5e9:5495:9eaf:dc0e 2.85.74.147 DESKTOP-KGEN8V1 User: Christopher Pass: 55778@ Knock yourself out... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Xzidique
aneurysm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλά κρασιά... Χολή για την AMD απο κάθε καλοθελητή εδω μέσα, σε μηχανήματα που για να παρουσιαστει η ευπάθεια πρέπει να εχεις φυσική πρόσβαση να αλλάξεις το BIOS, και να εχεις και root access στο λειτουργικό.. Βγάζουμε και τις παρωπίδες που και που, λεβεντόπαιδα.. Υποτίθεται οτι είμαστε τεχνολογικό φόρουμ και γνωρίζουμε τα βασικά. 2 1
Jimmy08 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Menelegr είπε Που διάβασες ακλόνητο επιχείρημα;;;Spielberg εσύ;Ώρα για μυθιστόρημα 😂 Καλά κάνε καμία κωλοτουμπα τώρα και άσε τις εξυπνάδες για το επόμενο νήμα. 1
nectons Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 19 ώρες πριν, enovations είπε Οποιός νομίζει ότι τα κενά που περιγράφει το CTS Labs αφορούν μόνο την amd, ας μου δώσει root level access στο intel συστημα του, για να του αποδείξω σε χρονο dt πόσο λάθος έχει.... Έλα χακερά μου για να σε δώ... ακόμη τίποτε? Πόσες ώρες θες... όλα στα έδωσε... Παιδιά μην τσακώνεστε δίχως λόγο. Ότι ειπώθηκε ειπώθηκε. Από εδώ και πέρα απλά περιμένουμε τις εξελίξεις και να δούμε τι είναι λάθος και τι όχι.
primeragt Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, nectons είπε Έλα χακερά μου για να σε δώ... ακόμη τίποτε? Πόσες ώρες θες... όλα στα έδωσε... Παιδιά μην τσακώνεστε δίχως λόγο. Ότι ειπώθηκε ειπώθηκε. Από εδώ και πέρα απλά περιμένουμε τις εξελίξεις και να δούμε τι είναι λάθος και τι όχι. Aς του δωσει και τον υπολογιστη στο χερι οπως λεει και το αρθρο για τους Amd να δουμε να θα μπει και τι θα κανει. 1
gv Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 exploit χωρίς δικαιώματα admin : κόβω την παροχή ρεύματος ... βγάζω τους σκληρούς και τους πετώ στην θάλασσα. μας δουλεύουν !!! 1
MoviemakerGr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Συμπέρασμα, άρα οι Apple υπολογιστές που θέλουν Admin rights ακόμα και για να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα δεν χακαρονται ποτέ .. τι ? οχι ? Πάλι για την Apple δουλεύετε Gatakia !
cpc464 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε Συμπέρασμα, άρα οι Apple υπολογιστές που θέλουν Admin rights ακόμα και για να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα δεν χακαρονται ποτέ .. τι ? οχι ? Πάλι για την Apple δουλεύετε Gatakia ! Αλήθεια, μιάς και το έθιξες,τα apple δέν χρησιμοποιούν ίντελ?,δέν τα κάνει ευάλωτα στο spectre αυτό?, δέν τρολλάρω, απλά ρωτάω γιατί δέν έχει γίνει αναφορά στο ζήτημα, λογικά αφού υπάρχει ευπάθεια στον kernel της cpu θα ισχύει, εκτός και εάν έβγαλε στο el capitan κανα patch η apple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα