Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Πόσο πίσω πχια αυτή η AMD! Ζούμε στον αιώνα του ίντερνετ και αυτή -για να την χακάρουμε- απαιτεί να πρέπει να είμαστε μπροστά στο PC. Δηλαδή έλεος!
Menelegr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, aeljim είπε Άστο δεν έχεις ιδέα απο πληροφορική πραγματικά. ΟΧΙ όταν π.χ. έχεις τα κλειδιά ενός σπιτιού και μπαίνεις μέσα νόμιμα δεν θεωρείται "ευπάθεια" ή παραβίαση. Να πρόσεχες που δίνεις τα κλειδιά σου. Μπορείς απλά να σταματήσεις να εκθέτεις τον εαυτό σου και να πεις συγνώμη λάθος, δεν εχω ιδέα απλά πήγα να το παίξω έξυπνος. Δεν είναι κακό. Αυτό που κάνεις όμως είναι κακό. Εσένα περίμενα να μάθω....μετά από 18 χρόνια σε IT....βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς...μιας και στο θέμα δεν εξεφρασες την άποψη σου παρά μόνο κάτι κλειδιά και βλα\=\ες...καλή σου ημέρα... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Menelegr
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1) η amd αυτη την εποχη με τους νεους επεξεργαστες , κοντραρει στα ισια την intel 2) αν δεν κανω λαθος οι νεοι επεξεργαστες της ιντελ παλι φαγανε μετατοπιση χρονου κυκλοφοριας ενω οι νεοι ryzen θα εχουν βγει απριλιο μαιο αρα θα ξεπουλησουν αμερικη πριν την εναρξη της νεας σχολικης χρονιας αμερικη (ειδικα και οι νεοι επεξεργαστες για φορητους) 3) οι ryzen με vega πρεπει να ειναι οι πιο hot επεξεργαστες απο την εποχη που η ιντελ εβγαλε τους τετραπυρηνους! 4) αν καποιος κατσει και διαβασει ΟΛΗ την " αναφορα" θα δει οτι ειναι το πιο condesceding μπουρδα σε τεχνολογικο θεμα 5) οι τρυπες παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν αλλα οταν σου λεει ξεκαθαρα οτι θελει φυσικη παρουσια για να κανεις exploit το πραγμα , σορρυ αλλα καπου εκει πραγματικα νοιωθω οτι ολο αυτο απλα γινεται για χαλιναγωγηση καποιων εξωτερικων θεματων! 6) αν και δεν παρακολουθω χρηματιστηριο γιατι πραγματικα το θεωρω μακροχρονιο τζογο, τετοιες περιπτωσεις πολλες φορες δημιουργουν πτωσεις σε τιμες μετοχων κατακορυφα και κοσμο να πουλαει σαν τρελος γιατι φοβαται θα χασει τα λεφτα του ( πολλες φορες τετοιου ειδους αρθρα ακομα και σε εφημεριδες παλαιοτερα πριν το "ιντερνετ" γινοντουσαν για καθαρα εκμεταλλευση και χειραγωγηση της οποιαδηποτε μετοχης, τρανο ελληνικο παραδειγμα οι μετοχες κατασκευαστικων στις αρχες του 2000) επιλογος απο την στιγμη που πια σε 10 λεπτα μπορουμε να ψαξουμε αν μια ειδηση ειναι αληθινη ή οχι ακριβως λογω του ιντερνετ (δεν ειμαστε πια το 1997 που επρεπε να περασουν 6 μηνες για να δεις αν ισχυει κατι ψαχνωντας εφημεριδες, περιοδικα ή οτι αλλο) θεωρω βλακωδες να πιστευουμε οτι γραφει καποιος κατι. ( φυσικα μιλαω και για μενα που λογικο ως ανθρωπινο ον ΠΑΝΤΑ μπορει αρκετα ευκολα να την πατησει) αρα χαλαρωστε , ο fanboyισμος ειναι οτι πιο γελοιο υπαρχει ( σας μιλαει marvel φανμπου στα 19 του) και καταστρεφει την χαρα να ανακαλυπτεις πραγματα που ισως το "αντιπαλο " στρατοπεδο να σου δινει καλυτερα! τσιρς εντ πισσαουτ!
aeljim Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Menelegr είπε Εσένα περίμενα να μάθω....μετά από 18 χρόνια σε IT....βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς...μιας και στο θέμα δεν εξεφρασες την άποψη σου παρά μόνο κάτι κλειδιά και βλα\=\ες...καλή σου ημέρα... Αν είσαι και 18 χρόνια στο ΙΤ λυπάμαι την εταιρία που σε πληρώνει. Φαίνεται οτι είσαι μεγάλος γνώστης.... Να σχολιάσω μια μπαρούφα με άσχετους για ποιο λόγο; Όσο για το κλειδί είναι η μόνη γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να επικοινωνήσει με άτομα στο δικό σας επίπεδο γνώσεων. Πήγαινε τώρα να κάνεις κάνα φορματ και άσε την πληροφορική που είναι άλλη επιστήμη. 3
cpc464 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 https://viceroyresearch.org/category/amd-nasdaqamd/ Εμετικό άρθρο απο την Viceroy reasearch με τίτλο AMD Obituary (νεκρολογία της AMD), όταν γράφει μία εταιρεία με ιστορικό απόπειρων χειραγώγησης του χρηματηστηρίου με αυτόν το τρόπο καταλαβαίνεις γιατί γίνεται αυτό. 1 1
Jimmy08 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, aeljim είπε Αν είσαι και 18 χρόνια στο ΙΤ λυπάμαι την εταιρία που σε πληρώνει. Φαίνεται οτι είσαι μεγάλος γνώστης.... Να σχολιάσω μια μπαρούφα με άσχετους για ποιο λόγο; Όσο για το κλειδί είναι η μόνη γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να επικοινωνήσει με άτομα στο δικό σας επίπεδο γνώσεων. Πήγαινε τώρα να κάνεις κάνα φορματ και άσε την πληροφορική που είναι άλλη επιστήμη. Κοίτα να δεις όμως τι γίνεται ε; Σε όποιον δώσεις ακλόνητο επιχείρημα ότι αυτό που λέει είναι λάθος, γυρνάει την κουβέντα στο "είμαι χρόνια στο χώρο και ξέρω". Καημό το έχω να δω κάποιον να πει "Έκανα λάθος, κατάλαβα λάθος γιατί δεν είμαι του χώρου". Πραγματικά.
Xzidique Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαβάστε το σημερινό άρθρο/συνέντευξη στην Anandtech για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. https://www.anandtech.com/show/12536/our-interesting-call-with-cts-labs Ξεκάθαρα εγώ πιστεύω πως απλά ήθελαν να στοχεύσουν την AMD για οικονομικούς λόγους. Ξεκίνησαν την έρευνα από Asmedia που έχουν ευπάθειες σε όλους τους controllers που διαθέτουν στην αγορά πράγμα που σημαίνει πως όλα τα mobo που έχουν Asmedia USB έχουν θέμα, μαζί και τα Intel. Πραγματικά ελπίζω το νομικό τμήμα της AMD να βρει πάτημα να τους κόψει τον κώλο. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από Xzidique
Jimmy08 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, Xzidique είπε Ξεκάθαρα εγώ πιστεύω πως απλά ήθελαν να στοχεύσουν την AMD για οικονομικούς λόγους. Ξεκίνησαν την έρευνα από Asmedia που έχουν ευπάθειες σε όλους τους controllers που διαθέτουν στην αγορά πράγμα που σημαίνει πως όλα τα mobo που έχουν Asmedia USB έχουν θέμα, μαζί και τα Intel. Πραγματικά ελπίζω το νομικό τμήμα της AMD να βρει πάτημα να τους κόψει τον κώλο. Ή πολύ απλά μπορεί να μην ασχοληθούν καν με μια εταιρία που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να τους δυσφημίσει. Γιατί όσο εύκολα το άνοιξαν το μαγαζί, τόσο εύκολα το κλείνουν πάλι. 1
Menelegr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, aeljim είπε Αν είσαι και 18 χρόνια στο ΙΤ λυπάμαι την εταιρία που σε πληρώνει. Φαίνεται οτι είσαι μεγάλος γνώστης.... Να σχολιάσω μια μπαρούφα με άσχετους για ποιο λόγο; Όσο για το κλειδί είναι η μόνη γλώσσα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να επικοινωνήσει με άτομα στο δικό σας επίπεδο γνώσεων. Πήγαινε τώρα να κάνεις κάνα φορματ και άσε την πληροφορική που είναι άλλη επιστήμη. Με γνωρίζεις προσωπικα να μιλάς για επίπεδο και λύπηση;Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ και ασχολησου με κάτι άλλο....
nectons Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, aeljim είπε Άστο δεν έχεις ιδέα απο πληροφορική πραγματικά. ΟΧΙ όταν π.χ. έχεις τα κλειδιά ενός σπιτιού και μπαίνεις μέσα νόμιμα δεν θεωρείται "ευπάθεια" ή παραβίαση. Να πρόσεχες που δίνεις τα κλειδιά σου. Μπορείς απλά να σταματήσεις να εκθέτεις τον εαυτό σου και να πεις συγνώμη λάθος, δεν εχω ιδέα απλά πήγα να το παίξω έξυπνος. Δεν είναι κακό. Αυτό που κάνεις όμως είναι κακό. Στην περίπτωση όμως που καταφέρουν να κλέψουν τα κλειδιά σου? Τότε? Θα μπει νόμιμα στο σπίτι σου γιατί έχει τα κλειδιά σου? Είπα "η αλήθεια να λέγεται" κάποια στιγμή ποιο πίσω στο θέμα. Το πρόσεξες? Η εκτίθεσαι από την βιασύνη σου? Εγώ δεν το παίζω έξυπνος. Εσύ το παίζεις έξυπνος που με κριτικάρεις... εσύ και 2-3 άλλα παιδιά ποιο πίσω. Ε?
Jimmy08 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 51 λεπτά πριν, nectons είπε Στην περίπτωση όμως που καταφέρουν να κλέψουν τα κλειδιά σου? Τότε? Θα μπει νόμιμα στο σπίτι σου γιατί έχει τα κλειδιά σου? Είπα "η αλήθεια να λέγεται" κάποια στιγμή ποιο πίσω στο θέμα. Το πρόσεξες? Η εκτίθεσαι από την βιασύνη σου? Εγώ δεν το παίζω έξυπνος. Εσύ το παίζεις έξυπνος που με κριτικάρεις... εσύ και 2-3 άλλα παιδιά ποιο πίσω. Ε? Αν κλέψουν τα κλειδιά σου, φταις εσύ και όχι ο κατασκευαστής της πόρτας. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας.
nectons Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε Αν κλέψουν τα κλειδιά σου, φταις εσύ και όχι ο κατασκευαστής της πόρτας. Αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με το θέμα μας. Ωχ! Δηλαδή αν με κλέψουν φταίω εγώ? Μα τι ακριβώς λες? Και έχει και παραέχει σχέση. Άμα σου κλέψουν τα κλειδιά μπορούν να βάλουν φωτιά στον επεξεργαστή σου και σε hardware του μηχανήματος σου. Εκεί είναι η ευπάθεια. Αυτό δεν υποστηρίζει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα? Ότι μπορεί κάποιος να κάνει ακόμη και ζημιά στο hardware... Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος.
Jimmy08 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 14 λεπτά πριν, nectons είπε Ωχ! Δηλαδή αν με κλέψουν φταίω εγώ? Μα τι ακριβώς λες? Και έχει και παραέχει σχέση. Άμα σου κλέψουν τα κλειδιά μπορούν να βάλουν φωτιά στον επεξεργαστή σου και σε hardware του μηχανήματος σου. Εκεί είναι η ευπάθεια. Αυτό δεν υποστηρίζει η συγκεκριμένη ιστοσελίδα? Ότι μπορεί κάποιος να κάνει ακόμη και ζημιά στο hardware... Εκτός και αν έχω καταλάβει λάθος. Το σίγουρο πάντως είναι ότι δε φταίει ο κατασκευαστής της εξώπορτας σου, αν κάποιος σου κλέψει τα κλειδιά και μπει στο σπίτι σου. Πάμε στα του θέματος τώρα. Για να λειτουργήσει κάποιο από τα exploit που "βρήκε" αυτή η εταιρία χρειάζεται: α) να είναι ο επιτιθέμενος μπροστά από το μηχάνημα/στόχο και β) να έχει δικαιώματα admin. Αλλά έτσι κ αλλιώς αν κάποιος είναι μπροστά από το μηχάνημα, μπορεί να κάνει ότι θέλει! Αυτό προσπαθούμε να εξηγήσουμε. 4
nikoslion Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 από: http://www.guru3d.com/news-story/amd-security-vulnerability-–-the-day-after-seems-financially-motivated.html Αναφορά σε κείμενο Further checking on AMDFlaws and the CTS Labs website lead to curiosities. The 24-hour disclosure opposed to the industry standard 90/180 day is just wrong, completely unprofessional. 13 flaws announced on the 13th of March? Domain records for "amdflaws.com" has been created on Feb, 22, 2018. Company is listed only since 2017, linked-in shows very poor company info. Domain registered not directly but through "domainsbyproxy.com". Domain is registered at GoDaddy, privately. No contact information of the domain is public. Their official Youtube Channel with that video, was created March this year. That would be the official company YT channel. Video looks marketed, too well produced. Names like Ryzenfall sounds like somebody from marketing made that up? Precisely 13 flaws? An unlucky number? Whitepaper shows no specific technical detail. Earlier today when the news broke and info was released I did some Google searches on CTS-Labs, it revealed very little, for a proclaimed established security agency. Parts of www.cts-labs.com website are copied from public PDF documents As a security firm, cts-labs website does not even have an SSL certificate active? Thus no https available as an option? cts-labs does not disclose address on website. Μπορεί να κρύβεται η ιντελ πίσω απο αυτό...
Menelegr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Jimmy08 είπε Κοίτα να δεις όμως τι γίνεται ε; Σε όποιον δώσεις ακλόνητο επιχείρημα ότι αυτό που λέει είναι λάθος, γυρνάει την κουβέντα στο "είμαι χρόνια στο χώρο και ξέρω". Καημό το έχω να δω κάποιον να πει "Έκανα λάθος, κατάλαβα λάθος γιατί δεν είμαι του χώρου". Πραγματικά. Που διάβασες ακλόνητο επιχείρημα;;;Spielberg εσύ;Ώρα για μυθιστόρημα 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα