Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω αρχισει και απορω...

Μονο τα δικα μου amd λειτουργουσαν παντα τελεια και χωρις ιχνος προβληματος?

Χρονια τωρα. Οχι μονο με τον ryzen που πηρα τελευταια. 

Τι τα κανετε?

ΠΣ. Ειμαι advanced χρηστης και gamer. Δεν εχω το pc για λαιξ στο fb...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, nectons είπε

Ρίξε μια ματιά πάλι..

https://amdflaws.com/

Απλά να πω ότι το domain amdflaws.com δημιουργήθηκε 22 Φεβρουαρίου 2018 και μάλιστα όχι κατευθείαν αλλά μέσω proxy (domainsbyproxy.com)... Επίσης δεν αναγράφονται στοιχεία της εταιρείας. Αξιόπιστα πράγματα δηλαδή.

https://whois.icann.org/en/lookUP?name=amdflaws.com

Επεξ/σία από hyperspaced
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Menelegr είπε

Δεν χρειάζεται φυσικό πρόσωπο φίλε ....μπορεί να γίνει με απλό remote και τον κώδικα εντός ....τρύπια όλα λέμε...χρόνια τώρα......ανέκαθεν βασικά....

Οχι δέν είναι τόσο απλό, για να φλασάρεις bios σε εταιρεία χρειαζεσαι πάλι client manager το οποίο σημαίνει ότι έχεις δικαιώματα admin, το οποίο μας γυρνάει πάλι στην αρχική μας κουβέντα, εάν έχω τέτοια πρόσβαση δέν χρειάζομαι exploit, επιπλέον ότι επεξεργαστή και να έχω δέν με σώζει κανείς.

• Like 1
Δημοσ.

ότι κάτι δεν κάθεται καλά, φαίνεται και από τα ονόματα που έδωσαν στα bugs, ειδικά το "ryzenfall" 

για να μην αναφέρουμε ότι σε τέτοιες περιπτώσεις, πρώτα ειδοποιείται η εταιρεία (εδώ AMD) ώστε να προλάβει να διορθώσει τα bugs, και κατόπιν γίνεται δημοσίευση

κάνει μπαμ ότι είναι μαύρη διαφήμιση από το χιλιόμετρο, ασχέτως αν είναι πραγματικά τα bugs

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hyperspaced είπε

Απλά να πω ότι το domain amdflaws.com δημιουργήθηκε 22 Φεβρουαρίου 2018 και μάλιστα όχι κατευθείαν αλλά μέσω proxy (domainsbyproxy.com)... Επίσης δεν αναγράφονται στοιχεία της εταιρείας. Αξιόπιστα πράγματα δηλαδή.

https://whois.icann.org/en/lookUP?name=amdflaws.com

Πάραυτα έχουν βάλει φωτιά στην παγκόσμια κοινότητα και όλοι περιμένουν την αλήθεια ή το ψέμα. Ας ελπίσουμε το ψέμα γιατί θα είναι μεγάλη η ζημιά και για την amd και για τους πελάτες της.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε αυτή την είδηση αυτό το logo πάει γάντι

https_%2F%2Fb-i.forbesimg.com%2Fbenkepes%2Ffiles%2F2014%2F01%2F246px-Intel_Inside_Logo.svg_.png

Επεξ/σία από MTX
  • Like 9
Δημοσ.

Σοβαρά τώρα, Ryzenfall;...Διαβάστε καλύτερα τα άρθρα και δείτε τα βίντεο από τα μεγάλα και σοβαρά κανάλια του Youtube HardwareUnboxed, GamersNexus κτλ και μην αναμασάτε ότι βρείτε μπροστά σας... Πολλά ερωτήματα σχετικά με τα "ευρήματα", η ίδια η εταιρία CTS είναι υπό έρευνα και όλοι αναφέρονται σε προσπάθειες μεταβολής κεφαλαίων και αθέμητο ανταγωνισμό.

https://www.gamersnexus.net/industry/3260-assassination-attempt-on-amd-by-viceroy-research-cts-labs

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
21 ώρες πριν, nectons είπε

Γιατί να μην αποδειχθεί? Εννοείται ότι θα αποδειχθεί... μια ζωή είχε προβλήματα η AMD τώρα γιατί να είναι διαφορετικά τα πράγματα? 

Μα αν δεν έχει πρόβλημα γιατί να την ενοχλήσουν οι 24 ώρες? Και γιατί θα πρέπει να κρίνεις το ινσόμνια ότι αναδημοσιεύει μπούρδες? Επειδή εσύ έχεις AMD? Μπα... δεν το νομίζω.,

Αυτά στα έμαθε ο ανηψιος στο Αμέρικα;

Εκείνος που βάζει malware και κάνει mining αλλά δεν μπορεί να πάρει τα λεφτά γιατί είναι πολλά;

Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει πάντως.

• Like 4
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, ~Palpatin~ είπε

Αυτά στα έμαθε ο ανηψιος στο Αμέρικα;

Εκείνος που βάζει malware και κάνει mining αλλά δεν μπορεί να πάρει τα λεφτά γιατί είναι πολλά;

Λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει πάντως.

Όντως δεν βλάπτει φίλε. Θα δεις μεγάλη διαφορά στη ζωή σου. Get a Life από το να κυνηγάτε άλλες μέσα στα φόρουμ ρε άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε? Ημαρτον.

• Sad 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Menelegr είπε

Το κενό, όπως προσπαθεί να σου εξηγήσει και δεν καταλαβαίνεις, είναι ότι αν κάποιος έχει physical admin access δε θεωρείται exploit.

φίλε μου με όλο τον σεβασμό από την στιγμή που Υπάρχει κενό υπάρχουν πολλά παρακλάδια να πάρεις και δικαίωμα τα και να κάνεις και ότι θες αν είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος...οποτε αυτό που αναφέρεις ότι δεν καταλαβαίνω τι αναφέρει ο φίλος είναι τελείως άκυρο..πληροφοριακά.   

Μα φίλε μου το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κενό! Αν εισαι μπροστά από το μηχάνημα με φουλ δικαιώματα admin έτσι και αλλιώς μπορείς να κάνεις ότι θέλεις!

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Μα φίλε μου το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει κενό! Αν εισαι μπροστά από το μηχάνημα με φουλ δικαιώματα admin έτσι και αλλιώς μπορείς να κάνεις ότι θέλεις!

Το σχέση έχει αν είσαι μπροστά η όχι;μπορεί να γίνει και από απόσταση η επίθεση .....τι εννοείς κενό δεν υπαρχει;;;

• Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Το σχέση έχει αν είσαι μπροστά η όχι;μπορεί να γίνει και από απόσταση η επίθεση .....τι εννοείς κενό δεν υπαρχει;;;

ΔΕΝ μπορεί να γίνει από απόσταση, για τα συγκεκριμένα "exploits". Γίνονται μόνο με φυσική πρόσβαση.

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Fil_X είπε

Η εταιρεία και το domain δεν έχουν κλείσει καν μήνα ύπαρξης,κανα group απο but-hurt Intel fan boys θα είναι ή παίζει να έγινε και από την ίδια την Intel.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Μα τι λες , δεν ειχε ασκησει ποτε αθεμιτες πρακτικες η ιντελα στο παρελθον....NOT!

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Menelegr είπε

Άστο δεν έχεις ιδέα απο πληροφορική πραγματικά. ΟΧΙ όταν π.χ. έχεις τα κλειδιά ενός σπιτιού και μπαίνεις μέσα νόμιμα δεν θεωρείται "ευπάθεια" ή παραβίαση. Να πρόσεχες που δίνεις τα κλειδιά σου.

1 ώρα πριν, nectons είπε

Όντως δεν βλάπτει φίλε. Θα δεις μεγάλη διαφορά στη ζωή σου. Get a Life από το να κυνηγάτε άλλες μέσα στα φόρουμ ρε άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε? Ημαρτον.

Μπορείς απλά να σταματήσεις να εκθέτεις τον εαυτό σου και να πεις συγνώμη λάθος, δεν εχω ιδέα απλά πήγα να το παίξω έξυπνος. Δεν είναι κακό. Αυτό που κάνεις όμως είναι κακό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...