dalibr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Οπώς καταλαβαίνετε βάζω ερωτήσεις φίλων που δεν έχουν λογαριασμό εδώ...Λέει λοιπον "Έχω σ7 edge και θέλει αλλαγή μπαταρίας αλλά επειδή έχει λίγο σπασμένη οθόνη ,στην διαδικασία αλλαγής μπαταρίας πρεπει να ανοιξουν την οθονη και αν γινει αυτο θα σπασει τελειως,αυτο μου ειπαν από την σαμσουνγκ..πόσο μπορούμε να βρούμε οθόνη και μπαταρία μαζί;"
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 για να γίνει αλλαγή μπαταρίας σε s7 edge δεν χρειάζεται να βγει η οθόνη. ναι υπάρχει μια περίπτωση να σπάσει κατά τη διαδικασία αλλά αν ο μάστορας είναι καλός τότε όλα θα πάνε καλά.
kormos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, dalibr είπε Καλησπέρα Οπώς καταλαβαίνετε βάζω ερωτήσεις φίλων που δεν έχουν λογαριασμό εδώ...Λέει λοιπον "Έχω σ7 edge και θέλει αλλαγή μπαταρίας αλλά επειδή έχει λίγο σπασμένη οθόνη ,στην διαδικασία αλλαγής μπαταρίας πρεπει να ανοιξουν την οθονη και αν γινει αυτο θα σπασει τελειως,αυτο μου ειπαν από την σαμσουνγκ..πόσο μπορούμε να βρούμε οθόνη και μπαταρία μαζί;" Ας το αφήσει όπως είναι αν έχει στο μυαλό του εικόνα για αλλαγή οθόνης και μπαταρίας. Θα ξεπεράσει το κόστος επισκευής 300€+ Η αλλαγή μπαταρίας γίνεται από την πίσω πλευρά όπου δεν επηρεάζει την οθόνη. Όμως κανείς δεν αναλαμβάνει τέτοια επισκευή καθώς μπορεί να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά στην οθόνη. Επίσης όπως έχω αναφέρει ξανά, καμμία εταιρεία δεν κάνει μερική επισκευή...Διορθώνει (λογικό) τη συσκευή ώστε να βγει από το Σερβις πλήρες λειτουργική. *δες κάποιο συνοικιακό κατάστημα μήπως και σου κάνει την επισκευή (χωρίς την αλλαγή της οθόνης) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα