Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ, Modem / Router ADSL / VDSL Netgear Nighthawk AC1900 (D7000), 802.11ac Simultaneous Dual Band (2.4 & 5 GHz) Gigabit WiFi, 5 (1 WAN & 4 LAN) Gigabit Ethernet ports, 3 detachable antennas 111 € με τα μεταφορικά μέσα για μόνο 24 ώρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, twindrop είπε

Τελικά που καταλήγουμε?

Καταλήγουμε ότι για να είναι ακριβό, θα είναι και καλό πιστεύω, όλα τα ρούτερ έχουν προβλήματα , είναι τί θα σου κάτσει , το ότι ένα ρούτερ κάνει κοντά στα 200 και το δώσουν 20 επειδή έχει κάποια θέματα και ναι στα 20 είναι φθηνό πάρτο δεν είναι λογική για εμένα. Θέλω κάτι που να είναι σταθερό, χωρίς αποσυνδέσεις, πολλές συσκευές επάνω χωρίς προβλήματα και καλή υποστήριξη. Εγώ προχωρώ στη αγορά και αν δεν μου κάτσει επιστροφή.

Επεξ/σία από stefanidisg
Δημοσ.
Στις 16/3/2018 στις 8:15 ΜΜ, Leon90 είπε

Το παρέλαβα σήμερα λόγω επιλογής γρήγορων μεταφορικών.

Φαίνεται να συνεργάζεται σωστά και σταθερά με "Wind VDSL" .

Αντικατέστησα το "Zyxel VMG1312-B10A" , που το πρόσφερε δωρεάν η "WIND" σε συνδέσεις "VDSL"

Τώρα, εάν προκύψει κανά "κακό" με το "D7000" , έχουμε την "Amazon" να "καθαρίσει". :D :P

Το έχω σε Wind VDSL εδώ και 15 μήνες από την προσφορά amazon.de στα 100€ τελική. Απόλυτα ευχαριστημένος ειδικά με την αύξηση της εμβέλειας wifi σε σχέση με το Zyxel της Wind και κανένα πρόβλημα αποσυνδέσεων.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, stefanidisg είπε

Τελικά μόνο έναν ενδιασμο έχω, πιο καλά Modem router η σκέτο router ?

Εξαρτάται από τις ανάγκες.

π.χ για τη θειά μου που θέλει απλά να βάζει ένα τάμπλετ στο fb, προφανώς 2 σε 1 νοικοκυρεμένα.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
Στις 29/6/2018 στις 7:19 ΠΜ, geodimis είπε

Το έχω σε Wind VDSL εδώ και 15 μήνες από την προσφορά amazon.de στα 100€ τελική. Απόλυτα ευχαριστημένος ειδικά με την αύξηση της εμβέλειας wifi σε σχέση με το Zyxel της Wind και κανένα πρόβλημα αποσυνδέσεων.

Μια χαρά !

Το δικό μου "D7000" ( "v1" έκδοση)  δυστυχώς το επέστρεψα πίσω στην "Amazon" γιατί μου αποσυνδεόταν συνέχεια το "WIFI" κα επίσης επειδή είχα αυξημένο "upload bufferbloat".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...