zacharis1955 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Επειδή έχω το tplink vr600 (με του παρόχου δεν ασχολούμε καθόλου) καθώς έχω πάντα συνδεμένες 8 ,9 συσκευές μόνιμα , και επειδή διάβασα πολλοί το έστειλαν πίσω καθώς και έχει βγει το d7000v2 , είμαι με Vodafone vdsl50 , λες να κάνω την μετάβαση σε Netgear η να μείνω όπως έχει. ; Με το tplink δεσμεύω συγκεκριμένες ip με το address reservation για να μπορώ να ελέγξω κάμερες , μήπως θα έχω πρόβλημα με το Netgear? Δώσε λίγο την συμβουλή σου. Δουλεύει άριστα χωρίς disconnects με πολλες συσκευες WiFi συγχρόνως συνδεδεμένες, streamάρει τα πάντα ακόμα και με torrents που τρέχουν χωρίς ποτέ να κολλάει πουθενά, δέχεται Δικτυακούς Σκληρούς Δίσκους με απομακρυσμένη πρόσβαση, έχει 2 θεσεις USB 3.0 για δισκους απ' όπου μπορείς να παίζεις μέχρι και ταινίες. Μόνο ας πούμε μείον του είναι ότι δεν έχει ενσωματωμένο Torrent Client Downloader (το αντίστοιχο σκέτο Router R7000 έχει)... Τέλος, πολύ θετικό του το ότι και τα δύο chipάκια του (WiFi & Μodem) είναι της Broadcom... Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από zacharis1955
stefanidisg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 34 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε Δουλεύει άριστα χωρίς disconnects με πολλες συσκευες WiFi συγχρόνως συνδεδεμένες, streamάρει τα πάντα ακόμα και με torrents που τρέχουν χωρίς ποτέ να κολλάει πουθενά, δέχεται Δικτυακούς Σκληρούς Δίσκους με απομακρυσμένη πρόσβαση, έχει 2 θεσεις USB 3.0 για δισκους απ' όπου μπορείς να παίζεις μέχρι και ταινίες. Μόνο ας πούμε μείον του είναι ότι δεν έχει ενσωματωμένο Torrent Client Downloader (το αντίστοιχο σκέτο Router R7000 έχει)... Τέλος, πολύ θετικό του το ότι και τα δύο chipάκια του (WiFi & Μodem) είναι της Broadcom... Αξίζει να κάνω την μετάβαση από το δικό μου ;
zacharis1955 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Αξίζει να κάνω την μετάβαση από το δικό μου ; Ναι...
mpokwsths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stefanidisg είπε Αξίζει να κάνω την μετάβαση από το δικό μου ; Όχι. Έχω και το VR600v2 και το D7000v2. Με το VR600v2 ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα, με το D7000v2 ενίοτε χάνεται η μια μπάντα του WiFi. Εκεί που ξεκάθαρα υπερέχει το D7000v2 είναι στη διαχείριση του bandwidth και των χρηστών. Χωρίς καν να ενεργοποιήσω το QoS μπορώ να κατεβάζω torrents και να παίζω και online παιχνίδια με ελάχιστα χειρότερο ping (από ότι αν ήταν σκέτο). Το VR600 ζορίζεται λίγο περισσότερο όσο ανεβαίνουν οι χρήστες/υπηρεσίες. 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Τέλος, πολύ θετικό του το ότι και τα δύο chipάκια του (WiFi & Μodem) είναι της Broadcom... Μόνο αν είναι το v1. Αυτό του θέματος ΠΛΕΟΝ είναι το v2 καθώς η Netgear έχει σταματήσει να παράγει το v1. Αυτό ακριβώς του θέματος έχω πάρει από το amazon.de και είναι το v2. D7000v2 με Intel Lantiq chipset. Βέβαια δε με πείραξε καθόλου καθώς στη γραμμή μου (Vodafone ADSL Fastpath) πετάει. Και σε αυτό μπορεί να πειραχτεί το SNR και πιο γρήγορο είναι και δεν έχει κάποια από τα προβλήματα του v1 (π.χ. κολλήματα που χρειάζονται hard reset). Από την άλλη μερικές φορές χάνει μια από τις δύο μπάντες. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από mpokwsths
stefanidisg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δεν γράφει ότι είναι το v2 από γερμανικό αμαζον , δεν έχω ADSL , έχω vdsl και τώρα κλειδώνω στα 49990. Απλώς θέλω πιο καλό wifi σε εμβέλεια και ταχύτητα σε 2.4 , να είναι σταθερό και να συνδέονται οι συσκευές άμεσα χωρίς προβλήματα σε σταθερές ip που θα δίνει το router.
mpokwsths Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Βλέπεις να έχει άλλο προϊόν το amazon.de με όνομα D7000v2; Δεν έχει γιατί πολύ απλά τα τσουβαλιάζει. Αυτό ακριβώς είχα παραγγείλει και μου ήρθε το v2. Το D7000v1 ήταν προβληματικό και η Netgear έχει σταματήσει την παραγωγή του. Το αντικατέστησε με το v2. Και επειδή σου ξαναλέω έχω και το VR600v2 και το D7000v2 σου λέω με βεβαιότητα ότι η εμβέλεια του 2,4 WiFi είναι περίπου η ίδια. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2018 από mpokwsths
anivas11 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, zacharis1955 είπε Δουλεύει άριστα χωρίς disconnects με πολλες συσκευες WiFi συγχρόνως συνδεδεμένες .... Άμα σου κάτσει ίσως... Αλλιώς θα φας άπειρες ώρες ψάχνοντας, πριν το στείλεις πίσω. Το δικό μου δούλεψε για 9 μήνες άψογα. Στενοχωρήθηκα όταν το επέστρεψα, αλλά είχα χάσει πολλές ώρες ψάχνοντας και σπάζοντας τα νεύρα των υπόλοιπων χρηστών μέχρι να το πάρω απόφαση.
stefanidisg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δηλαδή προχωράμε στην παραγγελία και ας είναι και το v2 ; αν και πήγε στα 150 την είχα κάνει για δεύτερη φορά στα 95 μαζί με μεταφορικά.
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Το R που έχω,κελαιδαει πάντως, δεν μασάει τίποτα.με δύο δίσκους επάνω,ο ένας για τα τορεντ.
zacharis1955 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 14 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Δηλαδή προχωράμε στην παραγγελία και ας είναι και το v2 ; αν και πήγε στα 150 την είχα κάνει για δεύτερη φορά στα 95 μαζί με μεταφορικά. Στα 95 ναι...
stefanidisg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 42 λεπτά πριν, anivas11 είπε Άμα σου κάτσει ίσως... Αλλιώς θα φας άπειρες ώρες ψάχνοντας, πριν το στείλεις πίσω. Το δικό μου δούλεψε για 9 μήνες άψογα. Στενοχωρήθηκα όταν το επέστρεψα, αλλά είχα χάσει πολλές ώρες ψάχνοντας και σπάζοντας τα νεύρα των υπόλοιπων χρηστών μέχρι να το πάρω απόφαση. Μιλάς για το v1 ή για το v2 ;
mtzs Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, vrwmiaris είπε Το R που έχω,κελαιδαει πάντως, δεν μασάει τίποτα.με δύο δίσκους επάνω,ο ένας για τα τορεντ. Υποψη, αυτο εδω (το μοντεμ) δεν εχει τορρεντ client. Μονο η εκδοση ρουτερ εχει. Μιλαω για official firmware. Κατα τ αλλα ειναι πολυ καλη η τιμη. Ισως το πιο vfm modem/router που κυκλοφορει σε αυτα τα χρηματα. Εμενα δυο χρονια τωρα δε κολλαει πουθενα.
stefanidisg Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 λεπτά πριν, mtzs είπε Υποψη, αυτο εδω (το μοντεμ) δεν εχει τορρεντ client. Μονο η εκδοση ρουτερ εχει. Μιλαω για official firmware. Κατα τ αλλα ειναι πολυ καλη η τιμη. Ισως το πιο vfm modem/router που κυκλοφορει σε αυτα τα χρηματα. Εμενα δυο χρονια τωρα δε κολλαει πουθενα. Έτσι και αλλιώς τα torrent τα έχω σχεδόν σταματήσει, από τότε που βγήκε το Kodi , μόνο κανένα αρχείο αν θα θέλω.
anivas11 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, stefanidisg είπε Μιλάς για το v1 ή για το v2 ; Το είχα πάρει 15/04/17 απο amazon.de . Δεν θυμάμαι version. 3 ώρες πριν, mpokwsths είπε ...με το D7000v2 ενίοτε χάνεται η μια μπάντα του WiFi. Aυτό έκανε στην αρχή αραιά και πού και μετά πολύ συχνά το δικό μου.
vrwmiaris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, stefanidisg είπε Έτσι και αλλιώς τα torrent τα έχω σχεδόν σταματήσει, από τότε που βγήκε το Kodi , μόνο κανένα αρχείο αν θα θέλω. Όταν με το καλό αποκτήσεις 4κ τηλεόραση θα τα ξεκινήσεις πάλι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις