Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ, Modem / Router ADSL / VDSL Netgear Nighthawk AC1900 (D7000), 802.11ac Simultaneous Dual Band (2.4 & 5 GHz) Gigabit WiFi, 5 (1 WAN & 4 LAN) Gigabit Ethernet ports, 3 detachable antennas 111 € με τα μεταφορικά μέσα για μόνο 24 ώρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο router  έχει εμφανιστεί πολλές φορές στις προσφορές. 

Δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγουμε κάθε φορά καινούργιο θέμα και να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Πριν κάποιος αποφασίσει να το πάρει, ας διαβάσει τα προηγούμενα θέματα, γιατί έχει τα προβληματάκια του. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Looter είπε

Πάρτε το router του Γερμανού στα 70. Μην μπλεκετε με κάτι που μπορεί να μην υποστηρίζει πλήρως σήμερα ή αύριο ο πάροχός σας.

και πολυ σημαντικο οτι αυτο φοραει μονο stock fw ενω στο ρουτερ βαζεις οτι θες.

και εχει και τα προβληματακια του απ οτι διαβασα αρκετος κοσμος το γυρισε.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, anivas11 είπε

Το συγκεκριμένο router  έχει εμφανιστεί πολλές φορές στις προσφορές. 

Δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγουμε κάθε φορά καινούργιο θέμα και να γράφουμε τα ίδια και τα ίδια.

Πριν κάποιος αποφασίσει να το πάρει, ας διαβάσει τα προηγούμενα θέματα, γιατί έχει τα προβληματάκια του. 

Όποιος πραγματικά ενδιαφέρεται να το αγοράσει, ενοείται ότι μπορεί με ένα απλό "search"  να εντοπίσει και συζητήσεις περί του "D7000" σε Ελληνικά φορουμς που σχολιάζουν τα θετικά και τα αρνητικά του.

Το ότι η προσφορά βγήκε απο το amazon.it ,  λέει πολλά.

Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα με το προιόν ,  μπορείς να τους το επιστρέψεις και να πάρεις πίσω τα χρήματα σου .

Πολύ βασικό αυτό.

Επεξ/σία από Leon90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, macovet είπε

Το ερώτημα είναι αν αυτό του amazon.it είναι ίδιο με τη φωτογραφία που παρατίθεται στο πρώτο πόστ.. Γιατί οι φωτό που έχουν στο amazon είναι διαφορετικές.

Το πίσω μέρος του Netgear Nighthawk D7000 του νήματος είναι ακριβώς έτσιι:

D7000v1_Product_Diagram.png

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

Τα παλικάρια που είχαν προβλήματα αποσυνδέσεων και κολλημάτων με το συγκεκριμένο βρήκαν λύση στο πρόβλημα τους;

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mpokwsths είπε

Τα παλικάρια που είχαν προβλήματα αποσυνδέσεων και κολλημάτων με το συγκεκριμένο βρήκαν λύση στο πρόβλημα τους;

Οχι, τα πέταξαν στα σκουπίδια τα router και πήραν τα zte του ΟΤΕ που μαμάνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παρέλαβα σήμερα λόγω επιλογής γρήγορων μεταφορικών.

Φαίνεται να συνεργάζεται σωστά και σταθερά με "Wind VDSL" .

Αντικατέστησα το "Zyxel VMG1312-B10A" , που το πρόσφερε δωρεάν η "WIND" σε συνδέσεις "VDSL"

Τώρα, εάν προκύψει κανά "κακό" με το "D7000" , έχουμε την "Amazon" να "καθαρίσει". :D :P

Επεξ/σία από Leon90
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Leon90 είπε

Το παρέλαβα σήμερα λόγω επιλογής γρήγορων μεταφορικών.

Φαίνεται να συνεργάζεται σωστά και σταθερά με "Wind VDSL" .

Αντικατέστησα το "Zyxel VMG1312-B10A" , που το πρόσφερε δωρεάν η "WIND" σε συνδέσεις "VDSL"

Τώρα, εάν προκύψει κανά "κακό" με το "D7000" , έχουμε την "Amazon" να "καθαρίσει". :D :P

Καλοριζικο.Συγχρονισες καθολου παραπανω;

Επεξ/σία από panos7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, panos7 είπε

Καλοριζικο.Συγχρονισες καθολου παραπανω;

Ευχαριστώ !

Όχι , στα ίδια επίπεδα με πρίν είμαι.

Link Rates :  49998 Kbps Downstream ,  4999 Kbps Upstream.

Οι επιδιώξεις μου ήταν να έχω μία και μόνο συσκευή που να ενσωματώνει λειτουργίες "modem - router" και σαν ακόμη πιο σημαντικές , η βελτίωση της ταχύτητας του ασύρματου δικτύου και η καλύτερη κάλυψη του χώρου μου απο αυτό , καθώς επίσης και όταν πολλές συσκευές είτε ενσύρματες είτε ασύρματες είναι ταυτόχρονα συνδεδεμένες , να μην "κρεμάει" το δίκτυο.

Είμαι σε καλό δρόμο πιστεύω.

Αν συναντήσω κάποιο πρόβλημα με το "D7000" ,  θα το αναφέρω και εδώ.

Επεξ/σία από Leon90
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Το μηχάνημα απευθύνεται σ' αυτούς που ξέρουν τι και πώς και έχουν καταλήξει ότι τους χρειάζεται, όσοι δεν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία (που φυσικά δεν είναι προσβλητικό) κρατάνε αυτό του παρόχου και...amen...

Δημοσ.

Επειδή έχω το tplink vr600 (με του παρόχου δεν ασχολούμε καθόλου) καθώς έχω πάντα συνδεμένες 8 ,9 συσκευές μόνιμα , και επειδή διάβασα πολλοί το έστειλαν πίσω καθώς και έχει βγει το d7000v2 , είμαι με Vodafone vdsl50 , λες να κάνω την μετάβαση σε Netgear η να μείνω όπως έχει. ; Με το tplink δεσμεύω συγκεκριμένες ip  με το address reservation για να μπορώ να ελέγξω κάμερες , μήπως θα έχω πρόβλημα με το Netgear? Δώσε λίγο την συμβουλή σου.

12 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

Το μηχάνημα απευθύνεται σ' αυτούς που ξέρουν τι και πώς και έχουν καταλήξει ότι τους χρειάζεται, όσοι δεν ανήκουν σ' αυτή την κατηγορία (που φυσικά δεν είναι προσβλητικό) κρατάνε αυτό του παρόχου και...amen...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...