Προς το περιεχόμενο

ΤΕΛΟΣ, Modem / Router ADSL / VDSL Netgear Nighthawk AC1900 (D7000), 802.11ac Simultaneous Dual Band (2.4 & 5 GHz) Gigabit WiFi, 5 (1 WAN & 4 LAN) Gigabit Ethernet ports, 3 detachable antennas 111 € με τα μεταφορικά μέσα για μόνο 24 ώρες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Modem / Router ADSL / VDSL Netgear Nighthawk AC1900 (D7000), 802.11ac Simultaneous Dual Band (2.4 & 5 GHz) Gigabit WiFi, 5 (1 WAN & 4 LAN) Gigabit Ethernet ports, 3 detachable antennas  111 € με τα μεταφορικά μέσα για μόνο 24 ώρες...

61l3RhrGAJL._SL1350_.jpgD7000v1_Product_Diagram.png
Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ.

εχει καποιος προθεση να αγορασει ? καθως ειμαι ασχετος απο amazon και ebay θα με διευκόλυνε να κανουμε μαζι την αγορα. ( εαν υπαρχει καποιο μελλος που μπορει να εξυπηρετησει ας επικοινωνησει με pm )

ευχαριστω

Δημοσ.

Πάρτε το router του Γερμανού στα 70. Μην μπλεκετε με κάτι που μπορεί να μην υποστηρίζει πλήρως σήμερα ή αύριο ο πάροχός σας.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Looter είπε

Πάρτε το router του Γερμανού στα 70. Μην μπλεκετε με κάτι που μπορεί να μην υποστηρίζει πλήρως σήμερα ή αύριο ο πάροχός σας.

Εντάξει, οι γραμμές "VOIP" και οι οπτικές ίνες είναι σε εξέλιξη αλλά θα πάρει ακόμη κάμποσο διάστημα για να ολοκληρωθούν σε όλη την Ελλάδα.

Κάποιος που διαθέτει ακόμη "PSTN" γραμμή και που τα θέλει όλα ("modem-router") σε μία συσκευή , θα του χρησιμεύσει.

Επεξ/σία από Leon90
Δημοσ.

VOIP ενεργοποιεί ήδη σε καμπίνες σε Αθήνα και επαρχία ο ΟΤΕ. Ξέρω πολλές περιπτώσεις γνωστών που τους άλλαξαν μόντεμ γι' αυτό το λόγο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αν η φωτό στην αρχή είναι σωστή, βλέπω ότι έχει είσοδο για τηλεφωνική γραμμή (για τη περίπτωση που η χρήση του είναι ως adsl modem/router) αλλά ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ GIGABIT ETHERNET που λογικά συνεπάγεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σαν router, όπως δηλαδή το R7000.

update: Μόλις τώρα πρόσεξα ότι η φωτό της πίσω όψης στο AMAZON είναι διαφορετική από αυτή που παρατίθεται στο θέμα! ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Επεξ/σία από macovet
update
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, macovet είπε

Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά αν η φωτό στην αρχή είναι σωστή, βλέπω ότι έχει είσοδο για τηλεφωνική γραμμή (για τη περίπτωση που η χρήση του είναι ως adsl modem/router) αλλά ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ GIGABIT ETHERNET που λογικά συνεπάγεται ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σαν router, όπως δηλαδή το R7000.

update: Μόλις τώρα πρόσεξα ότι η φωτό της πίσω όψης στο AMAZON είναι διαφορετική από αυτή που παρατίθεται στο θέμα! ΠΡΟΣΟΧΗ!!

Επειδη το εχω το μοντεμ. Η πισω οψη του ειναι ακριβως ιδια με αυτη στη φωτογραφια που παρατιθεται εδω στο πρωτο ποστ του θεματος

Επεξ/σία από mtzs
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

VOIP ενεργοποιεί ήδη σε καμπίνες σε Αθήνα και επαρχία ο ΟΤΕ. Ξέρω πολλές περιπτώσεις γνωστών που τους άλλαξαν μόντεμ γι' αυτό το λόγο.

Δεν αντιλέγω. Απλώς ο καθένας κρίνει, αγοράζει και παίζει με την τύχη του για το πότε θα του αλλάξουν την γραμμή, σε "VOIP". :D :P

49 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Άρα τσιμπάμε το ρούτερ για να μην αλλάξουμε πάλι σε δύο χρόνια

Κοίταξε , όσοι έχουν αγοράσει το "D7000" και κάποια στιγμή η γραμμή τους αλλάξει σε "VOIP",  υπάρχει η δυνατότητα είτε να το κρατήσουν μόνο ώς "router", συνδέοντας πάνω του δηλαδή το νέο "VOIP" "modem-router" που θα λάβουν απο τον πάροχο τους , είτε αγοράζοντας έναν VOIP adaptor (ATA) να μπορέσουν να συνδέσουν τηλεφωνικές συσκευές στο "D7000" και έτσι να μην χρειασθούν να χρησιμοποιήσουν καθόλου το νέο "VOIP" "modem-router".

Ο τηλεφωνικός πάροχος είναι αυτός που θα μπορέσει να βοηθήσει με τις πληροφορίες που θα δώσει όταν θα έρθει εκείνη η ώρα για να δεί o καθένας τι ακριβώς μπορεί να κάνει.

Δημοσ.

Η Vodafone πχ δε δίνει κωδικούς VoIP. Η cosmote ανάλογα με τον υπάλληλο.

Για εμένα δεν αξίζει το. Modem router VoIP μέχρι τουλάχιστον να δωθεί οδηγία να δίνεται κωδικός σε όποιον το ζητά και να μην είναι Mac address locked.

• Like 1
Δημοσ.
52 minutes ago, mtzs said:

Επειδη το εχω το μοντεμ. Η πισω οψη του ειναι ακριβως ιδια με αυτη στη φωτογραφια που παρατιθεται εδω στο πρωτο ποστ του θεματος

Το ερώτημα είναι αν αυτό του amazon.it είναι ίδιο με τη φωτογραφία που παρατίθεται στο πρώτο πόστ.. Γιατί οι φωτό που έχουν στο amazon είναι διαφορετικές.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...