MakisKratos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Σημερα μολις εφτασε σπιτι μου το one plus 5t ..Το αγορασα 400 ευρω απο το Banggood. Ολα καλα μαλλον μεχρι στιγμης..το κινητο δουλευει κανονικα κλπ κλπ...αλλα βλεπω οτι λειπει απο μεσα ο dash charger..και ανταυτου ειναι μια μικρη μαλακιουλα που σιγουρα δεν κανει την δουλεια του dash..για την ακριβεια ειναι 5v 1A!! μπορει να μου πει κανενας τι παιζειι???
vrwmiaris Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Όλα από bg, έρχονται με αμερικανικό φορτιστή.πάρε έναν αντάπτορα για να κάνεις χρήση της εν λόγω τεχνολογίας μαζί με το κόκκινο καλώδιο που έχει μέσα
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι πληρωνεις παιρνεις αγαπητε.Θελησες να γλυτωσεις 100ευρω μεν αλλα τωρα θα σου βγουν αυτα με τον 1χρονο λιγοτερη εγγυηση απο το εν λογω site(κοινως παρακαλας να μην παθει κατι το κινητο και χρειαστεις service)και απο τον χειροτερο φορτιστη απο τον κανονικο fast charger(γιαυτο και βγαινει τοσο φθηνοτερα απο αυτα τα site). Αναγκαστικα οπως αναφερθηκε παραπανω πρεπει να αγορασεις ανταπτορα για να λειτουργει ο φορτιστης και δυστηχως δεν ειναι καν γρηγορος. Εδω και ο κανονικος https://oneplus.net/gr/dash-power-adapter Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
darksoul93 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δεν έχω αγοράσει το συγκεκριμένο κινητό για να ξέρω τι παίζει. Αλλά για αρχή στείλε ένα μήνυμα στο ίδιο το banggood και ρώτα να σου πουν, μαζί με τα screenshot κλπ.
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, MakisKratos είπε Σημερα μολις εφτασε σπιτι μου το one plus 5t ..Το αγορασα 400 ευρω απο το Banggood. Ολα καλα μαλλον μεχρι στιγμης..το κινητο δουλευει κανονικα κλπ κλπ...αλλα βλεπω οτι λειπει απο μεσα ο dash charger..και ανταυτου ειναι μια μικρη μαλακιουλα που σιγουρα δεν κανει την δουλεια του dash..για την ακριβεια ειναι 5v 1A!! μπορει να μου πει κανενας τι παιζειι??? τά Αυτά που είπε ο Furgore. Δεν είναι ο ευρωπαϊκός φορτιστής. Αυτό που θες είναι ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ Ή ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΙΖΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ 220V UNIVERSAL
MakisKratos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δεν εχω προβλημα που δεν ειχε ανταπτορα..το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειναι η γρηγορη τεχνολογια dash charge
Fulgore Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, MakisKratos είπε Δεν εχω προβλημα που δεν ειχε ανταπτορα..το προβλημα μου ειναι οτι δεν ειναι η γρηγορη τεχνολογια dash charge Ναι δυστηχως τωρα καταλαβαινεις για ποιο λογο ειναι τοσο χαμηλη η εν λογω τιμη του κινητου αυτου. Το αλλο κακο που εχουν τα Oneplus κινητα ειναι οτι αν εχεις quick charge φορτιστη απο αλλη συσκευη(προηγουμενο κινητο πχ)δεν λειτουργει πληρως η γρηγορη φορτιση επειδη ο φορτιστης του oneplus ειναι σχεδιασμενος αποκλειστικα για τα Oneplus κινητα. Βεβαια αν καταφερεις να τον βρεις τον γρηγορο φορτιστη απο καπου σχετικα οικονομικα μικρο το κακο. Και εγω δεν το γνωριζω αυτο αφου οι περισσοτεροι εχουμε αγορασει απο το επισημο site. Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Fulgore
KyrGR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται πρωτίστως από το κινητό. Ο φορτιστής δεν αλληλεπιδρά άμεσα με τη συσκευή .Με 1A θα έχεις πολύ μικρή απώλεια, απλά χρησιμοποίησε ό,τι ήδη έχεις.
Fulgore Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, KyrGR είπε Η ταχύτητα φόρτισης εξαρτάται πρωτίστως από το κινητό. Ο φορτιστής δεν αλληλεπιδρά άμεσα με τη συσκευή .. Εχεις μερικο δικιο στο παραπανω. Και αυτο γιατι η γρηγορη φορτιση του Oneplus δεν βασιζεται στην τεχνολογια της Qualcomm που εχουν τα περισσοτερα αλλα κινητα αλλα σε ξεχωριστη τεχνολογια της Oppo. Το αποτελεσμα ειναι ναι μεν αλλοι γρηγοροι φορτιστες να μην λειτουργουν σωστα στο oneplus αλλα και ξεχωριστα ο γρηγορος ταχυφορτιστης να μην δουλευει σωστα σε αλλες android συσκευες που υποστηριζουν γρηγορη φορτιση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα