Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Πριν μερικές ημέρες αγόρασα το redragon m901 perdition κι ενώ όλα αρχικα φαινόταν να κυλούν όλα ομαλά ξαφνικά άρχισαν τα ΠΟΛΛΑ προβλήματα. 

Τις πρώτες 2 ημέρες δεν είχα θέματα ή εστω εγώ δεν παρατήρησα κάτι περίεργο. Έπειτα, ξεκίνησαν τα κολλήματα. Αρχικά ήταν περιορισμένα μόνο μέσα στο παιχνίδι που έβαζα κι αυτά μικρής διάρκειας. Έβγαινα έξω ,όλα καλά. Μέσα, πάλι τα ίδια. Τις επόμενες ημέρες έγινε πολύ πιο έντονο.

Σαν πρώτη σκέψη θεώρησα φταίει ο επεξεργαστής πχ ανεβάζει θερμοκρασίες κτλ (παρότι δεν υπήρχε τέτοια ένδειξη απ'τα ανάλογα προγράμματα). Τον καθαρίζω αλλάζω πάστα σε cpu & gpu. Τα ίδια..

Ανανεώνω drivers σε Gpu, τα ίδια.

Αναζητώ λύσεις στο ιντερνετ, δοκιμάζω τις περισσότερες (περι power saving ktl), τα ίδια.

Πάνω που άρχισα να στοχοποιώ το ίδιο το προϊόν, οι δοκιμές σε 2 διαφορετικά laptops με win7 & 10 με διέψευσαν πανηγυρικά. Οπότε δεν έχει να κάνει το λειτουργικό  ( Φοράω τα Win10 64bit παρεμπιπτόντως)

format-άρω το pc με win10 ελπίζοντας ότι το πρόβλημα θα εξαφανιστεί. Τπτ!

Μπαίνω στο bios, πειράζω στην επιλογή USB το xHCI. τίποτα.

Ανανέωσα τα usb drivers απτο επίσημο σαιτ της ASUS τπτ...τα έκανε χειρότερα όλα.

Το aκόμα πιο τρε΄λό είναι πως στο δικό μου pc θέλει απαραίτητα 1-2 συγκεκριμένες θύρες USB 3.0 για να αναγνωριστεί ενω στα laptops λειτούργησε κανονικά και σε θύρα 2.0, οπουδήποτε το έβαλα.

Έχω απελπιστεί  και ξέμεινα από ιδέες. Το μόνο που έμεινε είναι να γυρίσω στο προηγούμενο bios της Sabertooth..αλλά ξέρω ούτε αυτό θα δώσει τη λύση. (το έκανα, τπτ..)

Tο σύστημα μου φαίνεται στην υπογραφή, όπως είπα έχω τα win10 64bit, με ή χωρίς τα επίσημα drivers δεν αλλάζει κάτι, οι θυρες είναι λειτουργικές μόνο με αυτό έχω πρόβλημα.. 

ευχαριστώ εκ των προτέρων

EDIT

Μετά από συνεχόμενα formats το πρόβλημα λύθηκε.

Το πρώτο φορματ ήταν όπως είπα με το ίδιο λειτουργικό (win10 64bit), δεν λύθηκε κάτι. Βρήκα τα win7 64bit Ultimate, τα πέρασα και...λύθηκε για κάποιο λόγο! Ξαναπερνάω τα win10 64bit και προς το παρών όλα πάνε κατ' ευχήν!

Επεξ/σία από Scatman

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...