Alex-V Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Γνωριζει καποιος οταν βγει η καινουργια εκδοση LTSB 2019 αν θα περαστει απο το windows update η χειροκινητα? Γιατι καποιοι λενε πρεπει να το κανεις χειροκινητα εχωντας το iso Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Alex-V
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Οι ltsb εκδόσεις αναβαθμίζονται μέσω windows updates μόνο για security και fixes. Αν θέλεις την επόμενη έκδοση θα πρέπει να την περάσεις με το iso μόνος σου.
Alex-V Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Mic πρεπει να κανω clean install η θα εχει επιλογη μεσα στο iso για upgrade?
micos000 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Όχι cean, upgrade θα κάνεις. Έτσι τουλάχιστον αναφέρεται στις πληροφορίες της ms για τις ltsb εκδόσεις. 1
TheoV Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 καλησπερα παιδια μην θελωντας ν α ανοιξω καινουριο θεμα να ρωτησω την εμπειρια σας με τα win 10 ltsb 1607 και εαν μπορουμε ν κανουμε activate πχ με κλειδι απο ebay για LTSB kai γενικα την αποδοση του συστηματος vs 1609 WIN 1O PRO , Θ τ προτεινατε για Overall χρηση ?
micos000 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το κλειδί θα πρέπει να είναι για enterprise έκδοση και η απόδοση είναι σούπερ. Αν όμως θέλεις τα τζίρτζιλα και τα μίτζιλα από τις καινούργιες εκδόσεις π.χ. το contacts και το night lights και θέλεις να παίρνεις πάντα ότι τελευταίο κυκλοφορεί τότε δεν είναι για σένα. Αν θέλεις κάτι σταθερό χωρίς πολλά-πολλά (ούτε store, ούτε edge κτλ, αν τα θέλεις θα τα ενεροποιήσεις μόνος σου) και δεν σε πειράζει να κάνεις το Upgrade το 2019 στην επόμενη χειροκίνητα τότε εδώ είσαι. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από micos000 1
Alex-V Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Προσωπικα με την ltsb εχω μεινει μακακας. Κανενα προβλημα, ολα γρηγορα και πιο σταθερα απο την κανονικη εκδοση. Βρηκα την υγεια μου.
alelo Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Παιδιά αν θέλουμε βάλουμε κάποιο app πως το βάζουμε σε αυτήν την έκδοση? Πάμε κάπου μέσα στις ρυθμίσεις η πρέπει να το κατεβάσουμε?
micos000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 Δημοσ. 2 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, alelo είπε Παιδιά αν θέλουμε βάλουμε κάποιο app πως το βάζουμε σε αυτήν την έκδοση? Πάμε κάπου μέσα στις ρυθμίσεις η πρέπει να το κατεβάσουμε? Έχει τρόπο να βάλεις το store. Δες στο παρακάτω thread... http://virtualcustoms.net/showthread.php/72904-Install-Microsoft-Store-and-Apps-on-Windows-10-LTSB-2016 Θα πάρεις τα λινκ με copy και paste στη γραμμή διεύθυνσης του browser. Διαλέγεις αν θέλεις το store με το xbox ή χωρίς. Το link για τον edge δε δουλεύει. Να σημειώσω ότι δεν το έχω κάνει γιατί τώρα το βρήκα και δεν έχω αυτή τη στιγμή ltsb, οπότε αν το δοκιμάσεις ρίξε ένα update να ξέρουμε τι γίνεται. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2018 από micos000
Alex-V Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Στις 2/5/2018 στις 6:16 ΜΜ, micos000 είπε Έχει τρόπο να βάλεις το store. Δες στο παρακάτω thread... http://virtualcustoms.net/showthread.php/72904-Install-Microsoft-Store-and-Apps-on-Windows-10-LTSB-2016 Θα πάρεις τα λινκ με copy και paste στη γραμμή διεύθυνσης του browser. Διαλέγεις αν θέλεις το store με το xbox ή χωρίς. Το link για τον edge δε δουλεύει. Να σημειώσω ότι δεν το έχω κάνει γιατί τώρα το βρήκα και δεν έχω αυτή τη στιγμή ltsb, οπότε αν το δοκιμάσεις ρίξε ένα update να ξέρουμε τι γίνεται. Mic το δοκιμασες εσυ το store? Γιατι αποτι διαβαζω στο thread το εβαλαν αλλα δεν λειτουργει οπως πρεπει. Σε καποιον παιζουν τα παιχνιδια, σε αλλον απλα γινεται εγκατασταση αλλα δεν παιζει, κτλ κτλ
alelo Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Δημοσ. 15 Μαΐου 2018 Έχω κάνει εγκατάσταση εδώ και 2 εβδομάδες την ltsb και μέχρι στιγμής πολύ σταθερή έκδοση. Παρατηρώ πως έχει έναν πιο ελεύτερη αέρα και αίσθηση χρίσης. Επίσης στον chrome το mouse pad έχει πολύ καλύτερη ανταπόκριση . Από store έβαλα καποιες εφαρμογές όπως tv & movie και vlc όλα οκ. Δεν μπόρεσα να βάλω καποια plugin ήχου και εικόνας γιατί δεν υποστηρίζονται από αυτήν την έκδοση. edge δεν μπόρεσα να βάλω..... και βλέπω και καλύτερη μπαταρία στο laptop.
kostasblues21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Γεια χαρα,επειδη εχω απιστευτα θεματα με την εκδοση 1803,πως μπορω να βαλω μια τετοια εκδοση:(LTSB)
mphxths Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 33 λεπτά πριν, kostasblues21 είπε Γεια χαρα,επειδη εχω απιστευτα θεματα με την εκδοση 1803,πως μπορω να βαλω μια τετοια εκδοση:(LTSB) Η νεοτερη ειναι η LTSC (αλλαξε ονομα) . Την βαζεις κατεβαζοντας το iso και κανοντας την εγκατασταση κανονικα οπως μια οποιαδηποτε αλλη εκδοση.Θελει να βρεις κλειδι/τροπο ενεργοποιησης , γιατι τα κλασικα κλειδια δεν παιζουν σε αυτες τις εκδοσεις (ltsb,ltsc). Εδω (2ο ποστ) πως να βαλεις το store. Εδω (2ο ποστ) πως θα βαλεις τον edge. Ας ψαχνουμε λιγο στο φορουμ οταν εχουμε καποιο θεμα.Μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια.
kostasblues21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ευχαριστω πολυ,μετα απο ψαξιμο φιλε βηκα αυτο το νημα και απλα εκανα ερωτηση πως κανω εγκατασταση. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από kostasblues21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα