giantzeron Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ψάχνω ένα router VDSL με μεγάλη εμβέλεια στο σήμα του στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιου καθώς το router του παρόχου στα 7 μετρα αδυνατεί αρκετά.. Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 τον παροχων δεν ειναι οτι καλυτερο απο την αλλη μπορει στα 7 μετρα να περναει το σημα 5 τοιχους.παρομοιο θεμα ειχα και εγω και εβαλα repeater.καποιος μπορει να βαλει και powerline kai καποιο access point.μην προσπαθειτε να καλυψετε ενα μεγαλο χωρο με ενα ρουτερ ειδικα αν καποιος θελει να παιξει 5 ghz.καλυπτουμε ενα μεγαλο χωρο με πολλαπλα access points.ολα τα ρουτερ.κτλ εχουν ενα οριο στα ποσα mw εκπεμπει το ασυρματο οποτε δεν ειναι οτι θα παρεις ενα ρουτερ καινουριο και θα γινουν θαυματα.επισης παιζει ρολο το καναλι παιζει ρολο η θεση του ρουτερ οπως και το channel width που πολλες φορες αν το μειωσουμε απο πχ 40 σε 20 μπορει να παιξουμε καλυτερα 1 hour ago, giantzeron said: Ψάχνω ένα router VDSL με μεγάλη εμβέλεια στο σήμα του στο μεγαλύτερο μέρος του σπιτιου καθώς το router του παρόχου στα 7 μετρα αδυνατεί αρκετά.. Μπορείτε να μου προτείνετε καποιο? Ευχαριστώ
giantzeron Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Συμφωνω σε ολα...παρα ταυτα ομως εχετε να προτεινετε κανενα "καλο" router εστω καλυτερο απο τα χρεπια του εκαστοτε παροχου η τεσπα ενα καλο repeater ***
isay Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Εφόσον νομίζεις οτι θα καλυφθεις απο την αντικατάσταση του router και δεν θες να δεις επιπρόσθετες (και αποδεδιγμένα αποτελεσματικές λύσεις των powerlines, access points και reapeaters), τότε αγόρασε router της Asus. Θεωρώ οτι εχουν πολύ καλό value for money. Άλλη καλή μάρκα ειναι τα Draytek
orangeboy Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Για καλη ασυρματη καλυψη, asus μοντελο με εξωτερικες κεραιες. Στην μπαντα 5Ghz μην περιμενεις θαυματα, 1 με max 2 τοιχους (με 80Mhz channel). Στα 2.4Ghz θα δεις μεγαλη διαφορα στην εμβελεια σε σχεση με αυτα των παροχων. Εχω το Asus AC87U, και πολυ χοντρικα εχω την ιδια εμβελεια στα 5Ghz με αυτη που ειχε το netfaster στα 2.4. Στα 2.4 αν το πας στο max καλυπτει 140+ τετραγωνικα σε ενα διαμερισμα, τοποθετημενο στο κεντρο (εφοσον δεν εχεις overlap στα καναλια με τους γειτονες)
nikthanos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 επειδή είχα το asus ac68u και τώρα έχω το tplink vr600, μπορώ να πω ότι το tplink έχει καλύτερο wifi από το asus, συγκρίνοντας τα 2 ρούτερ από την ίδια θέση, και τα 2 ρούτερ με 3 εξωτερικές κεραίες.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 On 15/3/2018 at 5:44 PM, giantzeron said: Συμφωνω σε ολα...παρα ταυτα ομως εχετε να προτεινετε κανενα "καλο" router εστω καλυτερο απο τα χρεπια του εκαστοτε παροχου η τεσπα ενα καλο repeater *** repeater απλο tp link 801nd 901nd> tp link πιο καλο σε dual band fritz 1750e.αλλα εκει ειναι καλυτερα Powerlines με wifi ή Powerlines με χρηση ενος παλιου adsl router σαν access point. σε καλυτερο ρουτερ απο τα χρεπια των παροχων οπως λες πας σε tp link ή σε asus σε νορμαλ τιμες. On 15/3/2018 at 7:30 PM, orangeboy said: Για καλη ασυρματη καλυψη, asus μοντελο με εξωτερικες κεραιες. Στην μπαντα 5Ghz μην περιμενεις θαυματα, 1 με max 2 τοιχους (με 80Mhz channel). Στα 2.4Ghz θα δεις μεγαλη διαφορα στην εμβελεια σε σχεση με αυτα των παροχων. Εχω το Asus AC87U, και πολυ χοντρικα εχω την ιδια εμβελεια στα 5Ghz με αυτη που ειχε το netfaster στα 2.4. Στα 2.4 αν το πας στο max καλυπτει 140+ τετραγωνικα σε ενα διαμερισμα, τοποθετημενο στο κεντρο (εφοσον δεν εχεις overlap στα καναλια με τους γειτονες) παντα εχει να κανει και για τι τοιχους μιλαμε ενδιαμεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα