Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν σε βαζουν σε οποια καμπινα να ειναι.αλλα πας σε αυτην που καταληγει το καλωδιο σου για αυτο σου ειπα δες το κκ της καμπινας και το κκ του κατανεμητη σου για να δεις που πεφτεις.

Οπως και αμα η καμπινα ειναι καινουρια που λογικα θα ειναι

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν σε βαζουν σε οποια καμπινα να ειναι.αλλα πας σε αυτην που καταληγει το καλωδιο σου για αυτο σου ειπα δες το κκ της καμπινας και το κκ του κατανεμητη σου για να δεις που πεφτεις.

Οπως και αμα η καμπινα ειναι καινουρια που λογικα θα ειναι

Πως μπορω να το δω αυτο? Στο αστικο κεντρο ειμαι συνδεδεμενος για την ωρα.

Δημοσ.
4 minutes ago, jimakos234 said:

Πως μπορω να το δω αυτο? Στο αστικο κεντρο ειμαι συνδεδεμενος για την ωρα.

πας στον κατανεμητη σου και γραφει ενα κκ πχ 330.βρισκεις την καμπινα με το ιδιο κκ.αν δεν παιρνεις απο κατανεμητη και εχεις box πρεπει να βρεις το box και να δεις εκει το κκ.περισσοτερα στο θεμα πως δουλευει το adsl που ειναι sticky που εχω εικονες απο box και τετοια.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

25-04-2018 Eληξε η προθεσμια απαντησης της Wind στην καταγγελια μου. Μεχρι τωρα δεν εχω καποιο νεο. Εστειλα email στην ΕΕΤΤ ρωτωντας για update επι του θεματος και λογικα απο Δευτερα θα μαθω. Απο wind παντως σιγη ιχθυος. Οι ταχυτητα download και το lockαρισμα στα ιδια αθλια επιπεδα. 2-3 μερες μου εχανε το συγχρονισμο μερικες φορες την ημερα και το πιστεψα για λιγο οτι εστω τελευταια στιγμη κινησαν διαδικασιες για επιλυση του προβληματος, λογω της καταγγελιας που εληγε... αλλα ΜΠΑ.

Αν καποιος εχει ξανακανει καταγγελια και γνωριζει, τι ακολουθει, επηρεαζεται καθολου η wind απο τετοια ή θα χτενίζει το... "καφαο" της;

• Like 1
Δημοσ.

εχει γινει για κλαματα τελευταια η wind 

wind εχω απλα καβω υπομονη να λειξει το συμβολαιο να μπω και σε κανα kv και δρομο

Δημοσ.
3 hours ago, s3irios said:

Αν καποιος εχει ξανακανει καταγγελια και γνωριζει, τι ακολουθει, επηρεαζεται καθολου η wind απο τετοια ή θα χτενίζει το... "καφαο" της;

Σε δίκη μου περίπτωση με ΟΤΕ όταν έληξε προθεσμία έστειλα mail στην ΕΕΤΤ και μου παν εντός 2-3 ημερών θα έχει επιλυθεί, αλλά μετά από κάποιες ώρες με πήρε μια ανώτερη του τμήματος του ΟΤΕ μου ζήτησε 1000 συγνώμη για την αργή μετάβαση από την αίτηση μου και την επόμενη  μέρα κιόλας ήρθε τεχνικός.

Δημοσ.

Εγω πηγα σε μαγαζι, και εκανα αιτηση να με μεταφερουν σε καφαο, οπως και εγινε χτες. Πλεον εχω vdsl 50αρι απο καφαο κατω απο το σπιτι μου. Αλλα 1 μηνα τον βαραγανε...

Δημοσ.
On 28/4/2018 at 02:47, jimakos234 said:

Εγω πηγα σε μαγαζι, και εκανα αιτηση να με μεταφερουν σε καφαο, οπως και εγινε χτες. Πλεον εχω vdsl 50αρι απο καφαο κατω απο το σπιτι μου. Αλλα 1 μηνα τον βαραγανε...

ειχες adsl ή vdsl απο αστικο κεντρο?ενα μηνα πριν εκανες την αιτηση και ενεργοποιηθηκες μετα απο τον μηνα?σε αυτο μπορει να ειναι και καθυστερηση απο τον οτε.

On 28/4/2018 at 02:09, SeXBOX said:

Σε δίκη μου περίπτωση με ΟΤΕ όταν έληξε προθεσμία έστειλα mail στην ΕΕΤΤ και μου παν εντός 2-3 ημερών θα έχει επιλυθεί, αλλά μετά από κάποιες ώρες με πήρε μια ανώτερη του τμήματος του ΟΤΕ μου ζήτησε 1000 συγνώμη για την αργή μετάβαση από την αίτηση μου και την επόμενη  μέρα κιόλας ήρθε τεχνικός.

γενικως οταν μπει εεττ στην μεση ζοριζεται ο εκαστοτε παροχος υποχρεωτικα ειδικα αμα ειναι κατι στο δικο του κομματι

On 28/4/2018 at 00:38, postfire said:

εχει γινει για κλαματα τελευταια η wind 

wind εχω απλα καβω υπομονη να λειξει το συμβολαιο να μπω και σε κανα kv και δρομο

οταν πας σε Kv ετσι και αλλιως το Dslam του οτε θα ειναι:P εκτος αν εισαι σε περιοχη που εχει Dslam η wind ή η vodafone.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

ειχες adsl ή vdsl απο αστικο κεντρο?ενα μηνα πριν εκανες την αιτηση και ενεργοποιηθηκες μετα απο τον μηνα?σε αυτο μπορει να ειναι και καθυστερηση απο τον οτε.

γενικως οταν μπει εεττ στην μεση ζοριζεται ο εκαστοτε παροχος υποχρεωτικα ειδικα αμα ειναι κατι στο δικο του κομματι

οταν πας σε Kv ετσι και αλλιως το Dslam του οτε θα ειναι:P εκτος αν εισαι σε περιοχη που εχει Dslam η wind ή η vodafone.

της wind ειναι διπλα μου στα 30 μετρα

αλλα το θεμα ειναι οτι με αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα 100αρα και ηταν 50 (wind)δεν το ρισκαρω πλεον

Δημοσ.
2 minutes ago, postfire said:

της wind ειναι διπλα μου στα 30 μετρα

αλλα το θεμα ειναι οτι με αυτα που εχω διαβασει εδω μεσα 100αρα και ηταν 50 (wind)δεν το ρισκαρω πλεον

σε καταλαβαινω.απλα οτι και να γινει ειτε οτε βαλεις ειτε voda ειτε δεν ξερω τι θα παρεις απο το kv της wind που το διαχειριζεται η wind.απλα το λεω ενημερωτικα.οποτε μερικες φορες δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να παρεις wind αφου ειναι δικο της το dslam οποτε δεν μπορει να ριξει το μπαλακι ευκολα αλλου ή αν θα ειναι καλυτερα να παρεις απο αλλο παροχο που δινει απο την wind οποτε παιζει λιγο μπαλακι αμα γινει κατι οπως εγινε στο αλλο θεμα που ηταν παροχος η wind και το dslam του οτε και τον εκαναν μπαλακι.

• Like 1
Δημοσ.

γενικα μπαλακι το συστημα μαν

κατσε να λειτουργησει η καμπινα γιατι ακομα δεν μου δινει fiber

σε ευχαριστω παντως

Δημοσ.
3 minutes ago, postfire said:

γενικα μπαλακι το συστημα μαν

κατσε να λειτουργησει η καμπινα γιατι ακομα δεν μου δινει fiber

σε ευχαριστω παντως

τιποτα να σε καλα.γενικως ναι ειναι μερικες φορες μην σου τυχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανέκδοτο,όχι βλακείες.

Όλα καλά λέει τοχουν φτιάξει! Και εγώ φύτρωσα φτερά και έγινα αποδημητικος. 

IMG_20180430_173625_456.jpg

Επεξ/σία από s3irios
Δημοσ.
On 30/4/2018 at 17:38, s3irios said:

Ανέκδοτο,όχι βλακείες.

Όλα καλά λέει τοχουν φτιάξει! Και εγώ φύτρωσα φτερά και έγινα αποδημητικος. 

IMG_20180430_173625_456.jpg

ακομα σαν 50 κατεβαζεις?

εκει ειναι απαντηση στην wind και εεττ οτι η βλαβη υφιστατε ακομα αλλο τοσο αν εχεις και τιποτα δελτια επισκεψης αμα αφηνουν

Δημοσ.

Έχει ήδη δηλωθεί πάλι βλάβη στη wind. Διότι προέκυψε και πρόβλημα random αποσυνδεσεων μεστή μέρα.για την απάντηση της η wind, δεν δέχονται να το συζητήσουν ακόμη μέχρι να ολοκληρωθεί ο καινούριος τεχνικός έλεγχος λέει... Ο οποίος έχει ανοίξει από Σάββατο... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...