Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα και παλι. Δεν υπαρχει κατι στο εν λογο λινκ. Τι επρεπε να εμφανιζει?

Επειδη κοιταξα το pdf λιγο, στην σελιδα 9, δεν ειναι ετσι σε εμενα, ουτε καν μας ειπαν οτι χρηζει κατι αλλαγης στην συνδεσμολογια...

Spoiler

techni.PNG.1bfe94d7c320aa7d3fa1daf43265e8be.PNG

Επεξ/σία από jimakos234
Δημοσ.
9 minutes ago, jimakos234 said:

Καλησπερα και παλι. Δεν υπαρχει κατι στο εν λογο λινκ. Τι επρεπε να εμφανιζει?

Επειδη κοιταξα το pdf λιγο, στην σελιδα 9, δεν ειναι ετσι σε εμενα, ουτε καν μας ειπαν οτι χρηζει κατι αλλαγης στην συνδεσμολογια...

Hide contents

στα παλια technicolor επαιζε αυτο αυτο το link.xmmm.192.168.1.254  ειναι το ρουτερ?κανεις ποτε δεν λεει για αλλαγη καλωδιωσης.εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να δινω το link της cyta .οτι καποιος παιζει 50 χωρις να φτιαξει την καλωδιωση δεν σημαινει οτι ειναι σωστο.οποτε οποιος δεν παιζει 50αρι πρεπει να κανει την καλωδιωση για να παρει τα μεγιστα.ειδικα ατομα που το kv ειναι μακρυα η παιρνουν απο το αστικο κεντρο vdsl

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, poulinos είπε

στα παλια technicolor επαιζε αυτο αυτο το link.xmmm.192.168.1.254  ειναι το ρουτερ?κανεις ποτε δεν λεει για αλλαγη καλωδιωσης.εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να δινω το link της cyta .οτι καποιος παιζει 50 χωρις να φτιαξει την καλωδιωση δεν σημαινει οτι ειναι σωστο.οποτε οποιος δεν παιζει 50αρι πρεπει να κανει την καλωδιωση για να παρει τα μεγιστα.ειδικα ατομα που το kv ειναι μακρυα η παιρνουν απο το αστικο κεντρο vdsl

Ναι στην 192.168.1.254 παιζει. Αρα για την καλωδιωση θα πρεπει να τους παρω τηλ υποθετω να το αναλαβουν...

Δημοσ.
18 minutes ago, jimakos234 said:

Ναι στην 192.168.1.254 παιζει. Αρα για την καλωδιωση θα πρεπει να τους παρω τηλ υποθετω να το αναλαβουν...

δεν νομιζω να το αναλαβουν να στο φτιαξουν.το πιο πιθανο ειναι να σου πουν φωναξε ηλεκτρολογο

• Confused 1
Δημοσ.
3 minutes ago, rofl said:

για να χει 6 upl σε 50αρι ειναι σε υπηρεσια απο ΑΚ.

και εγω αυτο σκεφτηκα στην αρχη διοτι στο ιδιοκτητο δινουν 10 mbit αλλα αν μενει πανεπιστημιουπολη ζωγραφου δεν γινεται να παιρνει απο το ακ αμπελοκηπων.ειναι παρααααααα πολυ μακρια και δεν θα επαιζε ουτε 5 mbit.εκτος αν ο οτε πηγε να τον κλειδωσει σε 100αρι αντι για 50αρι οποτε και 6 mbit.τα ατομα κοντα νεκροταφειο kαι πανεπιστημιουπολη παιζουν σε adsl 5 6 mbit.ο οτε ειναι σχεδον γουδι κοντα στις καφετεριες και στα everest.μικρας ασιας νομιζω λεγεται το στενο

Δημοσ.

Σχετικα με το παραπανω, οταν τους ειχα ρωτησει περι τις γραμμης, μου ειχαν αναφερει τους Αμπελοκηπους. Αν μπορουσα να σου δειξω ακριβως που μενω, ειμαι κοντα και σε γουδι, και σε Παν/πολη, αν το δεις σαν δακτυλιους. Αλλα πιο κοντα σε Παν/πολη.

Δημοσ.

γουδι Ζωγραφου και κομματι ηλισιων παιρνουν απο οτε αμπελοκηπων.για να σου δωσουν απο αστικο κεντρο θα πρεπει να  εισαι κατω απο χιλιομετρο εκτος αν εκαναν λαθος και σου δωσαν απο αστικο κεντρο.ζωγραφου κτλ εχουν κανονικα kv.που μενεις περιπου?

2 hours ago, jimakos234 said:

Σχετικα με το παραπανω, οταν τους ειχα ρωτησει περι τις γραμμης, μου ειχαν αναφερει τους Αμπελοκηπους. Αν μπορουσα να σου δειξω ακριβως που μενω, ειμαι κοντα και σε γουδι, και σε Παν/πολη, αν το δεις σαν δακτυλιους. Αλλα πιο κοντα σε Παν/πολη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

γουδι Ζωγραφου και κομματι ηλισιων παιρνουν απο οτε αμπελοκηπων.για να σου δωσουν απο αστικο κεντρο θα πρεπει να  εισαι κατω απο χιλιομετρο εκτος αν εκαναν λαθος και σου δωσαν απο αστικο κεντρο.ζωγραφου κτλ εχουν κανονικα kv.που μενεις περιπου?

Στην Ουλοφ Παλμε πανω, στην Αρχιτεκτονικη  (Ετσι λεγεται εκει μια καφετερια).

Δημοσ.
12 minutes ago, jimakos234 said:

Στην Ουλοφ Παλμε πανω, στην Αρχιτεκτονικη  (Ετσι λεγεται εκει μια καφετερια).

ναι την ξερω.εμενα ζωγραφου.εκει ναι παιζει να σου εχουν δωσει απο το αστικο κεντρο οποτε δικαιολογουνται ολα.καινουρια kv δεν εχεις κοντα σου?ειπες πανεπιστημιουπολη και πηγε το μυαλο μου τερμα πωνω στις καφετεριες διπλα στο νεκροταφειο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

ναι την ξερω.εμενα ζωγραφου.εκει ναι παιζει να σου εχουν δωσει απο το αστικο κεντρο οποτε δικαιολογουνται ολα.καινουρια kv δεν εχεις κοντα σου?ειπες πανεπιστημιουπολη και πηγε το μυαλο μου τερμα πωνω στις καφετεριες διπλα στο νεκροταφειο.

Οχι οχι, εκει ειναι η Πολυτεχνειουπολη. Α' ΦΕΠΑ και Παν/πολη ειναι κατω.  :)

Οποτε πως να πρωχωρησω? Να παρω τηλ σημερα (αν και αυριο το κωβω να κανουν οτιδηποτε λογο ημερας) μπας και βγαλω ακρη?

Δημοσ.
15 hours ago, jimakos234 said:

Οχι οχι, εκει ειναι η Πολυτεχνειουπολη. Α' ΦΕΠΑ και Παν/πολη ειναι κατω.  :)

Οποτε πως να πρωχωρησω? Να παρω τηλ σημερα (αν και αυριο το κωβω να κανουν οτιδηποτε λογο ημερας) μπας και βγαλω ακρη?

το πρωτο βασικο δες αν υπαρχουν νεα καφαο κοντα σου.δες τον αριθμο του κκ στον κατανεμητη σου και βρες το αντιστοιχο καφαο να δεις αν ειναι καινουριο.αν ειναι καινουριο τοτε ζητας να σε βαλουν σε Kv.αν δεν ειναι καινουριο σημαινει οτι θα παρεις υποχρεωτικα απο το αστικο κεντρο και οτι μαλλον δεν θα πας παραπανω απο αυτο που εισαι.βεβαια δες και το θεμα καλωδιωσης ειδικα αμα παιρνεις απο το αστικο κεντρο και δεν γινεται να αλλαξει.

Δημοσ.

1 ώρα πριν, poulinos είπε

το πρωτο βασικο δες αν υπαρχουν νεα καφαο κοντα σου.δες τον αριθμο του κκ στον κατανεμητη σου και βρες το αντιστοιχο καφαο να δεις αν ειναι καινουριο.αν ειναι καινουριο τοτε ζητας να σε βαλουν σε Kv.αν δεν ειναι καινουριο σημαινει οτι θα παρεις υποχρεωτικα απο το αστικο κεντρο και οτι μαλλον δεν θα πας παραπανω απο αυτο που εισαι.βεβαια δες και το θεμα καλωδιωσης ειδικα αμα παιρνεις απο το αστικο κεντρο και δεν γινεται να αλλαξει.

Βρηκα καποια πραγματα, το 1 απο τα 2 κοντινα μου ειναι σε κατασταση καινουριου, Δηλαδη αψεγαδιαστο, ουτε Tagia δεν εχει πανω. Aπλα τους λεω, βαλτε με στον ταδε κατανεμητη,η θα πρεπει να το πω καπως πιο εμπεριστατωμένα?

Spoiler

VDSL.thumb.PNG.b22e704f141ee6cec9dada8980955fba.PNG

VDSLtheo.PNG.f276f6d42b2eab249bcf8792e8f438ed.PNG

Δημοσ.

α.ρωτα τους αν σε εχουν βαλει καταρχην να παιρνεις απο το αστικο κεντρο που λογικα αυτο εχουν κανει λογω 6 Upload.β.βεβαιωσου και με το νουμερο για να δεις απο ποιο παιρνεις για να εισαι σιγουρος.και ναι αφου σου πουν τι εχει γινει τους ρωτας λες γιατι δεν εχεις μπει σε Kv και παιρνεις απο το αστικο κεντρο αν πραγματι σου εχουν δωσει αποεκει.

Δημοσ.

Ημουν 2 ωρες στο τηλεφωνο, γιατι ειμαι σε αστικο κεντρο ρωτουσα, και οι ιδιοι δεν ηξεραν. Τους λεω να με αλλαξουν, μου λενε δεν γινεται απο εδω, πρεπει να πας σε καταστημα. Παω, το κοιτανε στο καταστημα, μου λενε το και το, αλλα αυτα θα τα πεις στο τηλεφωνο, δεν μπορουμε να το κανουμε εμεις απο εδω για το συμβολαιο σου (what?). Εν τελει ξανα τηλεφωνο, μου λενε καταστημα, τους λεω, πηγα, μου ειπαν να πω το και ΤΟ, με συνδεουν αλλου (σαφως νευριασμενος) τους λεω "το και το, θελω αλλαγη απο αστικο κεντρο σε VPU, ειμαι 1,5 χλμ μακρυα απο αστικο κεντρο, πληρωνω 50 και 50 δεν εχω- ειμαι μαξαρισμενος στα 23.45 ακριβως, εχω μια καμπινα στα 20 μετρα, Θεοδαμαντος και Ευρυνομης, υπαριθμον 326 (αυτο εγραφε πανω), βαλτε με εκει, αλλιως καπου εξισου κοντα" (εχει αλλη μια λιγο πιο πανω στην θεοδαμαντος). Μου λενε οκ, θα βαλουμε στο αιτημα να σε μεταφερουν σε κοντινη καμπινα, γιατι δεν ηξεραν τι παιζει με διαθεσιμοτητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...