poulinos Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 36 minutes ago, elpaso1 said: Μα στα σοβαρά, πιστεύετε ότι θα έχετε 100αρα με 35 ευρώ; οχι σου ζητανε 35 ευρω σε κανουν να συγχρονιζεις στα 100 αλλα σου λενε 50.και μετα σου λενε α συγνωμη πρωταπριλια.δηλαδη η in a lan που δινει με ουτε 30 ευρω 100/100 μας κοροιδευει και αυτη?και σε αλλες χωρες με 35 παιρνεις 1 gbps 1
xirosiman Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Μα στα σοβαρά, πιστεύετε ότι θα έχετε 100αρα με 35 ευρώ; Γιατί? Εγω 24 ευρώ πληρώνω στη voda για 50mbps αστικα/υπεραστικά κ 8 ώρες κινητά..
dj_takis Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, elpaso1 είπε Μα στα σοβαρά, πιστεύετε ότι θα έχετε 100αρα με 35 ευρώ; Δηλαδή κατά την άποψή σου πόσα πρέπει να πληρώνουμε για την 100άρα;
jimakos234 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ας πω και εγω τον πονο μου, μιας και βιωνω μια παρομοια κατασταση. Συνδρομητης Wind 24 + Λεπτα προς Ολους, wind, εξωτερικο. Με παιρνουν τηλ, μου λενε για οπτικη ινα 50Mbit στην περιοχη μου, τους λεω τι διαφορα θα δω συγκριτικα με το VDSL ( με ειχαν ξαναπαρει 1 μερα πριν με προσφορα για το VDSL) και με καταφεραν. Τον ρωτησα τον τυπο πρακτικα τις διαφορες και μου λεει θα εχει ακατεβατα 50αρα γραμμη.Οκ του λεω, δηλαδη αν εχω 40-45 μπορω να πρσοβαλλω το συμβολαιο και να σας καταγγειλω, με αυτα που μου λετε? Αχνα ο τυπος, μου λεει ξερα η συνομιλια καταγραφεται, μου λεει θα σας ξανακαλεσουμε. Με παιρνουν την επομενη μερα, μου λεει λεμε 50, θα ειναι οπτικη ινα, αντε βαρια να ειναι μεταξυ 40-50 η ταχυτητα σας (Full nga 50mbs plus wind 34 Ευρω λεει το συμβολαιο πανω), λεω οκ, ερχονται τα χαρτια να υπογραψω, πουθενα η λεξη fiber... Μου λενε αυτο ειναι το συμβολαιο κλπ. Υπογραφω. Μου φερνουν το ρουτερ, το κοιταω καχυποπτα (εχω ενα modem-router Asus DSL-AC56U απο πριν) και αναγκαστικα επρεπε να το κουμπωσω το δικο τους και πλεον να χρησιμοποιω το αλλο ως ρουτερ πλεον μονο. Πρωτη μερα βλεπω 24Μbit Down / 6 Up. Παιρνω τηλ λεω πως και τι, μου λενε κανουμε τεχνικες εργασιες, μεσα στην εβδομαδα θα ειστε στα 50 Οκ? οκ. Μου στελνουν ενα μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε η 50, παω σπιτι μετα την δουλεια, κανω ενα restart το router, τιποτα εκει 24. Ξανα τηλεφωνα, μου λενε μετα απο 2 ωρες εχει θεμα το ρουτερ, το δηλωνουμε ως βλαβη. Με ξαναπαιρνουν μετα απο λιγο για να μαθω οτι στην γραμμη μου δεν υπαρχει οπτικη ινα, και οτι και με VDSL μεχρι τα 30 Mbit περιπου θα μπορω να κλειδωνω, και θα με συνδεσουν για νεα προσφορα. Μιλαω με αλλο τυπο, για προσφορα, και αφου μιλαμε 1 ωρα, να τον ρωταω γιατι υπεγραψα για 50 οταν δεν μπορουν να το παρεχουν και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω κατι που δεν εχω, μου λεει οτι ειναι τεχνικη βλαβη και θα δρομολογηθει!! Εκεινη την στιγμη απλα το εκλεισα γιατι θα εβγαινα εκτος εαυτου και ειχα και δουλειες να κανω. Εν τελη, περιμενω απο Τριτη τηλεφωνο (θα τους παρω και εγω) για να δω πως θα συνεχισω. Αυτα τα ωραια. Δεν εκανα καποια κινηση αμεσα, γιατι Πασχα χωρις ιντερνετ θα με κυνηγουσαν στο σπιτι. Καποια προταση για το πως να συνεχισω με την ολη κατασταση? 1
xirosiman Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Ας πω και εγω τον πονο μου, μιας και βιωνω μια παρομοια κατασταση. Συνδρομητης Wind 24 + Λεπτα προς Ολους, wind, εξωτερικο. Με παιρνουν τηλ, μου λενε για οπτικη ινα 50Mbit στην περιοχη μου, τους λεω τι διαφορα θα δω συγκριτικα με το VDSL ( με ειχαν ξαναπαρει 1 μερα πριν με προσφορα για το VDSL) και με καταφεραν. Τον ρωτησα τον τυπο πρακτικα τις διαφορες και μου λεει θα εχει ακατεβατα 50αρα γραμμη.Οκ του λεω, δηλαδη αν εχω 40-45 μπορω να πρσοβαλλω το συμβολαιο και να σας καταγγειλω, με αυτα που μου λετε? Αχνα ο τυπος, μου λεει ξερα η συνομιλια καταγραφεται, μου λεει θα σας ξανακαλεσουμε. Με παιρνουν την επομενη μερα, μου λεει λεμε 50, θα ειναι οπτικη ινα, αντε βαρια να ειναι μεταξυ 40-50 η ταχυτητα σας (Full nga 50mbs plus wind 34 Ευρω λεει το συμβολαιο πανω), λεω οκ, ερχονται τα χαρτια να υπογραψω, πουθενα η λεξη fiber... Μου λενε αυτο ειναι το συμβολαιο κλπ. Υπογραφω. Μου φερνουν το ρουτερ, το κοιταω καχυποπτα (εχω ενα modem-router Asus DSL-AC56U απο πριν) και αναγκαστικα επρεπε να το κουμπωσω το δικο τους και πλεον να χρησιμοποιω το αλλο ως ρουτερ πλεον μονο. Πρωτη μερα βλεπω 24Μbit Down / 6 Up. Παιρνω τηλ λεω πως και τι, μου λενε κανουμε τεχνικες εργασιες, μεσα στην εβδομαδα θα ειστε στα 50 Οκ? οκ. Μου στελνουν ενα μυνημα οτι ενεργοποιηθηκε η 50, παω σπιτι μετα την δουλεια, κανω ενα restart το router, τιποτα εκει 24. Ξανα τηλεφωνα, μου λενε μετα απο 2 ωρες εχει θεμα το ρουτερ, το δηλωνουμε ως βλαβη. Με ξαναπαιρνουν μετα απο λιγο για να μαθω οτι στην γραμμη μου δεν υπαρχει οπτικη ινα, και οτι και με VDSL μεχρι τα 30 Mbit περιπου θα μπορω να κλειδωνω, και θα με συνδεσουν για νεα προσφορα. Μιλαω με αλλο τυπο, για προσφορα, και αφου μιλαμε 1 ωρα, να τον ρωταω γιατι υπεγραψα για 50 οταν δεν μπορουν να το παρεχουν και οτι δεν υπαρχει περιπτωση να πληρωνω κατι που δεν εχω, μου λεει οτι ειναι τεχνικη βλαβη και θα δρομολογηθει!! Εκεινη την στιγμη απλα το εκλεισα γιατι θα εβγαινα εκτος εαυτου και ειχα και δουλειες να κανω. Εν τελη, περιμενω απο Τριτη τηλεφωνο (θα τους παρω και εγω) για να δω πως θα συνεχισω. Αυτα τα ωραια. Δεν εκανα καποια κινηση αμεσα, γιατι Πασχα χωρις ιντερνετ θα με κυνηγουσαν στο σπιτι. Καποια προταση για το πως να συνεχισω με την ολη κατασταση? ενημερωτικα , εγω απο adsl σε 50αρα vsl στη vodafone, ενω ειχα ενεργοποιηθει το ρουτερ κλειδωνε σε adsl μονο.. μετα απο τηλεφωνα κ διαφορα συγχρονισε τελικα μετα απο μια εβδομαδα περιπου απο την ημερομηνια ενεργοποιησης. Τελικα ηταν λογω του οτε π επρεπε να ρυθμισει κατι στη γραμμη.. λεω μηπως το ιδιο συμβαινει κ στην περιπτωση σου..
jimakos234 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, rofl είπε εχουν βαλει νεα καφαο στη γειτονια σου? Δεν γνωριζω. Παντως απο ΟΤΕ υποστηριζε 50 VDSL απο το 12-13 περιπου (ειμαι 500 μετρα απο την Πανεπιστημιουπολη στην Αθηνα) 2 λεπτά πριν, xirosiman είπε ενημερωτικα , εγω απο adsl σε 50αρα vsl στη vodafone, ενω ειχα ενεργοποιηθει το ρουτερ κλειδωνε σε adsl μονο.. μετα απο τηλεφωνα κ διαφορα συγχρονισε τελικα μετα απο μια εβδομαδα περιπου απο την ημερομηνια ενεργοποιησης. Τελικα ηταν λογω του οτε π επρεπε να ρυθμισει κατι στη γραμμη.. λεω μηπως το ιδιο συμβαινει κ στην περιπτωση σου.. Δεν αποκλειεται. Την Τριτη θα ξαναπαρω, μιας και εχω αδεια. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από jimakos234 1
xirosiman Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ναι γιατί συνηθίζεται ο ΟΤΕ να βάζει το προφίλ αργοτερα, ενώ η αλλαγή έχει πραγματοποιηθεί από το κάφαο. Συστημικό πρόβλημα μου έλεγαν από την vodafone κ δεν το έδιναν σε βλάβη αν δεν περνουσαν 3-4 μέρες. Τώρα παίζεις σε adsl? Αν ναι, έχει συγχρονίσει καλύτερα από αυτό που είχες πριν? Άλλαξαν τα στατιστικά έστω κ λίγο?
jimakos234 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, xirosiman είπε Ναι γιατί συνηθίζεται ο ΟΤΕ να βάζει το προφίλ αργοτερα, ενώ η αλλαγή έχει πραγματοποιηθεί από το κάφαο. Συστημικό πρόβλημα μου έλεγαν από την vodafone κ δεν το έδιναν σε βλάβη αν δεν περνουσαν 3-4 μέρες. Τώρα παίζεις σε adsl? Αν ναι, έχει συγχρονίσει καλύτερα από αυτό που είχες πριν? Άλλαξαν τα στατιστικά έστω κ λίγο? Εχει συγχρονισει αρκετα καλυτερα. Απο τα 16Μbit που επιανα πριν με 24 ADSL συνηθως, τωρα ειμαι καρφωτα στα 23.45 ακατεβατα, και απο 1 περιπου upload, ειμαι στα 6. Σε θεμα Upload ειναι καλα, αλλα se download ειμαι ακομα σε ADSL επιπεδο, αν και θα μπορουσα να πω οτι ακομα και με 24 καρφι ειναι πολυ πιο smooth Πχ σε stream η αισθηση.
xirosiman Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εντάξει ενόχλησε τους αλλά μάλλον αυτό που σου λέω είναι.. ο ΟΤΕ καθυστερεί για κάποιο λόγo την ενεργοποίηση του προφίλ του vdsl. Εμένα έκανε μια εβδομάδα από την ενεργοποίηση. Φυσικά κ είχα τρελαθεί γιατί στην δικιά μου περίπτωση αντί να μου πουν ότι είναι λόγω του ΟΤΕ ξεκαθαρα, μου έλεγαν ότι θα γίνει από μόνο του κ υπομονή κ ότι είναι συστημικό.. άσε που με όσους τεχνικούς μίλησα ήταν αλλου για αλλού.. εν τέλει μετά από μέρες δηλώθηκε κ "καλά" βλάβη κ με ανέλαβε μια κάποια τεχνικός πιο υψηλόβαθμη.. η μετάβαση έγινε όντως αυτόματα κάποια στιγμή κ μετά από 2-3 μέρες με πήρε η τεχνικός τηλέφωνο. Οκ. Αυτή όντως ήξερε 2-3 πράγματα παραπανω σχέση με τους άλλους. Νομίζω ότι τελικά η βλάβη δεν δηλώθηκε ποτέ στον ΟΤΕ παρά λύθηκε εσωτερικά.. αλλά στο τέλος όλα καλά.. οπότε υπομονή. Άσε να περάσει μια εβδομάδα κ βλεπεις. Απλά υπάρχουν άτομα που ίσως δεν ξερουν ή δεν θέλουν να πουν ξεκάθαρα πράγματα στα τεχνικά κ δεν βοηθούν την κατάσταση. Μετά λογικό να τους πρηζεις εσυ κ ο καθένας.. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2018 από xirosiman
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Ας postάρει αρχικά screenshot με τα line stats που δείχνει το router...
jimakos234 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 27 λεπτά πριν, ThReSh είπε Ας postάρει αρχικά screenshot με τα line stats που δείχνει το router... Καλησπερα. Το παρακατω μας κανει?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Πιο αναλυτικά, attenuation/SNR/είδος modulation κτλπ?
jimakos234 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δεν μπορω να πω οτι στο Technicolor εχω/βλεπω αυτες τις επιλογες...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 α.τι δεν εχει ενεργοποιηθει το vdsl αφου ο ανθρωπος εχει παραπανω απο 1 mbit upload.αρα ειναι vdsl ασχετα που το 6 mbit upload δεν στεκει γιατι ειναι παραπανω απο το 5 που ειναι στην 50 αρα.β.να δω ποσο ακομα ο κοσμος θα ακουει την λεξη fiber και πιστευει οτι παιζει με οπτικη ινα.το vdsl δεν ειναι οπτικη ινα.η οπτικη ινα φτανει μεχρι το dslam οπως και με το adsl ,οποτε η διαφορα ειναι οτι το dslam δεν ειναι στο αστικο κεντρο αλλα στο kv.αν το kv ειναι σε μεγαλη αποσταση ναι μπορει ο αλλος να μην μπορει να παιξει vdsl 50αρι.επισης το vdsl θελει σωστη καλωδιωση χωρις bridge taps https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf&ved=2ahUKEwiso_vC_6zaAhXIKlAKHf8sC18QFjAAegQIBxAB&usg=AOvVaw3vs4cBzLFa0Bb0OxlDl0tK στο technicolor καπου θα γραφει τα χαρακτηριστικα γραμμης.παραξενο μενου βλεπω.αλλιως ας δοκιμασει το μενου 192.16ι.1.254/Technicolor me t κεφαλαιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα