poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 33 minutes ago, SeXBOX said: That's exactly my point. Απλά του το ανέφερα για να μην απογοητευτεί ή ότι νομίζει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οι δικοί μου με ένα pc συνδεμένο και κλειστό το WiFi το μέγιστο που έχουν πιάσει είναι με UK 62mbps, αλλού πιάνουν 40-45, αλλά τα upload που μιας και είναι web developer και το ενδιαφέρει άμεσα θα είναι σούπερ, όπου και να μετράς θα τερματίζει. Και εγώ εδώ με Virgin Media παροχέα με 330 mbps τα ίδια κάνει με το εξωτερικό, Εγώ και λόγο δουλειάς τρώω τα 120 άνετα, απλά είναι τα παιδιά μου και η γυναικά μου που χρησιμοποιούν και αυτά πολύ streming ή downloads και δεν μπουκώσαμε ποτέ, ακόμα και με ιστοσελίδες εξωτερικού στο load μάλιστα και για ένα διάστημα δίναμε και σε έναν γείτονα wifi με γυναίκα και αυτός, μέχρι να έφτανε ο παροχέας την οπτική στο σπίτι του, ούτε εκεί μπούκωσε η σύνδεση. αν δεν εχεις download manager ή να ειναι τορρεντ ναι δεν ειναι ευκολο να τερματισεις μια γραμμη 100 ή και παραπανω Megabits.εδω ακομα μπαινεις σε sites και δεν κατεβαζεις ουτε με 500kbytes/sec.
s3irios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Ενημέρωση πάντως ακόμα καμμία... Αυτό το προφίλ, με τούβλα να το χτίζανε θαχε αλλάξει. Μέχρι και ο ΟΤΕ έκανε γρηγορότερα. Εκτός αν παίζει κάτι άλλο και το "προφίλ" ήταν δικαιολογία. Θα μου πουν μετά από όλα αυτά ότι δεν παίζει παραπάνω για τον χ-ψ λόγο και θα νερνταρω. Δεν είναι ότι βιάζομαι,εφόσον προσωρινά παίζει έστω το upload σωστά,πάλι καλά.
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Τι profile σου δείχνει το router; Αν έχεις μια χαρά upload τότε σκιάζομαι και μόνο στην ιδέα ότι φίλε μου αυτό μπορεί να πιάσει δυστυχώς... κάπου αλλού θα είναι το πρόβλημα και δεν γνωρίζει κανείς που... Θυμάμαι χαρακτηριστικά όταν είχε έρθει ο τεχνικός για την αλλαγή σε 100αρα μου είπε ξεκάθαρα, "και αυτό θα είναι όπως το adsl τα πρώτα 2 χρονια, μέχρι να στρώσει θα έχει παιδικές ασθένειες."
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν ήταν παιδικές ασθένειες θα είχαν όλοι με 100Mbps το ίδιο πρόβλημα, δεν το έχουν όμως κι όσοι το είχαν διορθώθηκε διότι ήταν κάποια ρύθμιση του ISP. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από ThReSh
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Just now, ThReSh said: Αν ήταν παιδικές ασθένειες θα είχαν όλοι με 100Mbps το ίδιο πρόβλημα, δεν το έχουν όμως κι όσοι το είχαν διορθώθηκε διότι ήταν κάποια ρύθμιση του ISP. Οπότε μιλάμε για συστημικό πρόβλημα. Άρα αν όχι "παιδικό" παραμένει παρ' αύτα πρόβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μερικές φορές το πετυχαίνουμε και σε μικρότερα πακέτα αν δεν κάνω λάθος, δλδ από 30 σε 50...
rofl Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) πιο πολυ παιδικες ασθενειες της wind μου κανει παρα του 100αριου. και αφου συγχρονιζεις στα 100 εγινε η αλλαγη ταχυτητας που επρεπε να κανει ο οτε. εκτος και αν υπαρχει καπου hardware προβλημα. αλλα το πιθανοτερο ειναι να μη σ εχει η wind σε απεριοριστο οπως νομιζει αλλα σε 50αρι Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από rofl
s3irios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θέλω να βρίσω σεβόμενος τους κανόνες του φόρουμ. Φυσικά να βρίσω το 1212 εννοώ της wind που πραγματικά παίζει ναναι αμυαλα lemmings. Είχαμε μείνει χθες ότι είναι θέμα προφίλ της wind... Μου έρχεται sms να επικοινωνήσω,επικοινωνώ μου λένε θα με πάρουν.Με καλεί τύπισσα για επίσκεψη τεχνικού πάλι... Ζητώ να με καλέσουν να μου πουν τον λόγο... Δεν με καλούν ποτέ, μου έρχεται sms ότι με δική μου υπαιτιότητα δεν μπορεί να ολοκληρωθεί η βλάβη... Παίρνω τηλέφωνο. Ηφαίστειο έγινα όταν μου είπε ότι η βλάβη έκλεισε... Αφού σκυλοβριστηκαμε,είπε θα με ξαναπάρει αφού μιλήσει με τους τεχνικούς... Μου έλεγε ότι έχω χαμηλό συγχρονισμό και προσπαθούσα με παραδείγματα νηπιακα να του εξηγήσω ότι άλλο ο συγχρονισμός στο ρούτερ και άλλο οι πραγμματικες ταχύτητες download. Όταν μάλιστα με ρώτησε αν θεωρώ χαμηλή ταχύτητα τα 5,5mB/s,αφηνιασα. Και όλα αυτά με ύφος ειρωνικό. Φυσικά την έκθεση του χθεσινού τεχνικού δεν την δεχόταν!!! Είμαι έτοιμος να βαρεσω κανόνι φορητότητας αύριο κιόλας πρωί πρωί αλλά ειλικρινά έχω ήδη κουραστεί. Και φυσικά μόλις με κάλεσαν και είπαν ότι θα με "στεναχωρήσουν" αλλά τόσο πιάνει η 100ρα εδώ... Κοινώς δεν θέλουμε να ασχοληθούμε άλλο και προτιμούμε να σου ρίξουμε άκυρο. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από s3irios
SeXBOX Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Καταγγελία ΕΕΤΤ άμεσα στο site της. Και ζήτησε τους ότι έχει ηχογραφηθεί από τις επικοινωνίες σου να τα εξετάσει η ΕΕΤΤ(αν και αμφιβάλω ότι θα δώσουν αυτά που πρέπει). Εγώ μια φορά χρειάστηκα την ΕΕΤΤ για τον ΟΤΕ και ξαφνικά ήταν σαν να τους βάλανε νέφτι στοκ κώλο και όλα τα προβλήματα λύθηκαν σε ώρες ενώ εμένα και τους δικούς μου μας ταλαιπωρούσαν μέρες. Φυσικά ότι screenhots έχεις εναντίων τους ακόμα και το πόσο κλειδώνεις, τις επικοινωνίες σας και ενός τεστ από speedtest να τα επισυνάψεις στην φόρμα.
postfire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καταγγελια και μονο.... αρχιζει να με απογοητευει η wind.. φιλε sirios κανε μου μια χαρη αν μπορεις κατεβασε τον idm κανε τον εγκατασταση και μπες στο nvidia.com και κανε ενα download ενα driver με τον idm να το κατεβασει μην κατεβασεις τπτ αλλο εκεινη την στιγμη και να εισαι με ethernet καλωδιο τραβα ενα screenshoot οταν εχει σπινταρει στο φουλ μπορεις να το κανεις? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από postfire 1
s3irios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, postfire είπε καταγγελια και μονο.... αρχιζει να με απογοητευει η wind.. φιλε sirios κανε μου μια χαρη αν μπορεις κατεβασε τον idm κανε τον εγκατασταση και μπες στο nvidia.com και κανε ενα download ενα driver με τον idm να το κατεβασει μην κατεβασεις τπτ αλλο εκεινη την στιγμη και να εισαι με ethernet καλωδιο τραβα ενα screenshoot οταν εχει σπινταρει στο φουλ μπορεις να το κανεις? Δεν ειναι θεμα αν μπορω, ειναι θεμα οτι εχει γινει ηδη χειροκινητα απο τον τεχνικο και χθες. Αλλα για του λογου το αληθες οριστε: Παω για καταγγελια αλλα γραφει στο site οτι πρεπει να εχει προηγηθει εγγραφη επικοινωνια με τον παροχο πριν και μετα να υποβληθει ο κωδικος αναφορας με τον παροχο στην καταγγελια... Προχρας ετσι η πρεπει να το τηρησω;
postfire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) καταγγελια κανε μαν πιστευω κοροιδευουν εχουν αλλαξει προφιλ χωρις να εχει αλλαχτει ο χαλκος(αν τα λεω καλα) η οτε τους κανει κολπα και απλα πανε να την βγαλουν η wind τσετουλα αρχιζω να χανω πασα ιδεα για wind(εχω wind) κρατα αρχειο γενικα και screenshoots Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από postfire
s3irios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Για μενα ειναι θεμα ΟΤΕ, που ποτε δεν του εδωσαν την βλαβη σωστα, την εδωσαν σαν αποσυνδεσεις οχι σαν αλλαγη προφιλ... Το θεμα ειναι οτι τωρα δεν το παραδεχοντε και λενε οτι οχι μας αλλαξε και προφιλ ο Οτε, ετσι αυθαιρετα. Δεν γινεται να εχω ακριβως την ιδια ταχυτητα που ειχα πριν, μα ΑΚΡΙΒΩΣ ομως απο τη στιγμη που αλλαξε ο συγχρονισμος-καλωδια προφιλ κλπ. Αλλο να δουλευε στα 60mbps π.χ. και αλλο να μην εχει αλλαξει ΚΑΝ. Και επειδη τους εσπασα τα ... απλα ΔΕΝ ασχολουντε πλεον.
postfire Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) wind εχεις δεν με νοιαζει ποιος φταιει αν ειναι ο οτε η α παπας της ρωμης εσυ wind πληρωνεις αυτη ειναι υπευθυνη θα δεις με την καταγγελια πως θα ασχοληθουν Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από postfire 1
s3irios Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 41 λεπτά πριν, postfire είπε wind εχεις δεν με νοιαζει ποιος φταιει αν ειναι ο οτε η α παπας της ρωμης εσυ wind πληρωνεις αυτη ειναι υπευθυνη θα δεις με την καταγγελια πως θα ασχοληθουν Δεν με καταλαβες , ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι θεμα wind εννοουσα οτι δεν χειριστηκαν την βλαβη σωστα που κατα πασα πιθανοτητα για μενα ειναι στην μερια του ΟΤΕ. Η καταγγελια εγινε, επειδη δεν χωραγε το ιστορικο στο χωρο που δινουν για κειμενο τους το στειλα σε word και μαζι φωτογραφιες απο τεστς. Η μ***κια ειναι οτι ΔΕΝ πηρα το χαρτι απο τους 2 τελευταιους τεχνικους... Μονο του πρωτου εχω που γραφει για το προβλημα εσωτερικης καλωδιωσης...... Που σημαινει αν θελουν τα εξαφανιζουν...ΤΙ μ***ια ΕΚΑΝΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα