Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 minutes ago, rafa1919 said:

@poulinos δεν είναι 3G το Router, η ονομασία του προήλθε επειδή είναι διάδοχος του Mi Wi-Fi 3 κι έχει Gigabit Ethernet θύρες. ;)

Επίσης έχει διπύρηνο mediatek SoC @ 880MHz και 256MB DDR3 RAM.

Είναι εξαιρετικό VFM στα κάτω από 50€ με Priority Direct Mail από Banggood!

Λαθος δικο μου.το ειδα γρηγορα και λεω 3g.ναι το θυμαμαι που πολλοι εχουν θεμα να το σεταρουν απο το app και εχουν ρωτησει πολλα ατομα εδωμεσα πως να το φτιαξουν.το g το βαλαν για gigabit.μπερδευει λιγο η ονομασια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, poulinos είπε

Λαθος δικο μου.το ειδα γρηγορα και λεω 3g.ναι το θυμαμαι που πολλοι εχουν θεμα να το σεταρουν απο το app και εχουν ρωτησει πολλα ατομα εδωμεσα πως να το φτιαξουν.το g το βαλαν για gigabit.μπερδευει λιγο η ονομασια.

Η διαδικασία είναι απλή αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. ;)

Δεν πειράζει, ο καθένας θα μπορούσε να έχει μπερδευτεί με μία τέτοια ονομασία.

Επεξ/σία από rafa1919
Δημοσ.

@s3irios Μη παιδεύεσαι, και μη πληρώνεις για 100αρα, ζήτα τους να την γυρίσουν σε 50. Από ότι φαίνεται το φίδι τρώει την ουρά του και δεν βλέπω κάτι καλύτερο. Σου έκατσε η στραβή δυστυχώς, δε θα καταφέρεις τίποτα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, SeXBOX είπε

@s3irios Μη παιδεύεσαι, και μη πληρώνεις για 100αρα, ζήτα τους να την γυρίσουν σε 50. Από ότι φαίνεται το φίδι τρώει την ουρά του και δεν βλέπω κάτι καλύτερο. Σου έκατσε η στραβή δυστυχώς, δε θα καταφέρεις τίποτα.

Αυτή η λογική όμως φίλε μου είναι που κρατά πίσω την εξέλιξη. 

Όχι, θα το παλέψει για να πάρει την 100άρα που δικαιούται και θέλει διακαώς να έχει! :P

Δημοσ.
15 minutes ago, rafa1919 said:

Η διαδικασία είναι απλή αρκεί να ξέρεις τι κάνεις. ;)

Δεν πειράζει, ο καθένας θα μπορούσε να έχει μπερδευτεί με μία τέτοια ονομασία.

γενικως ναι πολλα ατομα δεν το εχουν οποτε αν κατι δεν παει σωστα με την εγκατασταση δεν το εχουν.οπως και βλεπεις πολλα ατομα να προσπαθουν να κανουν τα παντα απο το utility σε διαφορες συσκευες και αμα δεν παιξει κολλανε εκει γιατι δεν ξερουν για το interface.ο ενας με το xiaomi ειχε θεμα γιατι δεν ηθελε να το κανει ρουτερ αλλα σαν ap και επειδη δεν εβλεπε καλωδιο στην Wan λεει οτι δεν του προχωρουσε.αλλα ναι τοσα ονοματα 3g το ονομασαν.βαλτο gigabit Να φαινεται να .το επομενο μοντελο θα ειναι 4g:P

14 minutes ago, SeXBOX said:

α.μπορει να του πουν για προστιμο οποτε ας το παλεψει ακομα και θα βρεθει ακρη.μια βλαβη αλλωστε εχει δωσει μονο.εδω βλεπεις περιπτωσεις να λυνονται μετα απο 2-3 βλαβες.και δεν ειναι οτι δεν θα τα καταφερει.τεχνικο θεμα ειναι και λυνεται.δεν ειναι κατι παραξενο ουτε ειναι ο πρωτος που το παθαινει.ακομα και στα adsl παλια γινοταν αυτο.

9 minutes ago, rafa1919 said:

Όχι, θα το παλέψει για να πάρει την 100άρα που δικαιούται και θέλει διακαώς να έχει! :P

ετσι και αλλιως αργα η γρηγορα θα λυθει και ο παροχος μπορει να το κανει escalate.

• Like 1
Δημοσ.
Just now, rafa1919 said:

Να πληρώνω μισό καφέ σε τιμή ολόκληρου μέχρι να αλλάξουν προμηθευτή που θα φέρνει αρκετή ποσότητα; Μπααα αυτό δεν κρατά την εξέλιξη η εξέλιξη ήδη έχει αποτύχει, εχω πρόσβαση με ddns στο router των δικών μου και έχουν άριστη 100αρα ΟΤΕ με kv Vodafone όποτε είχαν κάποιο πρόβλημα(σπάνια) σε 2-3 μέρες κατευθείαν πήγαινε τεχνικός τους! Αν δεις σε sites που που ασχολούνται με αυτά οι περισσότεροι με Wind μόνο παράπονα έχουν στις 100αρες και λίγα προβλήματα άλλοι πάροχοι. Γίνεται χαμούλης εκεί Ελλάδα με τις 100αρες

Just now, poulinos said:

α.μπορει να του πουν για προστιμο οποτε ας το παλεψει ακομα και θα βρεθει ακρη.μια βλαβη αλλωστε εχει δωσει μονο.εδω βλεπεις περιπτωσεις να λυνονται μετα απο 2-3 βλαβες.και δεν ειναι οτι δεν θα τα καταφερει.τεχνικο θεμα ειναι και λυνεται.δεν ειναι κατι παραξενο ουτε ειναι ο πρωτος που το παθαινει.ακομα και στα adsl παλια γινοταν αυτο.

Τουλάχιστον μέχρι να το φτιάξουν μην πληρώνει για 100.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είμαι σίγουρος ότι λύνεται,το θέμα είναι οι διαδικασίες,ο χρόνος και το ότι καθερημαδα φορά ενώ μιλάω πολύ ευγενικά και δίχως ύφος ξερολα, με αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιο καταναλωτή άσχετο,και πρέπει να τους πείσω για το τι συμβαίνει... Ο τελευταίος τεχνικός με τέτοιο ύφος ήταν και όταν έκανε τα τεστ ο ίδιος ψιθύρισε "ναι... Βλάβη ΟΤΕ..." Μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε.

Το άλλο με το ραντεβού;από χθες προσπαθούσα να το παρακάμψω,δεν γίνεται,οκ  δεκτό, τους ζητώ με κάποιο τρόπο και λόγω προσωπικών θεμάτων σοβαρών να μου δώσουν μικρότερο παράθυρο ραντεβού και όχι 4ωρες και σήμερα το πρωί μου έλεγαν για το απόγευμα και πάλι 5-9!!! Έφτασα να της μιλήσω άσχημα (όχι χυδαία) που η συγκεκριμένη δεν έφταιγε, της το κλείσα και μετά με πήραν για 12-4... Τώρα σε αναμονή πάλι. Και ΠΑΛΙ στην αρχή να αποδείξω ότι δεν είμαι ψυχασθενής.

Δημοσ.

ναι δυστυχως υπηρχαν και υπαρχουν τετοια θεματα και απλα υπομονη.το καλο ειναι οτι παιζεις.μετα αν θες ζητας να σου πιστωσουν το ποσο της διαφορας απο τα 50 στα 100 για το διαστημα που δεν επαιζες.για τους τεχνικους ναι α.αρκετες βλαβες οτε.β.πολλα ραντεβου μεσα σε μια ημερα. τωρα για το θεμα πως σε αντιμετωπιζουν πισω απο ενα τηλεφωνο ειναι πονεμενη ιστορια.ισχυει οτι μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα.επειδη εκει εξω υπαρχουν πολλα ατομα που δηθεν ξερουν οποτε ο τεχνικος απο την αλλη πλευρα τους εκλαμβανει ολους σαν οτι δε ξερουν.πχ να παιρνεις πελατη να του λες να δοκιμασει το adsl χωρις σπλιττερ να σου λεει οτι το εχει κανει και παλι δεν συγχρονιζει και μετα να πηγαινεις στο σπιτι του και να βλεπεις λαθος συνδεδεμενο το σπλιττερ πριν το router ή να εχει φιλτρο.που σημαινει οτι δεν εκανε τιποτα για αυτο και δεν ελυσε το θεμα.ειναι οι κλασικοι πελατες που πριν προλαβεις να τους πεις σου λενε ναι το εχω κανει.οποτε μετα την πληρωνουν και αυτοι που ξερουν.συν οτι και τα ατομα που ειναι στο support μην περιμενεις οτι ειναι οι super duper τεχνικοι.αλλα οκ αλλο θεμα αυτο.οποτε υπομονη.αφου θελουν να στειλουν τεχνικο ας στειλουν.

1 hour ago, s3irios said:

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Είμαι σίγουρος ότι λύνεται,το θέμα είναι οι διαδικασίες,ο χρόνος και το ότι καθερημαδα φορά ενώ μιλάω πολύ ευγενικά και δίχως ύφος ξερολα, με αντιμετωπίζουν σαν ηλίθιο καταναλωτή άσχετο,και πρέπει να τους πείσω για το τι συμβαίνει... Ο τελευταίος τεχνικός με τέτοιο ύφος ήταν και όταν έκανε τα τεστ ο ίδιος ψιθύρισε "ναι... Βλάβη ΟΤΕ..." Μάζεψε τα πράγματά του και εξαφανίστηκε.

Το άλλο με το ραντεβού;από χθες προσπαθούσα να το παρακάμψω,δεν γίνεται,οκ  δεκτό, τους ζητώ με κάποιο τρόπο και λόγω προσωπικών θεμάτων σοβαρών να μου δώσουν μικρότερο παράθυρο ραντεβού και όχι 4ωρες και σήμερα το πρωί μου έλεγαν για το απόγευμα και πάλι 5-9!!! Έφτασα να της μιλήσω άσχημα (όχι χυδαία) που η συγκεκριμένη δεν έφταιγε, της το κλείσα και μετά με πήραν για 12-4... Τώρα σε αναμονή πάλι. Και ΠΑΛΙ στην αρχή να αποδείξω ότι δεν είμαι ψυχασθενής.

4 hours ago, SeXBOX said:

Να πληρώνω μισό καφέ σε τιμή ολόκληρου μέχρι να αλλάξουν προμηθευτή που θα φέρνει αρκετή ποσότητα; Μπααα αυτό δεν κρατά την εξέλιξη η εξέλιξη ήδη έχει αποτύχει, εχω πρόσβαση με ddns στο router των δικών μου και έχουν άριστη 100αρα ΟΤΕ με kv Vodafone όποτε είχαν κάποιο πρόβλημα(σπάνια) σε 2-3 μέρες κατευθείαν πήγαινε τεχνικός τους! Αν δεις σε sites που που ασχολούνται με αυτά οι περισσότεροι με Wind μόνο παράπονα έχουν στις 100αρες και λίγα προβλήματα άλλοι πάροχοι. Γίνεται χαμούλης εκεί Ελλάδα με τις 100αρες

Τουλάχιστον μέχρι να το φτιάξουν μην πληρώνει για 100.

απλα ζηταει πιστωση.γενικως δεν ειναι παντα θεμα παροχου.το kv ειναι του οτε και αυτος κανει οτι κανει εκει οποτε ανετα μπορει μια βλαβη να καθυστερησει ή να μην επιλυθει.ειναι καθημερινα αυτα.να βλεπεις να κλεινει η βλαβη με ευθυνη παροχου και να φταιει ο οτε.μεγαλο κεφαλαιο αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

Το λοιπόν,για να δείτε ότι η συνεννόηση είναι αλμυρό φουντούκι... 

Ήρθε ο τεχνικός, του τα είπα μπήκε τα είδε και ο ίδιος, παίρνει τηλ στα τεχνικά, μιλάει με 2 διαφορετικούς υπεύθυνους,εκείνοι με άλλους και κατέληξαν ότι ΔΕΝ έχουν αλλάξει το προφίλ στη Wind σε 100ρι... Του είπα πως ενημερώθηκα ότι χθες έγινε η αλλαγή. Όχι λέει του είπαν,έγινε η αλλαγή στο ΚΑΦΑΟ (άρα υπαρχουν περιορισμοί γενικότερα εκει) από τον ΟΤΕ,αλλά δεν έγινε από την wind...

Άκουσα που τους ρώτησε " ρε παιδιά δουλεύει σαν 50ρα ενώ συγχρονίζει 100ρα, πως γίνεται τι να του πω του ανθρώπου".

Τους είπε και για το ρούτερ ότι αυτό κανονικά το δίνουν στη 50ρα όχι στις 100ρες, να το αλλάξουμε και αυτό, δεν του απάντησαν...

Είπαν εντός της ημέρας θα φτιαχτεί, πόσο απίστευτο ρε παιδιά όλη αυτή η ταλαιπωρία για κάτι που θαχε λυθεί στον πρώτο έλεγχο;

Δημοσ.
Just now, s3irios said:

Ήρθε ο τεχνικός, του τα είπα μπήκε τα είδε και ο ίδιος, παίρνει τηλ στα τεχνικά, μιλάει με 2 διαφορετικούς υπεύθυνους,εκείνοι με άλλους και κατέληξαν ότι ΔΕΝ έχουν αλλάξει το προφίλ στη Wind σε 100ρι... Του είπα πως ενημερώθηκα ότι χθες έγινε η αλλαγή. Όχι λέει του είπαν,έγινε η αλλαγή στο ΚΑΦΑΟ (άρα υπαρχουν περιορισμοί γενικότερα εκει) από τον ΟΤΕ,αλλά δεν έγινε από την wind...

Άκουσα που τους ρώτησε " ρε παιδιά δουλεύει σαν 50ρα ενώ συγχρονίζει 100ρα, πως γίνεται τι να του πω του ανθρώπου".

Τους είπε και για το ρούτερ ότι αυτό κανονικά το δίνουν στη 50ρα όχι στις 100ρες, να το αλλάξουμε και αυτό, δεν του απάντησαν...

Είπαν εντός της ημέρας θα φτιαχτεί, πόσο απίστευτο ρε παιδιά όλη αυτή η ταλαιπωρία για κάτι που θαχε λυθεί στον πρώτο έλεγχο;

Κοίτα να δεις, και να στο φτιάξουν και πιάνεις εντός Ελλάδας Speedtest 95mbps και download 9.6mb/s απο ntua.gr με εξωτερικό δε θα δεις τρέλες διαφορές σε σχέση με μια 50αρα, στα 40mbps θα είσαι με εξωτερικό ή αν είσαι  τυχερός και παραπάνω, εκεί που θα δεις πραγματικά τεράστια διαφορά είναι στο upload, multi streaming, αν έχεις youtube UHD, αν βλέπεις Netflix UHD... κλπ. και στο σερφάρισμα θα πηγαίνεις άνετος ακόμα και στα torrents εκεί θα δεις την απόλυτη εμπειρία + αν έχει κι άλλους χρήστες το δίκτυο σου και κανουν τα δικά τους όλοι θα είστε άνετοι.

Ευχομαι να βγάλεις άκρη.

Δημοσ.

Web developer είμαι και εκεί ελπίζω για καλύτερες ταχύτητες. Σε προσωπικό επίπεδο Kodi χρησιμοποιώ όχι Netflix. Ειδωμεν. 

Δημοσ.
15 hours ago, s3irios said:

θα μαθουμε στην πραξη τι γινεται και αν χρειαζεται αλλαγη και απο wind.αν ηταν αυτο ενταξει απλα τραγικο να μην εχεις δει πρωτα αυτο που δινεις σαν wind πριν το δωσεις βλαβη στον οτε που ο οτε το εχει γυρισει σε 100 ηδη και το βλεπεις.θα μου πεις πρωτη φορα θα ειναι η τελευταια που γινονται τετοια λαθη?οτι ενα ρουτερ το δινουν στην 50 δεν σημαινει οτι δεν μπορει να παιξει στα 100.και ο οτε στα 100 το speedport 2i entry δινει που το δινει και στα 50.συνηθως οποιο ρουτερ παιζει 50 επειδη υποστηριζει Profile 17a παιζει και 100. στην wind δινεις username συγκεκριμενο ή εχει καποιο γενικο?

zyxel

• Support VDSL profile: 8a/b/c/d, 12a/b, and 17a

οπως σου ειπα το καλο ειναι οτι ειχες ιντερνετ και δεν στο ειχαν κοψει τοσες μερες .

14 hours ago, SeXBOX said:

Κοίτα να δεις, και να στο φτιάξουν και πιάνεις εντός Ελλάδας Speedtest 95mbps και download 9.6mb/s απο ntua.gr με εξωτερικό δε θα δεις τρέλες διαφορές σε σχέση με μια 50αρα, στα 40mbps θα είσαι με εξωτερικό ή αν είσαι  τυχερός και παραπάνω, εκεί που θα δεις πραγματικά τεράστια διαφορά είναι στο upload, multi streaming, αν έχεις youtube UHD, αν βλέπεις Netflix UHD... κλπ. και στο σερφάρισμα θα πηγαίνεις άνετος ακόμα και στα torrents εκεί θα δεις την απόλυτη εμπειρία + αν έχει κι άλλους χρήστες το δίκτυο σου και κανουν τα δικά τους όλοι θα είστε άνετοι.

Ευχομαι να βγάλεις άκρη.

το βασικο ειναι το upload οπως και οτι 10 συσκευες που λεει ο λογος να μπουν δεν θα μπουκωσει η γραμμη παρα να χαρεις τα 100mbit μονος σου.

Δημοσ.

Βρε 17α υποστήριζε και το zyxel και το καινούριο το Technicolor. Το θέμα είναι ότι τα gbit routers χειρίζονται καλύτερα τη 100ρα. Ας λυθεί το θέμα της ταχύτητας και δεν με καίει άμεσα αλλαγή router.

Εδώ ο τεχνικός είχε ένα zte μαζί του το οποίο συνδεόταν μόνο σαν adsl και δεν ήξερε γιατί, του είπα πήγαμε στα configs και υποστήριζε μόνο vdsl g993.2 και όχι vectoring...

Αυτό για να πω ότι δυστυχώς και το τεχνικό επίπεδο τους δεν είναι και άριστο.

Δημοσ.
27 minutes ago, s3irios said:

Βρε 17α υποστήριζε και το zyxel και το καινούριο το Technicolor. Το θέμα είναι ότι τα gbit routers χειρίζονται καλύτερα τη 100ρα. Ας λυθεί το θέμα της ταχύτητας και δεν με καίει άμεσα αλλαγή router.

Εδώ ο τεχνικός είχε ένα zte μαζί του το οποίο συνδεόταν μόνο σαν adsl και δεν ήξερε γιατί, του είπα πήγαμε στα configs και υποστήριζε μόνο vdsl g993.2 και όχι vectoring...

Αυτό για να πω ότι δυστυχώς και το τεχνικό επίπεδο τους δεν είναι και άριστο.

για αρκετα zte 168,267 επειδη ειχαν θεμα με το vectoring παρολο που το υποστηριζαν βγηκε firmware update. δεν ξερω για ποιο αναφερεσαι εσυ απλα ναι με τα zte υπηρχαν αρκετα προβληματα.ειτε δεν συγχρονιζαν καθολου ειτε συγχρονιζαν σε adsl

Δημοσ.
Just now, poulinos said:

το βασικο ειναι το upload οπως και οτι 10 συσκευες που λεει ο λογος να μπουν δεν θα μπουκωσει η γραμμη παρα να χαρεις τα 100mbit μονος σου.

That's exactly my point. Απλά του το ανέφερα για να μην απογοητευτεί ή ότι νομίζει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, οι δικοί μου με ένα pc συνδεμένο και κλειστό το WiFi το μέγιστο που έχουν πιάσει είναι με UK 62mbps, αλλού πιάνουν 40-45, αλλά τα upload που μιας και είναι web developer και το ενδιαφέρει άμεσα θα είναι σούπερ, όπου και να μετράς θα τερματίζει.

Και εγώ εδώ με Virgin Media παροχέα με 330 mbps τα ίδια κάνει με το εξωτερικό, Εγώ και λόγο δουλειάς τρώω τα 120 άνετα, απλά είναι τα παιδιά μου και η γυναικά μου που χρησιμοποιούν και αυτά πολύ streming ή downloads και δεν μπουκώσαμε ποτέ, ακόμα και με ιστοσελίδες εξωτερικού στο load μάλιστα και για ένα διάστημα δίναμε και σε έναν γείτονα wifi με γυναίκα και αυτός, μέχρι να έφτανε ο παροχέας την οπτική στο σπίτι του, ούτε εκεί μπούκωσε η σύνδεση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...