s3irios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Small Update:Mου ηρθε χθες διπλυ μηνυμα απο wind και αναγνωτιση του προβληματος και προωθηση του ως θεμα του Οτε και αλλαγη εξοπλισμου, αρα ξηγηθηκε ο τεχνικος. Αναμονη απο βδομαδα.
s3irios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Ενημερωση σημερα απο Wind οτι οι τεχνικοι του οτε δηλωσαν την βλαβη ως επισκευασμενη... Ποια βλαβη επ'ακριβως τους ρωταω; "Των αποσυνδεσεων!" ... ΤΟυς ενημερωνω οτι το προβλημα δεν ηταν αποσυνδεσεις αλλα χαμηλα download. "Ε ναι εννοειτε για ολη την ποιοτητα της γραμμης". ΤΟ κλεισανε ως διορθωμενο, μου ειπαν να μην τεσταρω μεχρι να παραλαβω το καινουριο ρουτερ και βλεπουμε. Φυσικα δοκιμασα και δεν αλλαξε τιποτα στα downloads.
rofl Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 μπα δεν περιμενω να αλλαξει με modem. την πιθανοτητα να φταιει καποιο software την εχεις κοιταξει? το πιο απλο ειναι με καποιο αλλο μηχανημα. μπορει απλα να τυχαινει κατι αλλο να σε κοβει στα 50 και να νομιζεις οτι φταιει το προφιλ
postfire Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, s3irios είπε Ενημερωση σημερα απο Wind οτι οι τεχνικοι του οτε δηλωσαν την βλαβη ως επισκευασμενη... Ποια βλαβη επ'ακριβως τους ρωταω; "Των αποσυνδεσεων!" ... ΤΟυς ενημερωνω οτι το προβλημα δεν ηταν αποσυνδεσεις αλλα χαμηλα download. "Ε ναι εννοειτε για ολη την ποιοτητα της γραμμης". ΤΟ κλεισανε ως διορθωμενο, μου ειπαν να μην τεσταρω μεχρι να παραλαβω το καινουριο ρουτερ και βλεπουμε. Φυσικα δοκιμασα και δεν αλλαξε τιποτα στα downloads. δλδ δεν κανανε τπτ
s3irios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 52 λεπτά πριν, rofl είπε μπα δεν περιμενω να αλλαξει με modem. την πιθανοτητα να φταιει καποιο software την εχεις κοιταξει? το πιο απλο ειναι με καποιο αλλο μηχανημα. μπορει απλα να τυχαινει κατι αλλο να σε κοβει στα 50 και να νομιζεις οτι φταιει το προφιλ 3 μηχανήματα έχω σε 3 διαφορετικές Ethernet ports του router.
SeXBOX Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 22 hours ago, s3irios said: 3 μηχανήματα έχω σε 3 διαφορετικές Ethernet ports του router. Έχεις δει μέσα από το modem τα ονόματα των συσκευών που είναι συνδεμένα σε WAN και LAN; Το λέω για να δούμε τι παίζει μπορεί καμιά smart συσκευή, κανένα κινητό, ακόμα και να έχει 3ος πρόσβαση στο modem και να σου τρώει bandwidth. Όσο για αποσυνδέσεις που σου είπαν είναι κλασική τακτική για να ασχοληθούν με το θέμα, εμένα οι δικοί μου ζητάγανε τεχνικό τους στέλνανε και τους έλεγε "εχω επισήμανση ότι έχετε αποσυνδέσεις" και του λένε ότι άλλο είναι το θέμα, άλλο αναφέρανε και ασχολήθηκε με αυτό. Αν την επόμενη φορά έρθει τεχνικός και δεν έρθει σπίτι σου και πάει μόνο στο κουτί, κατέβα την ίδια ώρα και άρπαξε τον να έρθει μαζί σου να το δει. Επίσης κανε ένα speedtest με safemode και network connection enabled με μια συσκευή μόνο συνδεμένη ΤΠΤ άλλο. Κλείσε και το WAN.
s3irios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 32 λεπτά πριν, SeXBOX είπε Έχεις δει μέσα από το modem τα ονόματα των συσκευών που είναι συνδεμένα σε WAN και LAN; Το λέω για να δούμε τι παίζει μπορεί καμιά smart συσκευή, κανένα κινητό, ακόμα και να έχει 3ος πρόσβαση στο modem και να σου τρώει bandwidth. Όσο για αποσυνδέσεις που σου είπαν είναι κλασική τακτική για να ασχοληθούν με το θέμα, εμένα οι δικοί μου ζητάγανε τεχνικό τους στέλνανε και τους έλεγε "εχω επισήμανση ότι έχετε αποσυνδέσεις" και του λένε ότι άλλο είναι το θέμα, άλλο αναφέρανε και ασχολήθηκε με αυτό. Αν την επόμενη φορά έρθει τεχνικός και δεν έρθει σπίτι σου και πάει μόνο στο κουτί, κατέβα την ίδια ώρα και άρπαξε τον να έρθει μαζί σου να το δει. Επίσης κανε ένα speedtest με safemode και network connection enabled με μια συσκευή μόνο συνδεμένη ΤΠΤ άλλο. Κλείσε και το WAN. Έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά φίλε, νασαι καλα.Και ο τεχνικός που ήρθε,δικό του ρούτερ κούμπωσε πάνω και είχε τα ίδια. Μα το κουλούρι δεν είναι ότι οι ταχύτητες download και τα speed test είναι αργά,αλλά ότι είναι ΟΛΟιδια με της 50ρας. Ούτε 1mbit δεν έχει ανέβει στα speed test, ενώ θα πρεπε να είχε πάει στα διπλάσια. Το ίδιο και με τις ταχύτητες... Και όχι τίποτα άλλο,έκλεισαν το ticket της βλάβης και τώρα ΠΑΛι απτή αρχή... Παράνοια!
s3irios Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως ήταν αναμενόμενο η αλλαγή ρούτερ δεν άλλαξε κάτι. Μάλιστα έστειλαν ένα Technicolor που δίνουν στις 50ρες.. εμ τι να ξοδευτουν να στείλουν το καινούριο με τις gbit; Ξανά μάνα βλάβη,μια υστερικά που επέμενε να σημειωθεί ότι οι ταχύτητες της γραμμής είναι αυτές που συγχρονίζει μεστο ρουτερ,κοινώς αν συμφωνουσα δεν θα άνοιγαν βλάβη. Αφού επεμεινα το καταχώρισε και μετά ήρθαν οι τσακωμοί με το 1212. Ήθελαν στην αρχή να με πείσουν ότι είναι οκ και ότι θα υπάρχει μια "απόκλιση". Απόκλιση 50%!!! Εξηγούσα αυτό που λέω παραπάνω και αφού με ειρωνευόταν απαίτησαν τον υπεύθυνο και με ξαναπήραν. Ο "υπεύθυνος" είχε βάλει το μοτεράκι και επαναλάμβανε το ίδιο συνεχώς. Όταν πλέον το δέχτηκαν ως κάτι προς διερεύνηση, ήθελαν πάλι να κλείσουν ραντεβού για τεχνικό. Τους ζητούσα να παρακαμφθεί διότι προ 3 εργάσιμων ήρθε και έχω τραβήγματα με νοσοκομεία δεν μπορώ πάλι να περιμένω 4 ώρες για να επαναλάβω τα ίδια για 14η φορά... Τίποτα. "Είναι η πολιτική μας". Το αστείο είναι ότι μου δικαιολόγησε την επίσκεψη γιατί λέει με άλλαξαν προφίλ!!! Ποιο προφίλ τον ρωτάω αφού 2τεχνικοι σας από κοντά και 4 φορές από το 1212 μου είπαν ότι δεν έχετε προφίλ στη 100ρα και ότι το αφήνεται "ελεύθερο"!!! Μάλιστα ζήτησε την κατανόηση μου αφού λέει καμμία 300ρα 100ρες γραμμές υπάρχουν για την ώρα και προσπαθούν να τα βολεψουν. Κατέληξε να μου πει επί λέξη ότι ξέρει ότι η επίσκεψη του τεχνικού είναι παράνοια και χάσιμο χρόνου,όπου όταν του ζήτησα να περιμένει να τον ηχογραφήσω,μου το κλεισε! Ειλικρινά δεν ξέρω αν οι μισοί εκεί είναι άσχετοι ή αν απλά μας λένε βλακείες γιατί μας βλέπουν ως ζώα. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από s3irios 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, s3irios said: Όπως ήταν αναμενόμενο η αλλαγή ρούτερ δεν άλλαξε κάτι. Από ποιον? On 16/03/2018 at 1:48 PM, s3irios said: Εχω βιωσει στο παρελθον παρομοιο προβλημα σε vdsl1 με ρουτερ οπου με αντικατασταση εφτιαξε το προβλημα. On 16/03/2018 at 2:13 PM, s3irios said: Οπως και να'χει ομως, επ'αυτου μην επιμενεις διοτι τοτε με τη cyta που πρωτοβγηκε το vdsl ειχα 2 γραμμες σε μαγαζι και στη μια συνεβαινε ακριβως το ιδιο πραγμα, οπου αποδειχτηκε οτι ητο το ρουτερ Ας tagαρω τον @jkoukos μπας και θυμάται τι έγινε σε αντίστοιχες περιπτώσεις που τo throughput ήταν κολλημένο στην 50αρα, διότι θέλει τρελό ψάξιμο στο adslgr. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από ThReSh 1
s3irios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Ειλικρινά αυτή είναι προσφορά σου στο θέμα; Είπα ότι ήταν αναμενόμενο από εμένα; Είχα γράψει ότι έχω ιστορικό σχετικό και ότι δεν το αποκλείω. Αναμενόμενο ήταν από όσους μου έγραψαν σχετικά. Λύθηκε η απορία σου παλικαρε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα λεφτά σου πίσω αν σε χαλάει η προσφορά μου (posts της προηγούμενης βδομάδας) στο θέμα. Κατά τα άλλα ο @jkoukos λογικά θα θυμάται τι παίχτηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, μόλις δει το tag/notification θα απαντήσει. Θα σε παιδέψει κι άλλο η Wind γιατί παίζει να είναι ρύθμιση ΟΤΕ κι όχι απαραίτητα δικό της λάθος. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από ThReSh
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 On 16/3/2018 at 1:39 AM, s3irios said: E αν το φτιαχνει η Intracom, εξου και η τσουχτερη τιμη.(no joke) ΕΙλικρινα παντως επειδη παλαιοτερα το ειχα καψει με τα ρουτερ, το μονο που με ενδιαφερει ΠΛΕΟΝ ειναι να παιζει καλα το broadband.Τιποτα αλλο. Αν θελω καλο wifi θα κουμπωσω ενα xiaomi πανω του αργοτερα. Ουτε εχω απαιτησεις καποιων advanced features. Να παιζει καλα και σταθερα το broadband και μονο. ναι ακριβα η οχι ειναι χαλια.ειδικα τα μοντελα τους που ειναι με Fxs και bri ηταν απλα απελπισια.35402,45402,25402.14201,24201. On 16/3/2018 at 1:03 PM, rafa1919 said: Με ένα Mi Wi-Fi 3G (που κατ'εμέ είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ VFM router αυτή τη στιγμή) θα είσαι πεναδώρος! vdsl θελει οχι 3g. On 16/3/2018 at 1:24 PM, s3irios said: Moλις εφυγε ο δευτερος τεχνικος της Wind. Και ω τι τυχη! Δεν ειμαι τρελος. Ξαναπερασε το firmware της Wind εκανε δοκιμες, τα ιδια. Εβαλε ενα δικο του ρουτερ, μαξιμουμ 6MB/s... Δηλωσε αυτοστιγμης βλαβη ΟΤΕ και αφου τον επρηξα λιγο μου δηλωσε και το ρουτερ για αντικατασταση. ΤΟ ωραιο ειναι που μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα θα μου στειλουν ιδιο μοντελο πισω! Δεν μπορω να αιτηθω να μου στειλουν ενα απο τα καινουρια που δινουν σε fiber 100 του λεω; "Δεν εχεις καμμια επιρροη οπως ουτε και εγω στο θεμα" ΤΟ δευτερο ωραιο ειναι οτι συμφωνησε μαζι μου πως οι του Οτε εχουν κατα πασα πιθανοτητα rack περιορισμενο σε 50ρι και πρεπει να με μεταφερουν πορτα. Υποπτευομαι και τις κλασσικες πρακτικες αντιμαχιας εταιρειων για δυσφημιση της Wind εν προκειμενω... ΜΑΛΙΣΤΑ! Τετοια βλεπω και θυμαμαι τις "καλες" εποχες cyta (οταν δουλευε σαν εταιρεια με @@) που οταν ηθελες αλλαγη ρουτερ το παιρνες παραμασχαλα και το αλλαζες στο κοντινοτερο cyta shop η στο στελνανε ΣΤΕΓΝΑ, χωρις ερωτησεις! αν σου βαλω φωτογραφια απο dslam απο kv θα δεις οτι ειναιενα dslam και 2-3 καρτες που απλα γεμιζουν με συνδρομητες και συνηθως ενα uplink προς τα πισω.το να αλλαζει καποιος πακετο και να πρεπει να τον αλλαξεις πορτα το θεωρω απιθανο για το λογο οτι θα πρεπε καθε φορα τεχνικος στο Kv να κανει αλλαγες.και ακομα και οταν ειμασταν στα 2 Mbit με απλες ενεργειες απο πχ 1 mbit Σε πηγαιναν στα 2 απλα με ενα τηλεφωνο. επισης με το τελευταιο διαφωνω.αυτο κοπηκε διοτι αλλαζαν τα ρουτερ 5-5 και στο τελος απο τα 100 ρουτερ ουτε τα 10 δεν ειχαν θεμα.οποτε ειναι θεμα για τον παροχο αυτο. On 16/3/2018 at 1:48 PM, s3irios said: Εχω βιωσει στο παρελθον παρομοιο προβλημα σε vdsl1 με ρουτερ οπου με αντικατασταση εφτιαξε το προβλημα. Η αλλαγη του ρουτερ θα γινει για το κωλυμα μου και μονο το προβλημα εινια ΚΑΘΑΡΑ του καφαο του Οτε. Ακριβα η οχι οταν παρεχεις μια υπηρεσια οφειλεις να προσφερεις και τον καταλληλο εξοπλισμο. Μαλιστα οταν μου "πουλησανε" το 100ρι, μου το πουλησαν μαζι με αλλαγη ρουτερ. Οπως και να'χει αναμονη απο Δευτερα, καλη Παρασκευη και ΑΝ το κοβω. αν ενας εξοπλισμος παιζει 17α θα πρεπει να παιζει μεχρι 100mbit εκτος αν υπαρχει ειτε προβλημα στο ρουτερ που δυσκολο να σε κοβει ειτε να ειναι καποιο bug σε κανα firmware.οποτε οτι εχεις 100 αρα και δινουν ρουτερ με 100αρα ethernet και 17α Profile ειναι ο καταλληλος εξοπλισμος.τυπικα το αναφερω. On 16/3/2018 at 2:13 PM, s3irios said: Δικο μου λαθος, η Cyta οταν το πρωτοφερε το εγραφε VDSL σκετο και προσφατα ειδα τα 50ρια να τα γραφουν Vdsl2 οποτε θεωρησα οτι ηταν τεχνολογιες διαφορετικων προφιλ συχνοτητων. Οπως και να'χει ομως, επ'αυτου μην επιμενεις διοτι τοτε με τη cyta που πρωτοβγηκε το vdsl ειχα 2 γραμμες σε μαγαζι και στη μια συνεβαινε ακριβως το ιδιο πραγμα, οπου αποδειχτηκε οτι ητο το ρουτερ, ηταν τα μαυρα τα ADB.Ο τεχνικος δεν το πιστευε, το'χα δοκιμασει κανοντας στεγνα αλλαγη τα 2 ρουτερ στις γραμμες. Tο oτι δεν συμβαινει με αλλους δεν λεει κατι. Παντα υπαρχει η πρωτη φορα και μαζι της ο ΑΤΥΧΟΣ που του συμβαινει. δεν νομιζω να εχουν δωσει ρουτερ που να μην ειναι vdsl2 με 17α Profile.εκτος αν εφταιγε και κατι αλλο και σου αλλαξαν ρουτερ και εφτιαξαν ταυτοχρονα και το προβλημα. On 20/3/2018 at 1:13 AM, s3irios said: Έχουν δοκιμαστεί όλα αυτά φίλε, νασαι καλα.Και ο τεχνικός που ήρθε,δικό του ρούτερ κούμπωσε πάνω και είχε τα ίδια. Μα το κουλούρι δεν είναι ότι οι ταχύτητες download και τα speed test είναι αργά,αλλά ότι είναι ΟΛΟιδια με της 50ρας. Ούτε 1mbit δεν έχει ανέβει στα speed test, ενώ θα πρεπε να είχε πάει στα διπλάσια. Το ίδιο και με τις ταχύτητες... Και όχι τίποτα άλλο,έκλεισαν το ticket της βλάβης και τώρα ΠΑΛι απτή αρχή... Παράνοια! το μονο που σκεφτομαι ειναι καποιος απο τους δυο ειτε οτε ειτε ο παροχος να σε κοβουν στα 50.δεν ξερω αν ο παροχος πχ wind κανει αλλαγες στο account(γιατι οσο θυμαμαι η wind δεν εχει Radius) οτας πας στα 100 ή αν απλα το αφηνει Free και οτι δωσει ο οτε πανω στην πορτα δηλαδη 100.αλλιως μετα ο οτε μπορει να συγχρονιζεις 100 αλλα να σε κοβει στα 50 για καποια λαθος ρυθμιση(το πιο πιθανο)
s3irios Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 11 λεπτά πριν, ThReSh είπε Τα λεφτά σου πίσω αν σε χαλάει η προσφορά μου (posts της προηγούμενης βδομάδας) στο θέμα. Κατά τα άλλα ο @jkoukos λογικά θα θυμάται τι παίχτηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις, μόλις δει το tag/notification θα απαντήσει. Θα σε παιδέψει κι άλλο η Wind γιατί παίζει να είναι ρύθμιση ΟΤΕ κι όχι απαραίτητα δικό της λάθος. Δεν το συνεχίζω. Ναι μόνο που δόθηκε ήδη βλάβη ΟΤΕ και την "διόρθωσαν". Ευχαριστώ για τις προσφορές σου 7 λεπτά πριν, poulinos είπε ναι ακριβα η οχι ειναι χαλια.ειδικα τα μοντελα τους που ειναι με Fxs και bri ηταν απλα απελπισια.35402,45402,25402.14201,24201. vdsl θελει οχι 3g. αν σου βαλω φωτογραφια απο dslam απο kv θα δεις οτι ειναιενα dslam και 2-3 καρτες που απλα γεμιζουν με συνδρομητες και συνηθως ενα uplink προς τα πισω.το να αλλαζει καποιος πακετο και να πρεπει να τον αλλαξεις πορτα το θεωρω απιθανο για το λογο οτι θα πρεπε καθε φορα τεχνικος στο Kv να κανει αλλαγες.και ακομα και οταν ειμασταν στα 2 Mbit με απλες ενεργειες απο πχ 1 mbit Σε πηγαιναν στα 2 απλα με ενα τηλεφωνο. επισης με το τελευταιο διαφωνω.αυτο κοπηκε διοτι αλλαζαν τα ρουτερ 5-5 και στο τελος απο τα 100 ρουτερ ουτε τα 10 δεν ειχαν θεμα.οποτε ειναι θεμα για τον παροχο αυτο. αν ενας εξοπλισμος παιζει 17α θα πρεπει να παιζει μεχρι 100mbit εκτος αν υπαρχει ειτε προβλημα στο ρουτερ που δυσκολο να σε κοβει ειτε να ειναι καποιο bug σε κανα firmware.οποτε οτι εχεις 100 αρα και δινουν ρουτερ με 100αρα ethernet και 17α Profile ειναι ο καταλληλος εξοπλισμος.τυπικα το αναφερω. δεν νομιζω να εχουν δωσει ρουτερ που να μην ειναι vdsl2 με 17α Profile.εκτος αν εφταιγε και κατι αλλο και σου αλλαξαν ρουτερ και εφτιαξαν ταυτοχρονα και το προβλημα. το μονο που σκεφτομαι ειναι καποιος απο τους δυο ειτε οτε ειτε ο παροχος να σε κοβουν στα 50.δεν ξερω αν ο παροχος πχ wind κανει αλλαγες στο account οτας πας στα 100 ή αν απλα το αφηνει Free οτι δωσει ο οτε πανω στην πορτα δηλαδη 100.αλλιως μετα ο οτε μπορει να συγχρονιζεις 100 αλλα να σε κοβει στα 50 για καποια λαθος ρυθμιση. Σευχαριστω για την απάντηση. Θα απαντήσω στο τελευταίο ότι το έχω ρωτήσει πολλάκις και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι. Τη μία λένε ότι δεν έχουν προφίλ και περιορισμούς και το "αφήνουν ελεύθερο" υπονοώντας ίσως ότι ο περιορισμός είναι από ΟΤΕ και από την άλλη το αντίθετο. Αλήθεια εφόσον πήγε ο ΟΤΕ και "διόρθωσε τη βλάβη" δεν θα έβλεπε αν με έχουν περιορισμένο σε 50ρα; Εκτός και αν το κάνουν επίτηδες,όπως έκαναν παλαιοτερα που αν δεν είχες γραμμή και έκανες αίτηση σε άλλη εταιρεία εκτός ΟΤΕ δεν έμπαινε ποτέ και μόλις έκανες ΟΤΕ σε 3 μέρες είχες τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Κανονικα επειδη δεν ειναι σαν την forthnet που εχει διαφορετικο Username για τον καθενα οποτε φτιαχνει και Policy δεν πρεπει το θεμα να ειναι της wind>οσο ξερω η wind απλα εχει ενα γενικο Username για ολους.ναι ο οτε θα μπορουσε να το δει εκτος αν φταιει κατι αλλο που δεν μπορουμε να φανταστουμε ή εκτος αν κοιταξαν την γραμμη σου για λαθος βλαβη και οχι για το προβλημα που εχεις πχ για αποσυνδεσεις οπως ειπες. εχω δει διαφορα προβληματα γενικως κατα καιρους που πολλες φορες δεν λυνονται με την πρωτη βλαβη.πχ σε μενα ηταν να με γυρισουν vdsl πχ 10 του μηνος.το εκαναν 11 και 11 δεν εκαναν απολυτως τιποτα και συγχρονιζα ακομα στο αστικο κεντρο σε adsl.μπηκε βλαβη και το εφτιαξαν 1
rafa1919 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 @poulinos δεν είναι 3G το Router, η ονομασία του προήλθε επειδή είναι διάδοχος του Mi Wi-Fi 3 κι έχει Gigabit Ethernet θύρες. Επίσης έχει διπύρηνο mediatek SoC @ 880MHz και 256MB DDR3 RAM. Είναι εξαιρετικό VFM στα κάτω από 50€ με Priority Direct Mail από Banggood! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα