s3irios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Ι know, αλλα το router υποστηριζει profile 17a μεχρι 100ρι δηλαδη, το τσεκαρα και στην zyxel. Mαλλον δεν εχουν ανανεωσει τις πληροφοριες στο site.
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Just now, s3irios said: Ι know, αλλα το router υποστηριζει profile 17a μεχρι 100ρι δηλαδη, το τσεκαρα και στην zyxel. Mαλλον δεν εχουν ανανεωσει τις πληροφοριες στο site. Χμμμ... μήπως "φοράει" κανένα αρχαίο Firmware;
s3irios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 18 ώρες πριν, s3irios είπε Ειχα βαλει τοτ ελευταιο firmware απο Zyxel και ελεγα μηπως για καποιο λογο εχουν κανει καμμια customia απο wind και δεν συνεργαζεται με το νεο firmware οποτε εβαλα το τελευταιο μαμα της Wind, αλλα ΟΥΔΕΜΙΑ διαφορα. χεχε τουλαχιστον ξερω οτι η αρχικη μου τοποθετηση ηταν υπερλεπτομερης!
SeXBOX Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Just now, s3irios said: χεχε τουλαχιστον ξερω οτι η αρχικη μου τοποθετηση ηταν υπερλεπτομερης! Sorry δεν το προσεξα Πάντως από ότι είδα στα χαρακτηριστικά του πιάνει ενσύρματα με ethernet max 100mbps σαν το Entry 2i του ΟΤΕ γι αυτό και τα αλλάζει με w724v που είναι 1.0gbps όταν πας σε σύνδεση 100+ Όταν ήμουν Ελλάδα μας δώσανε αυτό λόγο του att. που έφτανε 142mbps+ με ddns που εχω πρόσβαση βλέπω οι δικοί μου έχουν πιάσει καλό κλείδωμα. Status information Date / time 2018-03-15 14:24:39 Downstream 102398 kBit/s Upstream 10239 kBit/s Μην το αφήσεις ετσι, κυνήγα το μέχρι να το φτιάξουν. Κάτι παίζει με το modem αφού σε κλειδώνει στα 100... Επίσης κάτι που παρατήρησα στο αρχικό post σου είναι το SNR στο Down που είναι 9.7... για να μπορεί να λέει κάποιος ότι "εχω το κεφάλι μου ήσυχο με το download" πρέπει να είναι συνήθως 12+
s3irios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δεν πειραζει ^^ Eννοειται οτι δεν θα το αφησω αλλα ειλικρινα δνε ξερω αν εχουν κανα ιδιαιτερο ενδιαφερον να ασχοληθουν περαιτερω, θα προσπαθησω εστω για αλαλγη ρουτερ, αν και τα αλλα που δινουν ειναι... παρτο αυγο και κουρευτο... Δεν ειναι SNR, ειναι SNR margin, Που σημαινει οτιδηποτε πανω απο 6-7db ειναι μια χαρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 hours ago, SeXBOX said: Χμμμ... μήπως "φοράει" κανένα αρχαίο Firmware; Αν είχε πρόβλημα δεν θα συγχρόνιζε πάνω από 49999... Δεν είναι θέμα router κι ο συγχρονισμός είναι πλέον μια χαρά αφού άλλαξε "κάθετη". Το θέμα είναι ή της Wind ή του ΟΤΕ. Πρήξε ανελέητα... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από ThReSh 1
s3irios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Mαζι σου αν και μιλησα προ μιας ωρας με τεχνικο που με καλεσε και αποφανθηκε και αυτος επισκεψη απο τεχνικο αυριο με αλλο ρουτερ ειδαλως προβλημα Οτε. Ο μονος σοβαρος μεχρι τωρα. ΤΟ κώλυμα μου ειναι οτι τα speedtest στα down και η ταχυτητα κατεβασματος ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ 100% τα ιδια με της 50ρας γραμμης πριν. 47.5mbps ειχα πριν τα ΙΔΙΑ ακριβως εχω τωρα. Δεν ειναι οτι ανεβηκε ΕΣΤΩ στα 60 η 70 και οτι απλα δεν ειναι ικανοποιητικα. Γιαυτο αναρωτηθηκα στο αρχικο ποστ μου μηπως με εχουν στο καφαο του Οτε σε καποιο rack που το περιοριζουν το 50ρι... Τελοσπαντων ευελπιστω αυριο με τον ενα η αλλο τροπο να κανουμε κατι. Αιτηθηκα η αλλαγη του ρουτερ να γινει ετσι και αλλιως με ενα απο τα καινουρια τα Gbit αλλα μου τοπε ευθεως οτι εχουν ελλειψη και οτι το μονο GBit ρουτερ το oxygen που εχουν ΔΕΝ το δινουν καθολου ευκολα καθοτι ακριβο. Τουλαχιστον ηταν ειλικρινης,τι να πω.
poulinos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 oxyegn η απολυτη σαβουρα.παλια τα λεγαν gennet.designed in greece made in romania ενω πλεον νομιζω το φτιαχνει η intracom.χειροτερα και απο τα crypto
s3irios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 E αν το φτιαχνει η Intracom, εξου και η τσουχτερη τιμη.(no joke) ΕΙλικρινα παντως επειδη παλαιοτερα το ειχα καψει με τα ρουτερ, το μονο που με ενδιαφερει ΠΛΕΟΝ ειναι να παιζει καλα το broadband.Τιποτα αλλο. Αν θελω καλο wifi θα κουμπωσω ενα xiaomi πανω του αργοτερα. Ουτε εχω απαιτησεις καποιων advanced features. Να παιζει καλα και σταθερα το broadband και μονο.
rafa1919 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, s3irios είπε E αν το φτιαχνει η Intracom, εξου και η τσουχτερη τιμη.(no joke) ΕΙλικρινα παντως επειδη παλαιοτερα το ειχα καψει με τα ρουτερ, το μονο που με ενδιαφερει ΠΛΕΟΝ ειναι να παιζει καλα το broadband.Τιποτα αλλο. Αν θελω καλο wifi θα κουμπωσω ενα xiaomi πανω του αργοτερα. Ουτε εχω απαιτησεις καποιων advanced features. Να παιζει καλα και σταθερα το broadband και μονο. Με ένα Mi Wi-Fi 3G (που κατ'εμέ είναι ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ VFM router αυτή τη στιγμή) θα είσαι πεναδώρος! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από rafa1919 1
s3irios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Moλις εφυγε ο δευτερος τεχνικος της Wind. Και ω τι τυχη! Δεν ειμαι τρελος. Ξαναπερασε το firmware της Wind εκανε δοκιμες, τα ιδια. Εβαλε ενα δικο του ρουτερ, μαξιμουμ 6MB/s... Δηλωσε αυτοστιγμης βλαβη ΟΤΕ και αφου τον επρηξα λιγο μου δηλωσε και το ρουτερ για αντικατασταση. ΤΟ ωραιο ειναι που μου ειπε πως κατα πασα πιθανοτητα θα μου στειλουν ιδιο μοντελο πισω! Δεν μπορω να αιτηθω να μου στειλουν ενα απο τα καινουρια που δινουν σε fiber 100 του λεω; "Δεν εχεις καμμια επιρροη οπως ουτε και εγω στο θεμα" ΤΟ δευτερο ωραιο ειναι οτι συμφωνησε μαζι μου πως οι του Οτε εχουν κατα πασα πιθανοτητα rack περιορισμενο σε 50ρι και πρεπει να με μεταφερουν πορτα. Υποπτευομαι και τις κλασσικες πρακτικες αντιμαχιας εταιρειων για δυσφημιση της Wind εν προκειμενω... ΜΑΛΙΣΤΑ! Τετοια βλεπω και θυμαμαι τις "καλες" εποχες cyta (οταν δουλευε σαν εταιρεια με @@) που οταν ηθελες αλλαγη ρουτερ το παιρνες παραμασχαλα και το αλλαζες στο κοντινοτερο cyta shop η στο στελνανε ΣΤΕΓΝΑ, χωρις ερωτησεις! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2018 από s3irios
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Καλώς ή κακώς τα vdsl modem/routers είναι πιο ακριβά από τα αντίστοιχα adsl. Γι' αυτό και τα vdsl είναι με χρησιδάνεια ενώ τα adsl όχι. Επιπλέον κατά 99% δεν είναι θέμα router και δικό σου να βάλεις των 300 euro λογικά πάλι τα ίδια θα βλέπεις... 1
s3irios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Εχω βιωσει στο παρελθον παρομοιο προβλημα σε vdsl1 με ρουτερ οπου με αντικατασταση εφτιαξε το προβλημα. Η αλλαγη του ρουτερ θα γινει για το κωλυμα μου και μονο το προβλημα εινια ΚΑΘΑΡΑ του καφαο του Οτε. Ακριβα η οχι οταν παρεχεις μια υπηρεσια οφειλεις να προσφερεις και τον καταλληλο εξοπλισμο. Μαλιστα οταν μου "πουλησανε" το 100ρι, μου το πουλησαν μαζι με αλλαγη ρουτερ. Οπως και να'χει αναμονη απο Δευτερα, καλη Παρασκευη και ΑΝ το κοβω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 13 minutes ago, s3irios said: Εχω βιωσει στο παρελθον παρομοιο προβλημα σε vdsl1 με ρουτερ οπου με αντικατασταση εφτιαξε το προβλημα. Δεν είχαμε ποτέ VDSL1 στην Ελλάδα Κατά τα άλλα δεν είσαι ο μονος που είχε αυτό το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση σε 100αρα. Νομίζω ότι έχει πάρει το μάτι μου στο adslgr αντίστοιχες περιπτώσεις στις οποίες όλες ήταν θέμα παρόχου ή καφάο, ποτέ router.
s3irios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δικο μου λαθος, η Cyta οταν το πρωτοφερε το εγραφε VDSL σκετο και προσφατα ειδα τα 50ρια να τα γραφουν Vdsl2 οποτε θεωρησα οτι ηταν τεχνολογιες διαφορετικων προφιλ συχνοτητων. Οπως και να'χει ομως, επ'αυτου μην επιμενεις διοτι τοτε με τη cyta που πρωτοβγηκε το vdsl ειχα 2 γραμμες σε μαγαζι και στη μια συνεβαινε ακριβως το ιδιο πραγμα, οπου αποδειχτηκε οτι ητο το ρουτερ, ηταν τα μαυρα τα ADB.Ο τεχνικος δεν το πιστευε, το'χα δοκιμασει κανοντας στεγνα αλλαγη τα 2 ρουτερ στις γραμμες. Tο oτι δεν συμβαινει με αλλους δεν λεει κατι. Παντα υπαρχει η πρωτη φορα και μαζι της ο ΑΤΥΧΟΣ που του συμβαινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα