Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Πριν λίγους μήνες έκανα δώρο στη μητέρα ένα redmi note 5A αγορασμενο από Σκρουτζ. Έπεσε και έσπασε η οθόνη. Έχετε να προτείνετε κάποιο έμπιστο σέρβις να απευθυνθώ ?

Θα γίνει δουλειά σχετικά οικονομικά μιας και το κινητό ολόκληρο κάνει €90 περίπου καινούριο?

Επίσης να προσθέσω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική και υπάρχει ανταπόκριση και στην αφή, οπότε λογικά η ζημιά έχει γίνει μόνο εξωτερικά.

Επεξ/σία από petran91
Δημοσ.
2 ώρες πριν, petran91 είπε

Καλησπέρα. Πριν λίγους μήνες έκανα δώρο στη μητέρα ένα redmi note 5A αγορασμενο από Σκρουτζ. Έπεσε και έσπασε η οθόνη. Έχετε να προτείνετε κάποιο έμπιστο σέρβις να απευθυνθώ ?

Θα γίνει δουλειά σχετικά οικονομικά μιας και το κινητό ολόκληρο κάνει €90 περίπου καινούριο?

Επίσης να προσθέσω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική και υπάρχει ανταπόκριση και στην αφή, οπότε λογικά η ζημιά έχει γίνει μόνο εξωτερικά.

Θα σου πρότεινα λόγο αρχικής αξίας, να το βάλεις στο συρτάρι... Δεν νομίζω να λάβεις τιμή επισκευής κάτω απο 60-70€ :rolleyes:

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πάρε ένα τηλέφωνο https://xiaomi-service.gr

Thanks θα πάρω αύριο.

1 λεπτό πριν, kormos είπε

Θα σου πρότεινα λόγο αρχικής αξίας, να το βάλεις στο συρτάρι... Δεν νομίζω να λάβεις τιμή επισκευής κάτω απο 60-70€ :rolleyes:

Κι εγώ από ότι βλέπω εκεί παιζει η ταρίφα.

Έλεγα μήπως αλλάζει μόνο το εξωτερικό γυαλί χωρίς να χρειαστεί digitizer κτλ, αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις όπου πρέπει να το αλλάξεις όλο το σύστημα ακόμα και αν σπάσει εξωτερικά μόνο.

Τεσπα, θα κάνω κάποια τηλέφωνα αύριο και βλέπουμε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, petran91 είπε

Thanks θα πάρω αύριο.

Έλεγα μήπως αλλάζει μόνο το εξωτερικό γυαλί χωρίς να χρειαστεί digitizer κτλ, αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις όπου πρέπει να το αλλάξεις όλο το σύστημα ακόμα και αν σπάσει εξωτερικά μόνο.

Οι τιμές έχουν μειωθεί αρκετά στα ανταλλακτικά και κανείς δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία πλέον. Τοποθετεί έτοιμη, ολοκληρωμένη :) 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, petran91 είπε

Thanks θα πάρω αύριο.

Μου ήρθε email για το συγκεκριμένο κατάστημα και έλεγε με 50€.....

Προφανώς για συγκεκριμένα μοντέλα και σαν ελάχιστη χρέωση.

12 ώρες πριν, petran91 είπε

Thanks θα πάρω αύριο.

Μου ήρθε email για το συγκεκριμένο κατάστημα και έλεγε με 50€.....

Προφανώς για συγκεκριμένα μοντέλα και σαν ελάχιστη χρέωση.

Γι'αυτό σου είπα πάρε να δεις τι θα σου πούνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...