petran91 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πριν λίγους μήνες έκανα δώρο στη μητέρα ένα redmi note 5A αγορασμενο από Σκρουτζ. Έπεσε και έσπασε η οθόνη. Έχετε να προτείνετε κάποιο έμπιστο σέρβις να απευθυνθώ ? Θα γίνει δουλειά σχετικά οικονομικά μιας και το κινητό ολόκληρο κάνει €90 περίπου καινούριο? Επίσης να προσθέσω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική και υπάρχει ανταπόκριση και στην αφή, οπότε λογικά η ζημιά έχει γίνει μόνο εξωτερικά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από petran91
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Πάρε ένα τηλέφωνο https://xiaomi-service.gr 1
kormos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, petran91 είπε Καλησπέρα. Πριν λίγους μήνες έκανα δώρο στη μητέρα ένα redmi note 5A αγορασμενο από Σκρουτζ. Έπεσε και έσπασε η οθόνη. Έχετε να προτείνετε κάποιο έμπιστο σέρβις να απευθυνθώ ? Θα γίνει δουλειά σχετικά οικονομικά μιας και το κινητό ολόκληρο κάνει €90 περίπου καινούριο? Επίσης να προσθέσω αν παίζει κάποιο ρόλο ότι η οθόνη είναι πλήρως λειτουργική και υπάρχει ανταπόκριση και στην αφή, οπότε λογικά η ζημιά έχει γίνει μόνο εξωτερικά. Θα σου πρότεινα λόγο αρχικής αξίας, να το βάλεις στο συρτάρι... Δεν νομίζω να λάβεις τιμή επισκευής κάτω απο 60-70€
petran91 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 27 λεπτά πριν, saruman123 είπε Πάρε ένα τηλέφωνο https://xiaomi-service.gr Thanks θα πάρω αύριο. 1 λεπτό πριν, kormos είπε Θα σου πρότεινα λόγο αρχικής αξίας, να το βάλεις στο συρτάρι... Δεν νομίζω να λάβεις τιμή επισκευής κάτω απο 60-70€ Κι εγώ από ότι βλέπω εκεί παιζει η ταρίφα. Έλεγα μήπως αλλάζει μόνο το εξωτερικό γυαλί χωρίς να χρειαστεί digitizer κτλ, αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις όπου πρέπει να το αλλάξεις όλο το σύστημα ακόμα και αν σπάσει εξωτερικά μόνο. Τεσπα, θα κάνω κάποια τηλέφωνα αύριο και βλέπουμε.
kormos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 4 λεπτά πριν, petran91 είπε Thanks θα πάρω αύριο. Κι εγώ από ότι βλέπω εκεί παιζει η ταρίφα. Έλεγα μήπως αλλάζει μόνο το εξωτερικό γυαλί χωρίς να χρειαστεί digitizer κτλ, αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις όπου πρέπει να το αλλάξεις όλο το σύστημα ακόμα και αν σπάσει εξωτερικά μόνο. Τεσπα, θα κάνω κάποια τηλέφωνα αύριο και βλέπουμε. Οι τιμές έχουν μειωθεί αρκετά στα ανταλλακτικά και κανείς δεν μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία πλέον. Τοποθετεί έτοιμη, ολοκληρωμένη
saruman123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, petran91 είπε Thanks θα πάρω αύριο. Κι εγώ από ότι βλέπω εκεί παιζει η ταρίφα. Έλεγα μήπως αλλάζει μόνο το εξωτερικό γυαλί χωρίς να χρειαστεί digitizer κτλ, αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις όπου πρέπει να το αλλάξεις όλο το σύστημα ακόμα και αν σπάσει εξωτερικά μόνο. Τεσπα, θα κάνω κάποια τηλέφωνα αύριο και βλέπουμε. Μου ήρθε email για το συγκεκριμένο κατάστημα και έλεγε με 50€..... Προφανώς για συγκεκριμένα μοντέλα και σαν ελάχιστη χρέωση. 12 ώρες πριν, petran91 είπε Thanks θα πάρω αύριο. Κι εγώ από ότι βλέπω εκεί παιζει η ταρίφα. Έλεγα μήπως αλλάζει μόνο το εξωτερικό γυαλί χωρίς να χρειαστεί digitizer κτλ, αλλά έχω ακούσει και αρκετές περιπτώσεις όπου πρέπει να το αλλάξεις όλο το σύστημα ακόμα και αν σπάσει εξωτερικά μόνο. Τεσπα, θα κάνω κάποια τηλέφωνα αύριο και βλέπουμε. Μου ήρθε email για το συγκεκριμένο κατάστημα και έλεγε με 50€..... Προφανώς για συγκεκριμένα μοντέλα και σαν ελάχιστη χρέωση. Γι'αυτό σου είπα πάρε να δεις τι θα σου πούνε.
kormos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 31 λεπτά πριν, petran91 είπε Πήρα και μου είπαν 70... Πάμε για άλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα