Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, AtiX είπε

Αν αναφέρεσαι στο 5g κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά... και να πουληθεί πάλι 5g θα έχουν στις ΗΠΑ...

Τι θέλω να πω... η qualcomm είναι μια ιδιωτική εταιρία που έχει πατέντες, αυτές οι πατέντες ανήκουν στην εταιρία και όχι στο κράτος... οπότε τι εννοείς όταν λες για εισχώρηση στο αμερικανικό δίκτυο?

Αναφέρομαι στο σύνολο της εταιρείας, αλλά και στους παρόχους της Αμερικής. Μην ξεχνάμε πως είναι η κεφαλή τους. 

Το ότι είναι ιδιωτική, δεν σημαίνει κάτι. Ο Πρόεδρος μπορεί με διάταγμα να αλλάξει το οτιδήποτε προς όφελος της χώρας του. Μην ξεχνάς πως και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ιδιωτική είναι, αλλά πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ, τοποθέτησε νέο Πρόεδρο.

Δημοσ.

...η qualcomm είναι το τελευταίο χαρτί της USA. Αν το δώσει και αυτό στους κινέζους θα αρχίσει να παράγει οτι κι εμείς.....τίποτα!!

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Αναφέρομαι στο σύνολο της εταιρείας, αλλά και στους παρόχους της Αμερικής. Μην ξεχνάμε πως είναι η κεφαλή τους. 

Το ότι είναι ιδιωτική, δεν σημαίνει κάτι. Ο Πρόεδρος μπορεί με διάταγμα να αλλάξει το οτιδήποτε προς όφελος της χώρας του. Μην ξεχνάς πως και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ ιδιωτική είναι, αλλά πρόσφατα ο Ντόναλντ Τραμπ, τοποθέτησε νέο Πρόεδρο.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι φίλε μου... η εταιρία πουλάει τεχνολογία και πατέντες... την ίδια τεχνολογία που πουλάει στις αμερικάνικες εταιρίες την ίδια πουλάει και στις υπόλοιπες αλλοδαπές εταιρίες... Πλην του γοήτρου και των φορολογικών εσόδων, είναι μια αμερικάνικη εταιρία όπως η Google, η Apple, η Ford, η Coca-Cola, η Amazon ή η Exxon... που και να πουληθούν, ως κράτος δεν θα έπρεπε να έχει να φοβηθεί κάτι...

όσο για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω... σε μια χώρα που είναι το χρυσό παράδειγμα του καπιταλισμού... πως ένας πρόεδρος χρησιμοποιεί σοσιαλιστικές τακτικές...

20 λεπτά πριν, zx-spectrum είπε

...η qualcomm είναι το τελευταίο χαρτί της USA. Αν το δώσει και αυτό στους κινέζους θα αρχίσει να παράγει οτι κι εμείς.....τίποτα!!

φίλε μου δες την απάντηση παραπάνω που αναφέρω ορισμένες από τις σημαντικές αμερικάνικες εταιρίες...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει κάτι φίλε μου... η εταιρία πουλάει τεχνολογία και πατέντες... την ίδια τεχνολογία που πουλάει στις αμερικάνικες εταιρίες την ίδια πουλάει και στις υπόλοιπες αλλοδαπές εταιρίες... Πλην του γοήτρου και των φορολογικών εσόδων, είναι μια αμερικάνικη εταιρία όπως η Google, η Apple, η Ford, η Coca-Cola, η Amazon ή η Exxon... που και να πουληθούν, ως κράτος δεν θα έπρεπε να έχει να φοβηθεί κάτι...

όσο για τα υπόλοιπα δεν μπορώ να καταλάβω... σε μια χώρα που είναι το χρυσό παράδειγμα του καπιταλισμού... πως ένας πρόεδρος χρησιμοποιεί σοσιαλιστικές τακτικές...

φίλε μου δες την απάντηση παραπάνω που αναφέρω ορισμένες από τις σημαντικές αμερικάνικες εταιρίες...

Φίλε AtiX, κατανοητό. Απλά όταν εμπλέκονται τηλεπικοινωνίες, είναι λεπτό το θέμα. Μιλάμε για ΗΠΑ, που είναι υπερδύναμη και απέναντί της (επίσημα - ανεπίσημα) έχει την Κίνα με την Ρωσία.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, AtiX είπε

Αν η broadcom εξαγόραζε την qualcomm, τότε θα της ανήκαν και οι πατέντες της δεύτερης. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Φίλε AtiX, κατανοητό. Απλά όταν εμπλέκονται τηλεπικοινωνίες, είναι λεπτό το θέμα. Μιλάμε για ΗΠΑ, που είναι υπερδύναμη και απέναντί της (επίσημα - ανεπίσημα) έχει την Κίνα με την Ρωσία.

10 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Αν η broadcom εξαγόραζε την qualcomm, τότε θα της ανήκαν και οι πατέντες της δεύτερης. 

Η οποία ήταν αμερικάνικη και εξαγοράστηκε το 2016...

αλλά και πάλι δεν βλέπω τον λόγο υπερβολής ορισμένων για την εξαγορά της... το χαρτοφυλάκιο της δεν έχει κάτι που θα επηρεάσει το κράτος της Αμερικής ώστε να απαγορεύουν την πώληση της και να δηλώνουν ζητήματα ασφάλειας...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AtiX είπε

αλλά και πάλι δεν βλέπω τον λόγο υπερβολής ορισμένων για την εξαγορά της... το χαρτοφυλάκιο της δεν έχει κάτι που θα επηρεάσει το κράτος της Αμερικής ώστε να απαγορεύουν την πώληση της και να δηλώνουν ζητήματα ασφάλειας...

Προφανώς επικαλούνται "ζητήματα ασφαλείας" γιατί δεν θέλουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο. Είναι η εύκολη δικαιολογία αυτή.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Προφανώς επικαλούνται "ζητήματα ασφαλείας" γιατί δεν θέλουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό λόγο. Είναι η εύκολη δικαιολογία αυτή.

Συμφωνώ... γιαυτό έγραψα στις αρχές του νήματος ότι πιθανόν ή να θέλει να την πουλήσει ακριβότερα ή υπάρχει συμβόλαιο για έργο που είναι εν ενεργεία που “απαγορεύει” την πώληση...

Το θέμα είναι ότι ο Trump δεν το κάνει για την Αμερική και τον λαό της... τα συμφέροντα του κοιτάζει μαζί με των φίλων του, ημεδαπών και αλλοδαπών, ως γνήσιος επιχειρηματίας...

• Super Moderators
Δημοσ.
20 minutes ago, AtiX said:

Ναι αλλά τότε δεν ήταν στην προεδρία ο Trump, οπότε δεν θα ακούσεις διθυραμβικά σχόλια για την γαμηστερή FUCK YEAH αποφασή του...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Θα επηρέαζε τις τηλεπικοινωνίες. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Πόσες φορές πρέπει να το γράψω για να γίνει κατανοητό; Άλλες 100; 200; 

Αν δεν αφορούσε τις τηλεπικοινωνίες, ναι, θα είχα την άποψή σου.

Επεξ/σία από Beerloah
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Θα επηρέαζε τις τηλεπικοινωνίες. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Πόσες φορές πρέπει να το γράψω για να γίνει κατανοητό; Άλλες 100; 200; 

Αν δεν αφορούσε τις τηλεπικοινωνίες, ναι, θα είχα την άποψή σου.

Δεν μου λες όμως το πως... Αντιθέτως δεν εννοείς να καταλάβεις ότι και οι υπόλοιπες χώρες χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία... αυτές γιατί δεν επηρεάζονται και θα επηρεαστεί μόνο η Αμερική?

Επισκέπτης
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν μου λες όμως το πως... Αντιθέτως δεν εννοείς να καταλάβεις ότι και οι υπόλοιπες χώρες χρησιμοποιούν την ίδια τεχνολογία... αυτές γιατί δεν επηρεάζονται και θα επηρεαστεί μόνο η Αμερική?

Και αυτές επηρεάζονται. Αλλά τί θέλεις να κάνουν? Να μπλοκάρει πχ η Γερμανία την εξαγορά της αμερικάνικης από της Σιγκαπούρης?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Μωρέ εγώ μια χαρά καταλάβαινω. Το πως; Υποκλοπές. Σου λέει κάτι;

Μιλάω για τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ. Αυτό είναι το θέμα μας. Και συγκεκριμένα για την κεφαλή τους.

Μάλλον κάποιοι νομίζετε πως είναι τυπικό θέμα, όπως ήταν του ΟΤΕ.

Εδώ αγαπητέ, μπροστά στην πιο ισχυρή χώρα του κόσμου (μαζί με τη Ρωσία), είμαστε μια τρύπα του Ζουρνά. Είναι ποτέ δυνατόν να κάνουν αυτά που κάνουν οι δικοί μας ελληνόφωνες; μην κοιτάς τι εφαρμόζεται στα προτεκτοράτα τους. Πχ στην Ελλάδα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, VChris είπε

Και αυτές επηρεάζονται. Αλλά τί θέλεις να κάνουν? Να μπλοκάρει πχ η Γερμανία την εξαγορά της αμερικάνικης από της Σιγκαπούρης?

Δεν λέω ότι από μια εξαγορά δεν θα επηρεαστούν... τα περί πυγμής του Trump και τους λόγους που αναφαιρει ο beerloah δεν καταλαβαίνω...

8 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Μωρέ εγώ μια χαρά καταλάβαινω. Το πως; Υποκλοπές. Σου λέει κάτι;

Μιλάω για τις εταιρείες τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ. Αυτό είναι το θέμα μας. Και συγκεκριμένα για την κεφαλή τους.

Μάλλον κάποιοι νομίζετε πως είναι τυπικό θέμα, όπως ήταν του ΟΤΕ.

Εδώ αγαπητέ, μπροστά στην πιο ισχυρή χώρα του κόσμου (μαζί με τη Ρωσία), είμαστε μια τρύπα του Ζουρνά. Είναι ποτέ δυνατόν να κάνουν αυτά που κάνουν οι δικοί μας ελληνόφωνες; μην κοιτάς τι εφαρμόζεται στα προτεκτοράτα τους. Πχ στην Ελλάδα.

Άρα αυτό που μου λες είναι οτι, όλες οι υπόλοιπες χώρες κινδυνεύουν από υποκλοπές μιας και οι περισσότερες χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εταιρία...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AtiX είπε

Δεν λέω ότι από μια εξαγορά δεν θα επηρεαστούν... τα περί πυγμής του Trump και τους λόγους που αναφαιρει ο beerloah δεν καταλαβαίνω...

Άρα αυτό που μου λες είναι οτι, όλες οι υπόλοιπες χώρες κινδυνεύουν από υποκλοπές μιας και οι περισσότερες χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη εταιρία...

Μπορεί. Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Μιλάμε όμως για τις ΗΠΑ. Νούμερο ένα στα πάντα. Και αν ισχύει, μαγκιά της που το πέτυχε, εάν το πέτυχε. 

Οπότε ας κοιτάμε τα του οίκου μας και μετά ας κρίνουμε τις ΗΠΑ. Ας κοιτάμε τους δικούς μας πολιτικούς άρχοντες και τις επιλογές τους σε τέτοια θέματα και έπειτα ας κρίνουμε τον πρόεδρο τις ισχυρότερης χώρας στον πλανήτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...