Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Μπορεί. Αυτό δεν μπορώ να το γνωρίζω. Μιλάμε όμως για τις ΗΠΑ. Νούμερο ένα στα πάντα. Και αν ισχύει, μαγκιά της που το πέτυχε, εάν το πέτυχε. 

Οπότε ας κοιτάμε τα του οίκου μας και μετά ας κρίνουμε τις ΗΠΑ. Ας κοιτάμε τους δικούς μας πολιτικούς άρχοντες και τις επιλογές τους σε τέτοια θέματα και έπειτα ας κρίνουμε τον πρόεδρο τις ισχυρότερης χώρας στον πλανήτη.

Το να κρίνεις την απόφαση του Trump σύμφωνα με την προβληματική πολιτική σκηνή της χώρας μας, δεν δικαιολογεί το συμπέρασμά σου...  Για μένα ο Trump λειτούργησε ως επιχειρηματίας σε αυτή του την απόφαση, ούτε σαν πολιτικός ούτε σαν πατριώτης...

Επεξ/σία από AtiX
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το να κρίνεις την απόφαση του Trump σύμφωνα με την προβληματική πολιτική σκηνή της χώρας μας, δεν δικαιολογεί το συμπέρασμά σου...  Για μένα ο Trump λειτούργησε ως επιχειρηματίας σε αυτή του την απόφαση, ούτε σαν πολιτικός ούτε σαν πατριώτης...

Φίλε μου,

Κρίνω την απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ και συγκρίνω τα δεδομένα των ΗΠΑ με τα δικά μας. Δεν ξέρω πώς λειτούργησε, δεν με ενδιαφέρει.

Δεν με νοιάζει καν πως τον λένε. Ξαναλέω: Κρίνω τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με τη συγκεκριμένη του ιδιότητα (αυτή του προέδρου των ΗΠΑ) για το συγκεκριμένο θέμα.

Και κατέληξα στο συμπέρασμα ότι αυτό που έπραξε, είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ. Αν διαφωνείς, εγώ το σέβομαι.

Επεξ/σία από Beerloah
Δημοσ.
17 ώρες πριν, AtiX είπε

Συμφωνώ... γιαυτό έγραψα στις αρχές του νήματος ότι πιθανόν ή να θέλει να την πουλήσει ακριβότερα ή υπάρχει συμβόλαιο για έργο που είναι εν ενεργεία που “απαγορεύει” την πώληση...

Το θέμα είναι ότι ο Trump δεν το κάνει για την Αμερική και τον λαό της... τα συμφέροντα του κοιτάζει μαζί με των φίλων του, ημεδαπών και αλλοδαπών, ως γνήσιος επιχειρηματίας...

Δε θα έλεγα ότι είναι μόνο αυτό. Σκέψου ότι η Qualcomm είναι από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη και σχεδιασμό των νέων δικτύων 5G. 

Το μπλοκάρισμα της εξαγοράς σίγουρα έγινε και για λόγους ελέγχου κατά την υλοποίηση αυτής της τεχνολογίας. Δε νομίζω οι Αμερικάνοι να ήθελαν να απωλέσουν τελειώς την ιδιότητά τους ως ενός από τους κύριους παίκτες στη νέα αυτή τεχνολογία, ούτε να δέχονταν εκ των υστέρων ασυζητητί ότι πρότυπα τους πλάσαραν. 

Δημοσ.
Στις 3/14/2018 στις 10:50 ΜΜ, KilliK είπε

το τειχος υπαρχει ηδη, ο Τραμπ απλως θα το ολοκληρωσει, ενα κομματι του ελειπε μονο. τα μηντια ομως στησανε ενα ολοκληρο πανηγυρι γυρω απο αυτη την προεκλογικη του υποσχεση, παραπληροφορωντας το κοινο.

Η παραπληροφόρηση που έγινε από τα (((media))) ήταν πως είναι racist να θες τείχος -παρότι οι candidates που στηρίζεις (βλ. Ομπάμα/Κλίντονς) είχαν τις ίδιες θέσεις περί προστασίας συνόρων.

18 ώρες πριν, ThReSh είπε

Ναι αλλά τότε δεν ήταν στην προεδρία ο Trump, οπότε δεν θα ακούσεις διθυραμβικά σχόλια για την γαμηστερή FUCK YEAH αποφασή του...

Ναι, γιατί τα media όλο διθυραμβικά σχόλια κάνουν για τον Τραμπ! Βαρέθηκα... Μα πότε ποια θα ακούσω επιτέλους ΕΝΑ αρνητικό για τον Τραμπ από τα αγαπημένα μου media??!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...