Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συγνώμη... με ποιο δικαίωμα μπορεί να το κάνει αυτό η οποιαδήποτε κυβέρνηση? Μου φαίνεται παράλογο... η δεν είναι ακριβώς έτσι και δεν τα ξέρουμε καλά? Μπορεί η οποιαδήποτε κυβέρνηση να επέμβει σε οποιαδήποτε επιχείρηση έτσι απλά και να καθορίσει την οποιαδήποτε απόφαση της επιχείρησης? 

Αυτό μου ακούγετε σαν δικτατορία ?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nectons είπε

συγνώμη... με ποιο δικαίωμα μπορεί να το κάνει αυτό η οποιαδήποτε κυβέρνηση? Μου φαίνεται παράλογο... η δεν είναι ακριβώς έτσι και δεν τα ξέρουμε καλά? Μπορεί η οποιαδήποτε κυβέρνηση να επέμβει σε οποιαδήποτε επιχείρηση έτσι απλά και να καθορίσει την οποιαδήποτε απόφαση της επιχείρησης? 

ενώ εδώ με την πολύ δημοκρατία έχουμε γίνει σκ@@@@@@τ@@@@@@@@ !
εδώ τι έχουμε ? μου ακούγετε σαν δικτατορία ?

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, REWIND84 είπε

ενώ εδώ με την πολύ δημοκρατία έχουμε γίνει σκ@@@@@@τ@@@@@@@@ !
εδώ τι έχουμε ? μου ακούγετε σαν δικτατορία ?

Για πες ένα παράδειγμα παρόμοιο. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nectons είπε

Λογικά μέσω των συμβολαίων που έχουν υπογράψει μεταξύ τους για επιδοτήσεις, συμβάσεις έργου κλπ κλπ κλπ... δικτατορία δεν θα το έλεγα... ιδιότυπο κρατισμό μου κάθεται καλύτερα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, AtiX είπε

Λογικά μέσω των συμβολαίων που έχουν υπογράψει μεταξύ τους για επιδοτήσεις, συμβάσεις έργου κλπ κλπ κλπ... δικτατορία δεν θα το έλεγα... ιδιότυπο κρατισμό μου κάθεται καλύτερα...

Σωστος. Έτσι όμως όπως το γράφει στο άρθρο δίχως να προσθέσει έστω μια πληροφορία πως είναι εφικτό κάτι τέτοιο σε άσχετους όπως εγώ ... φαίνεται σαν δικτατορία...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, nectons είπε

Το Κράτος είναι παντοδύναμο, βλέπε συμπεριφορά Τουρκίας. Αλλιώς δεν είναι Κράτος αλλά ελλαδίτσα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, costef είπε

Το Κράτος είναι παντοδύναμο, βλέπε συμπεριφορά Τουρκίας. Αλλιώς δεν είναι Κράτος αλλά ελλαδίτσα.

Κάτσε λίγο γιατί μπερδεύτηκα... τι σχέση έχει το κράτος με την Τουρκία ή την Βόρεια Κορέα ή ή ή...

προτιμώ να ζω στην Ελλάδα πάρα στις πιο πανω χώρες...

• Like 2
Δημοσ.

Ο τύπος έκανε το σωστό. Προστάτευσε τα συμφέροντα της χώρας του. Μη συγκρίνουμε όμως τη συγκεκριμένη εταιρεία με τον ΟΤΕ της Deutsche Telekom. 

Εάν ο Πρόεδρος της Αμερικής δεν το απέτρεπε. Όλοι οι πάροχοι της Αμερικής, θα έπρεπε να εναρμονιστούν με την Κινεζική τεχνολογία, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Το ότι εδώ έγινε συνήθεια η Εθνική ταπείνωση, σερβιρεισμένη με μπόλικη δόση "Δημοκρατίας" , δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο γίνεται ανεκτό παντού.

• Like 6
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Ο τύπος έκανε το σωστό. Προστάτευσε τα συμφέροντα της χώρας του. Μη συγκρίνουμε όμως τη συγκεκριμένη εταιρεία με τον ΟΤΕ της Deutsche Telekom. 

Εάν ο Πρόεδρος της Αμερικής δεν το απέτρεπε. Όλοι οι πάροχοι της Αμερικής, θα έπρεπε να εναρμονιστούν με την Κινεζική τεχνολογία, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

Το ότι εδώ έγινε συνήθεια η Εθνική ταπείνωση, σερβιρεισμένη με μπόλικη δόση "Δημοκρατίας" , δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο γίνεται ανεκτό παντού.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχει καμία σχέση... πχ άλλαξε κάτι με την πώληση της Motorola?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AtiX είπε

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά δεν έχει καμία σχέση... πχ άλλαξε κάτι με την πώληση της Motorola?

Συγκρίνεις τη Motorola, με την Qualcomm; Αν η εξαγορά προχωρούσε, θα μιλούσαμε για εισχώρηση στο αμερικανικό δίκτυο, τουλάχιστον.

Άρα τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Beerloah είπε

Συγκρίνεις τη Motorola, με την Qualcomm; Αν η εξαγορά προχωρούσε, θα μιλούσαμε για εισχώρηση στο αμερικανικό δίκτυο, τουλάχιστον.

Άρα τίθεται θέμα εθνικής ασφάλειας.

Αν αναφέρεσαι στο 5g κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά... και να πουληθεί πάλι 5g θα έχουν στις ΗΠΑ...

Τι θέλω να πω... η qualcomm είναι μια ιδιωτική εταιρία που έχει πατέντες, αυτές οι πατέντες ανήκουν στην εταιρία και όχι στο κράτος... οπότε τι εννοείς όταν λες για εισχώρηση στο αμερικανικό δίκτυο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...