Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους 

εχω μια σμαρτ τι βι και συγκεκριμενα την LG 42LM640S-ZA_04 η οποια εχει αγοραστει απο καταστημα εχπερτ προ τετραετιας περιπου

Επηρεασμενος και εγω απ το φαινομενο νετφλιξ ειπα να ξεκινησω μια δοκιμαστικη συνδρομη

Στον υπολογιστη ολα καλα και σωστα αλλα εγω ενδιαφερομαι να βλεπω τις σειρες στην τι βι

Η τηλεοραση εχει ρυθμιστει σαν χωρα Ελλαδα εχει ελληνικο μενου τα παντα κομπλε

Στην εφαρμογη νετφλιξ περνω μυνημα οτι η τηλεοραση δεν υποστηριζει ελληνικους υποτιτλους και για κακη μου τυχη οντως οι επιλογες που περνω για υποτιτλους στις ταινιες και σειρες ειναι τουρκικα και αγγλικα(καμια επιλογη για ελληνικα πουθενα)

Εχω κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις

Παρακαλω βοηθηστε με.....

Δημοσ.

Συνδέθηκα από τον υπολογιστή είδα 2 σειρές dark και narkos με τους υπότιτλους στα ελληνικά χωρίς να πειράξω τίποτα.... Οι ίδιες σειρές στην σμάρτ τι βι έχουν επιλογή μόνο για τουρκικά και αγγλικά.Δεν έχει να κάνει ότι μπήκα σε σειρά που δεν είχε υπότιτλους. Το πρόβλημα είναι στην τηλεόραση. Αύριο θα πάρω και το support lg ελπίζω να βοηθήσουν. Αν όμως ξέρει κανείς κάτι Επί του θέματος καλό δεχόμενος 

Δημοσ.

κανε τον κοπο να διαβασεις το τοπικ που σου εστειλα

θα σου λυθουν ολες οι αποριες οπως λυθηκαν και σε μενα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@cd2matheos

Απο το μενου ρυθμίσεων της τηλεορασης, δες αν εχει βγει κάποιο firmware update και αν εχει βγει, περασε το.

Αν και μετα το update ΔΕΝ φτιάξει, τοτε με τη συγκεκριμένη τηλεοραση δεν μπορεις να εχεις ελληνικους υποτιτλους στο smart της.

Για το λογο και πολλες αλλες λεπτομέριες διαβασε το link που σου προτειναν νωρίτερα. Εχει αναλυθει εκτενώς το θέμα.

Μην πάρεις στην lg, δεν θα κερδισεις τιποτα.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Μα κανεις δεν λεει οτι δεν σε πιστευει.

Αυτο που σου λεμε και εξηγειται αναλυτικά στο αλλο νημα, ειναι οτι η τηλεοραση σου δεν παιζει ελληνικους υποτιτλους στο netflix.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...