Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα των τελευταίο χρόνο σε random στιγμές ακούγετε ''υψηλή τάση'' από το μηχάνημα μου ( ο ήχος που ακούγετε όταν πλησιάσουμε πολύ σε πυλώνα της ΔΕΗ ). έχω πάει το τροφοδοτικό για έλεγχο μου είπανε ότι είναι οκ, πρόσφατα παρατήρησα ότι όταν ακούγετε η τάση ταυτόχρονα κάνει επανεκκίνηση το rooter, όταν το rooter συγχρονίσει σταματάει να ακούγετε η τάση. το rooter είναι συνδεόμενο πάνω σε UPS. παίζει να μου κάνει την ζημιά το UPS ? η βραχυκυκλωνει η μητρική και ρίχνει το rooter ? έχει αντιμετωπισει κανείς κάτι παρόμοιο ; για οποίον ξέρει να διαβάσει το αρχείο επισυνάπτω το Monitoring του μηχανήματος μου HWMonitor.txt Update 1 : το UPS απαλλάχθηκε με καινούργιο Update 2 : πρώτα αρχίζει να ακούγετε ο ήχος και έπειτα κάνει reboot το rooter, και μόλις συγχρονίσει το rooter ο ήχος σταματάει αμέσως . Είμαι 99% σίγουρος ότι ο ήχος προέρχεται από το τροφοδοτικό. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από tala1pwros Update
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 38 λεπτά πριν, tala1pwros είπε ( ο ήχος που ακούγετε όταν πλησιάσουμε πολύ σε πυλώνα της ΔΕΗ ) Αυτο τι θα πει, δεν καταλαβα, παίρνεις το pc και ανεβαίνεις στον πυλώνα
kataramenos32 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτο τι θα πει, δεν καταλαβα, παίρνεις το pc και ανεβαίνεις στον πυλώνα Ο ηχος που ακουγεται λεει και οταν πλησιαζεις σε πυλωνα,δηλαδη coil whine η coil noise η οπως θες να το πεις αναλογα την περιπτωση. Τι ακριβως δεν καταλαβες; Φιλε ts πλησιασε το αυτι σου στο τροφοδοτικο την ωρα που ακους τον ηχο για να δεις αν προερχεται απο εκει 1
SeXBOX Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Just now, tala1pwros said: ( ο ήχος που ακούγετε όταν πλησιάσουμε πολύ σε πυλώνα της ΔΕΗ ) Τσιγγάνοι είστε και πηγαινοέρχεστε; Πλάκα κάνω. Δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας εδώ από εμάς αν δεν δώσεις τα πλήρη χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου, από τι αποτελείται κλπ. Μπας και δούμε τι μπορεί να δημιουργεί το coil whine.
Undertaker25 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα καλά, ο ήχος που ακούγεται από το τροφοδοτικό σου είναι το πολύ συνηθισμένο coil whine και προέρχεται αν δε κάνω λάθος από πυκνωτή. Μπορεί να το έχει από το εργοστάσιο και να δουλεύει χρόνια χωρίς πρόβλημα ή μπορεί να το εμφανίσει κατά τη διάρκεια της ζωής του. Στη δεύτερη περίπτωση, ενδέχεται να είναι προμήνυμα μελλοντικής βλάβης στο τροφοδοτικό. Δεν σημαίνει βέβαια ότι θα παρουσιάσει βλάβης κιόλας. Πάντως δυο τροφοδοτικά μου που εμφάνισαν αντίστοιχο θέμα (ακουγόταν από μισό μέτρο απόσταση), τα έφτυσαν μετά από κανα 3μηνο. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Undertaker25
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα