Μπάμπης Λαζαρίδης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 αυξηση ηδη 10-20% σε σχεση με 2 μηνες πριν 105 τμ με 1350 το τμ πρωτος οροφος γωνια πλατεια (140.000) 110 τμ με 1450 τμ δευτερος οροφος γωνια σε πλατεια (160.000) 119 τμ 1450 το τμ (170.000) σε ησυχη περιοχη νεοδμητα ακουω γνωμες δανειο 100-110000 ζευγαρι 2 παιδια επαρχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Στις 1/11/2021 στις 2:20 ΜΜ, gpapadakis είπε Περα απο το τυχον πεναλτι σε προωρη αποπληρωμη , αν εχει μπει υποθηκη ακινητο, για το σβησιμο της απαιτειται κανονικο δικαστηριο! πληρωνεις δικηγορο, οποτε προσεξτε και αυτο το εξοδο: https://www.karagiannislawfirm.gr/news/exaleipsh-proshmeiwshs-ypothhkhs-kai-arsh-ypothhkhs μπορεις να γλιτωσεις το πεναλτι της προωρης αποπληρωμης αν αφησεις πχ 40 λεπτα του δανειου να τοκιζονται απληρωτα.Πληρωνεις ολο το ποσο του δανειου εκτος 40 λεπτων. 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gpapadakis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Όσον αφορά το πέναλτι ναι, αλλά η υποθήκη πρέπει να αρθεί για το υποθηκευμένο ακινητο, δε γίνεται να το έχεις με την υποθήκη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπάμπης Λαζαρίδης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 4.3 σταθερο η τοπικη τραπεζα τελικα 100.000 σε 20 χρονια στο γραφειο τραβανε τα μαλλια τους μου λενε οχι, τι πηγες και εκανες κτλ 3.5 με 3.6 εδινε η πειραιως. βασικα δεν εδινε. επειτα κατι μου ειπε επειδη ειναι τοπικη τραπεζα, δεν ειναι συνδεδεμενη με το euribor κατι τετοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Μπάμπης Λαζαρίδης είπε 4.3 σταθερο η τοπικη τραπεζα τελικα 100.000 σε 20 χρονια Προφορικά ή σου το έδωσαν γραπτά με τρόπο που δεσμεύεται η τράπεζα αν προχωρήσεις; 2 ώρες πριν, Μπάμπης Λαζαρίδης είπε 3.5 με 3.6 εδινε η πειραιως. βασικα δεν εδινε. Δεν ξέρω γιατί το συζητάς ακόμα αυτό. Αφού σου είπαν ότι ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπάμπης Λαζαρίδης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Γραπτα 49.000 οι τοκοι χωρις πεναλτυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Άλλες ερωτήσεις που πρέπει να λάβεις υπόψη: Τι ζητούν για εξασφάλιση; Πόσα είναι εκείνα τα έξοδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπάμπης Λαζαρίδης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) δηλαδη; προφανως υποθηκη θα μπει το διαμερισμα 3000 μετοχες της τραπεζας και τα κλασσικα εξοδα πως θα γινει να πεισω τον μηχανικο που τη σηκωνει να ριξει λιγο την τιμη και να τα παρει μαυρα; βασικα αυτο θα γινοταν οταν ειχε 1300 το τμ πριν 2 μηνες. θα πηγαιναμε πχ στα 1200. τωρα το εβαλε 1500 και θελουμε να το παμε 1350. παρανοια 3 ώρες πριν, dtzgr είπε Προφορικά ή σου το έδωσαν γραπτά με τρόπο που δεσμεύεται η τράπεζα αν προχωρήσεις; Δεν ξέρω γιατί το συζητάς ακόμα αυτό. Αφού σου είπαν ότι ΔΕΝ πρόκειται να σου δώσουν. θα μου εδιναν του χρονου οταν παρελθει 4ετια απο τη ρυθμιση του δανειου που ειμαι εγγυητης. τρεις τραπεζες αυτο μου ειπαν.. αν περιμενω ενα ετος ομως θα φαω χαστουκι απο αυξηση τιμων... λογικα οποτε μια η αλλη τα επιτοκια τωρα Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2021 από Μπάμπης Λαζαρίδης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2021 Στις 2/11/2021 στις 7:17 ΜΜ, Jimigami είπε εχει καποιος γνωμη για αυτο https://money-market.gr/eiq/stegastika-daneia-sygkrish . εννοω αν το εχει δει και αν ειναι σχετικα ενημερωμενο. Παντως και εμεις με την συζυγο λεγαμε οτι αν δινουμε 550 ενοικιο για σπιτι του 70 (ο ιδιοκτητης αρνειται να ριξει χρηματα για την συντηρηση του και κανω εγω μικρο επεμβασεις), με ξυλινα κουφωματα , χωρις παρκινγκ με 2 αυτοκινητα στη νεα σμυρνη 1000 φορες να διναμε για δανειο δοση 600. Και εκει ερχεται οτι εχετε πει μεχρι στιγμης. Εγω ειμαι μαγειρας στον Σκλαβε και παιρνω 9500 τον χρονο και αυτη 7500 αλλα βγαζει αλλα βγαζει και ικανοποητικα μαυρα. Αν παω στην τραπεζα με αυτα τα λεφτα πιστευω θα γελανε και τα χαλακια στις πορτες. Ακριβό ενοίκιο σε παλιό σπίτι, λογικά θα είναι τουλάχιστον 90-100 τ.μ.Ειναι και ακριβή περιοχή η Νέα Σμύρνη νομίζω. Δεν έχεις την δυνατότητα για πιο φθηνό ενοίκιο σε άλλη περιοχή η σε λιγότερα τ.μ. η και τα 2; Πχ χρειάζεσαι και 3ο δωμάτιο λόγω παιδιού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobie123 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα, Αν είμαι εγγυητής σε δάνειο (χωρίς να προσημειώσω εγώ ως εγγυητής ακίνητο) επηρεάζει την δυνατότητα και το μέγιστο υψος δανείου που μπορώ να λάβω; Φορολογητέο εισόδημα έχω πέρι τα €32-34Κ αναλόγως την χρόνια. Το υπόλοιπο του δανείου όπου είμαι εγγυητής είναι €40Κ και εξυπηρετείτε κανονικά. Το δάνειο όπου είμαι εγγυητής έχει δόση €300/μήνα και θέλει περίπου άλλα 14-15 χρόνια για αποπληρωμή. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2021 από noobie123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2021 στις 11:54 ΠΜ, noobie123 είπε Χαιρετώ την παρέα, Αν είμαι εγγυητής σε δάνειο (χωρίς να προσημειώσω εγώ ως εγγυητής ακίνητο) επηρεάζει την δυνατότητα και το μέγιστο υψος δανείου που μπορώ να λάβω; Φορολογητέο εισόδημα έχω πέρι τα €32-34Κ αναλόγως την χρόνια. Το υπόλοιπο του δανείου όπου είμαι εγγυητής είναι €40Κ και εξυπηρετείτε κανονικά. Το δάνειο όπου είμαι εγγυητής έχει δόση €300/μήνα και θέλει περίπου άλλα 14-15 χρόνια για αποπληρωμή. Ευχαριστώ. Το συνεκτιμούν , αν το υπόλοιπο όπως λες είναι σχετικά χαμηλό και εξυπερετήται κανονικά το δάνειο όλα τα προηγούμενα χρόνια η επίδραση θα είναι "αμελητέα". Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Σε κουβέντα με διευθυντή τραπέζης μου ανέφερε ότι εκτιμούν και πόσες πιστωτικές κάρτες έχεις ακόμα και αν δεν έχουν καμία κίνηση. Το σκεπτικό τους είναι ότι αφού τις έχεις και έχουν ένα Χ όριο μπορεί εσύ μετά που θα σου εκδοθεί το δάνειο να πας να τις φορτώσεις και μετά να μην μπορείς να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μπάμπης Λαζαρίδης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 αν το σπιτι κανει εμπορικη αξια 150 αλλα συμβολαιο γραψω 110 εχοντας παρει δανειο 80 πρεπει να δικαιολογησω στο ποθεν εσχες τα αλλα 30; η ολο το ποσο ως τα 150 δηλαδη 70; θα λυθει με γονικες δωρεες κτλ; καποιος λογιστης; ️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Μπάμπης Λαζαρίδης είπε αν το σπιτι κανει εμπορικη αξια 150 αλλα συμβολαιο γραψω 110 εχοντας παρει δανειο 80 πρεπει να δικαιολογησω στο ποθεν εσχες τα αλλα 30; η ολο το ποσο ως τα 150 δηλαδη 70; θα λυθει με γονικες δωρεες κτλ; καποιος λογιστης; ️ Ότι γράψει το συμβόλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtzgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Πρέπει να δικαιολογείς τα 30. Επίσης πρέπει να δικαιολογείς τις δόσεις που πληρώνεις για το δάνειο (είναι τεκμήριο) σε κάθε χρονιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα