Προς το περιεχόμενο

Στεγαστικό δάνειο για πρώτη κατοικία

gsisr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, georgioskio είπε

Και εχω και πολυ κακή εμπειρια γιατι με εβγαλε ο τελευταιος ιδιοκητης με τον τροπο του εξω μολις εληξε το συμβολαιο…Και μετά ετρεχα και δεν εφτανα…Βέβαια εντελει σε καλο μου βγηκε…

Δηλαδη ηθελες να συνεχισεις να μενεις και χωρις συμβολαιο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

27 λεπτά πριν, rus είπε

Δηλαδη ηθελες να συνεχισεις να μενεις και χωρις συμβολαιο?

Εννοω οτι ηθελα να μεινω και να ανανεωσω το συμβολαιο και αυτος δεν ηθελε…Οποτε εκει που ειχα σπιτι να μεινω , μετα δεν ειχα και επρεπε να ψαξω να βρω αλλο και μετακομισεις κτλ κτλ….

7 λεπτά πριν, georgioskio είπε

Εννοω οτι ηθελα να μεινω και να ανανεωσω το συμβολαιο και αυτος δεν ηθελε…Οποτε εκει που ειχα σπιτι να μεινω , μετα δεν ειχα και επρεπε να ψαξω να βρω αλλο και μετακομισεις κτλ κτλ….

Δικαιωμα του ηταν. Το θεμα ειναι, το γνωριζες, το ειχατε συζητησει νωρις? ειχες ψαξει εγκαιρως για νεο σπιτι?

Μόλις τώρα, rus είπε

Δικαιωμα του ηταν. Το θεμα ειναι, το γνωριζες, το ειχατε συζητησει νωρις? ειχες ψαξει εγκαιρως για νεο σπιτι?

Βρε συ το αναφερω σαν παραδειγμα που με εκανε να θελω να αγορασω δικο μου σπιτι!

Δεν μπορω να νοιωθω οτι ανα πασα στιγμη μπορει καποιος να με βγαλει!

Γτ καλως ή καλως τα συμβολαια ειναι 2-3 χρονια…Μετα;;

Οσο για το σκηνικο αυτο που με εβγαλε ειναι ολοκληρη ιστορια…

15 λεπτά πριν, georgioskio είπε

Βρε συ το αναφερω σαν παραδειγμα που με εκανε να θελω να αγορασω δικο μου σπιτι!

Δεν μπορω να νοιωθω οτι ανα πασα στιγμη μπορει καποιος να με βγαλει!

Γτ καλως ή καλως τα συμβολαια ειναι 2-3 χρονια…Μετα;;

Οσο για το σκηνικο αυτο που με εβγαλε ειναι ολοκληρη ιστορια…

Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι "ολοκληρη ιστορια" κατι φυσιολογικο, κατι που κι εσυ θα εκανες στη θεση του ιδιοκτητη. Το αθεμιτο θα ηταν να ειχατε κανονισει να μεινεις με ανανεωση συμβολαιου, και τελευταια στιγμη να αλλαξε γνωμη και να σου ειπε να φυγεις.

12 λεπτά πριν, rus είπε

Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι "ολοκληρη ιστορια" κατι φυσιολογικο, κατι που κι εσυ θα εκανες στη θεση του ιδιοκτητη. Το αθεμιτο θα ηταν να ειχατε κανονισει να μεινεις με ανανεωση συμβολαιου, και τελευταια στιγμη να αλλαξε γνωμη και να σου ειπε να φυγεις.

Δεκτο!Μονο που το point στο ολο θεμα ειναι ο λογος που αγορασα σπιτι και γι αυτο προτρέπω και τον πιο πανω φιλο να αγορασει!Για να μην εχεις στο μυαλο σου το πως θα ξυπνησει ο αλλος και θα βρεθεις χωρις σπιτι απο την μια μερα στην αλλη! 
Αλλο ειναι το θεμα μας και εσυ στεκεσαι σε ακυρο πραγμα!

• Like 3

2 ώρες πριν, georgioskio είπε

Δεκτο!Μονο που το point στο ολο θεμα ειναι ο λογος που αγορασα σπιτι και γι αυτο προτρέπω και τον πιο πανω φιλο να αγορασει!Για να μην εχεις στο μυαλο σου το πως θα ξυπνησει ο αλλος και θα βρεθεις χωρις σπιτι απο την μια μερα στην αλλη! 
Αλλο ειναι το θεμα μας και εσυ στεκεσαι σε ακυρο πραγμα!

Σε κατι που εγραψες σταθηκα. Αρα εγραψες κατι ακυρο? 🙂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, rus είπε

Σε κατι που εγραψες σταθηκα. Αρα εγραψες κατι ακυρο? 🙂

Φιλε εχεις θεμα….Εγραψα κατι για να αιτιολογησω μια κινηση μου που ειναι η αγορα σπιτιου….Οσα λες εσυ ειναι ακυρα γιατι τα ξερω και συμφωνω!Και συνεχιζεις να στεκεσαι σε αλλο θεμα απο αυτο που σχολιαζουμε ολοι και μας απασχολει….Ειναι η τριτη φορα που σου λεω μεινε στο θεμα και σχολιαζεις το ιδιο και το ιδιο ενω δεν ειπα οτι εχεις αδικο…Εαν θες να σχολιαζεις μονος σου και να μην συμμετεχεις στην ροη του διαλογου καντο!Δικαιωμα σου ειναι…

Επεξ/σία από georgioskio
  • Like 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, georgioskio είπε

Φιλε εχεις θεμα….Εγραψα κατι για να αιτιολογησω μια κινηση μου που ειναι η αγορα σπιτιου….Οσα λες εσυ ειναι ακυρα γιατι τα ξερω και συμφωνω!Και συνεχιζεις να στεκεσαι σε αλλο θεμα απο αυτο που σχολιαζουμε ολοι και μας απασχολει….Ειναι η τριτη φορα που σου λεω μεινε στο θεμα και σχολιαζεις το ιδιο και το ιδιο ενω δεν ειπα οτι εχεις αδικο…Εαν θες να σχολιαζεις μονος σου και να μην συμμετεχεις στην ροη του διαλογου καντο!Δικαιωμα σου ειναι…

Συζητηση κανουμε δε χρειαζεται να επιτιθεσαι στον συνομιλητη σου χωρις λογο. Ειπες κατι και απλα το σχολιασα, που ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα? 😮 Αν δεν ηθελες προεκταση του θεματος τοτε γιατι το συνεχισες?

Επεξ/σία από rus

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, rus είπε

Συζητηση κανουμε δε χρειαζεται να επιτιθεσαι στον συνομιλητη σου χωρις λογο. Ειπες κατι και απλα το σχολιασα, που ειναι το τοσο μεγαλο προβλημα? 😮 Αν δεν ηθελες προεκταση του θεματος τοτε γιατι το συνεχισες?

Δεν εκανα επιθεση…Και με σενα δεν γινεται συζητηση!Γιατι το θεμα μας ειναι εαν αξιζει η αγορα σπιτιου και οχι εαν με εβγαλε αδικα ο ιδιοκτητης στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα!Οποτε οταν εμεις συζηταμε αλλο και εσυ σχολιαζεις αλλο δεν ονομαζεται συζητηση!

Το τελειωνω εδω και πολυ το αναλυσαμε..Καλη συνεχεια και καλες αγορες σπιτιου σε ολους οσους ενδιαφερονται…Ελπιζω απο την πλευρα μου να βοηθησα εστω και λιγο πανω στις αγορες κατοικιας.

Επεξ/σία από georgioskio

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, georgioskio είπε

Δεν εκανα επιθεση…Και με σενα δεν γινεται συζητηση!Γιατι το θεμα μας ειναι εαν αξιζει η αγορα σπιτιου και οχι εαν με εβγαλε αδικα ο ιδιοκτητης στο προηγουμενο σπιτι που νοικιαζα!Οποτε οταν εμεις συζηταμε αλλο και εσυ σχολιαζεις αλλο δεν ονομαζεται συζητηση!

Μα εσυ ανεφερες οτι σε εβγαλε εξω ο ιδιοκτητης κι εγω απλα το σχολιασα. Ετσι λειτουργει μια συζητηση εδω, εαν λοιπον δε θες να σχολιαζουν καποια πραγματα προσεχε να μην τα λες.

Επεξ/σία από rus

Στις 17/5/2021 στις 10:10 ΜΜ, georgioskio είπε

Εγω αγορασα πριν ενα 6 μηνο 128.000 ευρω  σπιτι 75 τμ στην Νίκαια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ(τελειωσε το 2020 και μπηκα πρωτος) με αποθηκη,παρκινγκ, ηλιακο,ατομικο λεβητα φυσικου αεριου,διαμπερες με δυο μεγαλα μπαλκονια, Β ενεργειακης κλασης…

Εαν ψαχτει καποιος υπαρχουν περιπτωσεις!

Οσο για τα σχολια που γραφουν μερικοι σε αρκετες σελιδες πριν γελαω!

Γραφουν οτι εχουν πολιτικη οι τραπεζες να υποεκτιμουν!Κατι τετοιο δεν ισχυει γτ εγω περα απο τα διαδικαστικα δεν πκηρωσα τιποτα απο την τσεπη μου γτ δεν ειχα!

μου εκτιμησαν το σπιτι πολλα παραπανω και μου βγηκε ολο το δανειο…

Οποτε πειτε την αποψη σας μερικοι αλλα μην ειστε απολυτοι και απογοητευετε τον κοσμο!

Επισης για να μην φανει διαφημιση, για οποιον ενδιαφερετε για αγορα υπαρχει μια εταιρεια σαν μεσιτης της τραπεζας που σου βγαζει δανειο(απλα τρεχει για σενα τα διαδικαστικα ολα,σου τα εξηγει με το Ν και με το Σ) και μαλιστα χωρις δικο σου κοστος…Οποιος ενδιαφερετε πμ σε μενα.

φιλε ειμαι στην ιδια θεση ο ιδιοκτητης με πεταει εξω και ειναι το 3ο σπιτι που εχω αλλαξει σε 5 χρονια δεν παει αλλο για αυτο θελω να αγορασω εχω και παιδι δεν μπορω να το ξεσπιτονο καθε 2 χρονια. Μου λες λιγο την μεθοδο που λες με μια αιτερια να το τσεκαρω ?

• Like 1

9 λεπτά πριν, Cool9999 είπε

φιλε ειμαι στην ιδια θεση ο ιδιοκτητης με πεταει εξω και ειναι το 3ο σπιτι που εχω αλλαξει σε 5 χρονια δεν παει αλλο για αυτο θελω να αγορασω εχω και παιδι δεν μπορω να το ξεσπιτονο καθε 2 χρονια. Μου λες λιγο την μεθοδο που λες με μια αιτερια να το τσεκαρω ?

Εχεις πμ φιλε και σε καταλαβαινω απολυτα!

Στις 23/4/2021 στις 8:08 ΜΜ, sotirisanast είπε

Καλησπερα κ απο μενα! Να ρωτησω αν καποιος γνωριζει να με βοηθησει στην περιπτωση μου! Εχω κανει αιτηση για στεγαστικο δανειο ( περιπου το 1/5 απο την συνολικη αξια που θα κοστησει το ακινητο) στην eurobank απο αρχες φλεβαρη. Πολυ γρηγορα ελαβα οικονομικη προεγκριση. Με τις δυσκολιες λογω covid στην συγκεντρωση δικαιολογητικων απο μηχανικους κλπ εγινε το ραντεβου με τον μηχανικο της τραπεζας περιπου μεσα μαρτη! Πριν 10 ημερες ενημερωθηκα οτι εχει ολοκληρωθει ο νομικος και ο τεχνικος ελεγχος εκ μερους της τραπεζας επιτυχως και αναμενω το νεο πιστοποιητικο οικονομικης προεγκρισης για να προχωρησω στις υπογραφες  του συμβολαιου. Απο την τραπεζα καθε μερα μου λενε σημερα βγαινει αυριο θα το χετε αλλα ακομα τιποτα. Γνωριζει καποιος ποσες μερες περιπου μπορει να παρει αυτη διαδικασια για να υπογραψω επιτελους;;; Απο αρχες φλεβαρη φτασαμε Πασχα...Αναγνωριζω τις δυσκολιες λογω της καταστασης αλλα εχουν γινει ολα τα χρονοβορα(πιστευω) κομματια κ πλεον ειναι καθαρα εσωτερικο θεμα της τραπεζας να διεκπεραιωσει το θεμα. Κλασσικα οταν σου παρουσιαζουν τα προιοντα τους ολα γινονται σε τρεις εργ

Στις 23/4/2021 στις 8:08 ΜΜ, sotirisanast είπε

Καλησπερα κ απο μενα! Να ρωτησω αν καποιος γνωριζει να με βοηθησει στην περιπτωση μου! Εχω κανει αιτηση για στεγαστικο δανειο ( περιπου το 1/5 απο την συνολικη αξια που θα κοστησει το ακινητο) στην eurobank απο αρχες φλεβαρη. Πολυ γρηγορα ελαβα οικονομικη προεγκριση. Με τις δυσκολιες λογω covid στην συγκεντρωση δικαιολογητικων απο μηχανικους κλπ εγινε το ραντεβου με τον μηχανικο της τραπεζας περιπου μεσα μαρτη! Πριν 10 ημερες ενημερωθηκα οτι εχει ολοκληρωθει ο νομικος και ο τεχνικος ελεγχος εκ μερους της τραπεζας επιτυχως και αναμενω το νεο πιστοποιητικο οικονομικης προεγκρισης για να προχωρησω στις υπογραφες  του συμβολαιου. Απο την τραπεζα καθε μερα μου λενε σημερα βγαινει αυριο θα το χετε αλλα ακομα τιποτα. Γνωριζει καποιος ποσες μερες περιπου μπορει να παρει αυτη διαδικασια για να υπογραψω επιτελους;;; Απο αρχες φλεβαρη φτασαμε Πασχα...Αναγνωριζω τις δυσκολιες λογω της καταστασης αλλα εχουν γινει ολα τα χρονοβορα(πιστευω) κομματια κ πλεον ειναι καθαρα εσωτερικο θεμα της τραπεζας να διεκπεραιωσει το θεμα. Κλασσικα οταν σου παρουσιαζουν τα προιοντα τους ολα γινονται σε τρεις εργασιμες αλλα στην πραξη...

ασιμες αλλα στην πραξη...

Καλησπερα επειδη βρισκομαι στο ιδιο ακρβως σταδιο δηλαδη εγινε ο νομικος αι ο τεχνικος  ελεγχος μας πηρε τηλ ο μηχανικος  και ολα ειπε το σπιτι ειναι πενα θα γραψει εκθεση για να την δωσει στην τραπεζα... εχουν περασει δυο εβδομαδες αλλα τιποτα.... μηπως ξερεις γιατι καθυστερουν τοσο? αυριο θα παρω τηλεφωνο

8 ώρες πριν, jenny30 είπε

Καλησπερα επειδη βρισκομαι στο ιδιο ακρβως σταδιο δηλαδη εγινε ο νομικος αι ο τεχνικος  ελεγχος μας πηρε τηλ ο μηχανικος  και ολα ειπε το σπιτι ειναι πενα θα γραψει εκθεση για να την δωσει στην τραπεζα... εχουν περασει δυο εβδομαδες αλλα τιποτα.... μηπως ξερεις γιατι καθυστερουν τοσο? αυριο θα παρω τηλεφωνο

ολοι καθηστερουνε ιδικα αυτον το καιρο μαλλον αν δεν ειναι σημερα απο βδομαδα σιγουρα νμζ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...