niktac Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, primeragt είπε Από την εκτίμηση της τράπεζας και το ποσό τους έχεις πει να το βάλλουν. Αν το σπίτι κάνει πχ 100000 και τους πεις ότι κάνει 120000 και το εκτιμήσουν τόσο μπορεις τελευταία ώρα στα συμβόλαια να προφασιστεις κάποιο λόγο έκπτωσης και να βάλεις μικρότερο ποσό αλλά θα πάρεις τα λεφτά από την τράπεζα με βάση αυτά που ζήτησες, δλδ το ποσοστο για τα 120Κ. Αρα βασίζονται σε αυτό που θα τους πεις εσυ προφορικά οτι πχ. το σπίτι θα το παρεις 100χ ενώ πχ έχεις συμφωνήσει με τον πωλητή στα 80χ και ολες οι διαδικασίες θα γίνουν δανείου για τα 100χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, rus είπε Κατι που ειναι ευρεως γνωστο δεν αμφισβητειται, σα να μου λες οτι ολοι οσοι χασαν το σπιτι τους για ενα κομματι ψωμι ειναι ενα παραμυθι. Με 150χιλ. αγοραζεις σημερα καινουργιο σπιτι, γιατι να παρεις ενα 20ετιας? Δεστο λογικα. Και να ξεκινησει ετσι πλειστηριασμος, το αποτελεσμα ειναι να μη βρεθει ενδιαφερομενος οποτε θα ξαναξεκινησει με χαμηλοτερη τιμη κ.ο.κ. Εγώ μιλάω με δεδομένα, εσύ μου λες ιστορίες για αγρίους Και όχι, δεν ξέρω άνθρωπο να έχει χάσει πρώτη κατοικία "για ένα κομμάτι ψωμί" (εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας ψωμί βέβαια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Στις 14/3/2018 στις 10:44 ΜΜ, opera είπε Στη τράπεζα ντρέπεσαι να πας; Μάλλον οι ινσομνιακς είναι κλάσης ανώτεροι και από τους τραπεζικούς υπαλλήλους .... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, niktac είπε Αρα βασίζονται σε αυτό που θα τους πεις εσυ προφορικά οτι πχ. το σπίτι θα το παρεις 100χ ενώ πχ έχεις συμφωνήσει με τον πωλητή στα 80χ και ολες οι διαδικασίες θα γίνουν δανείου για τα 100χ. όχι βασίζονται στην αξία που βγάζει ο εκτιμητής τους ότι πει αυτός είναι, και μετά η τράπεζα δίνει ένα ποσοστό αυτού του ποσού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niktac Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, AristidisZ είπε όχι βασίζονται στην αξία που βγάζει ο εκτιμητής τους ότι πει αυτός είναι, και μετά η τράπεζα δίνει ένα ποσοστό αυτού του ποσού Αυτός με τι κριτήρια κανει την εκτίμηση? αν κατι εγω το θεωρω καλή τιμή αυτος δεν θα το βγάλει παραπάνω? δεν υπάρχει πιθανότητα να τα βρούμε... με τον εκτιμητή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
primeragt Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 6 λεπτά πριν, niktac είπε Αρα βασίζονται σε αυτό που θα τους πεις εσυ προφορικά οτι πχ. το σπίτι θα το παρεις 100χ ενώ πχ έχεις συμφωνήσει με τον πωλητή στα 80χ και ολες οι διαδικασίες θα γίνουν δανείου για τα 100χ. Σχεδόν. Ισχύει αυτό που λες αλλά ταυτόχρονα πρέπει και η εκτίμηση τους να είναι εκεί. Αν εσύ βάλεις ότι το σπίτι κάνει 120Κ αντί 100Κ αλλά η τράπεζα το εκτιμήσει 80Κ ότι και αν κάνεις θα σου δώσει το ποσοστό στα 80Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, niktac είπε Αυτός με τι κριτήρια κανει την εκτίμηση? αν κατι εγω το θεωρω καλή τιμή αυτος δεν θα το βγάλει παραπάνω? δεν υπάρχει πιθανότητα να τα βρούμε... με τον εκτιμητή? τι να σου πω εγώ τώρα, αυτό είναι δικό σου θέμα εγώ σου εξήγησα πως αποτιμά η τράπεζα το ακίνητο που σε ενδιαφέρει, και πως βγαίνει το ποσό του δανείου που μπορείς να πάρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ μιλάω με δεδομένα, εσύ μου λες ιστορίες για αγρίους Και όχι, δεν ξέρω άνθρωπο να έχει χάσει πρώτη κατοικία "για ένα κομμάτι ψωμί" (εξαρτάται τι εννοεί ο καθένας ψωμί βέβαια) Επιμενεις βλεπω στην ουτοπια. Χιλιαδες δανειοληπτες θα θελαμε να ξεφορτωθουμε το δανειο μας δινοντας πισω το παλιο απαξιωμενο σπιτι μας στη τιμη του χρεους. Ειναι εξαιρετικα απλο και μπορεις να το καταλαβεις. Σου ειπα και το δικο μου παραδειγμα, γιατι να πληρωσω 100χιλ. τα επομενα χρονια οταν το σπιτι μου αν το πουλησω τωρα δε πιανει ουτε 50χιλ? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2021 από rus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, rus είπε Σου ειπα και το δικο μου παραδειγμα, γιατι να πληρωσω 100χιλ. τα επομενα χρονια οταν το σπιτι μου αν το πουλησω τωρα δε πιανει ουτε 50χιλ? Εγώ γιατί να πληρώνω 6-7 χιλιάρικα το χρόνο και να μην έχω τίποτα ; Δε το καταλαβαίνω το point σου, συγνώμη Το σπίτι το πήρες για να μένεις ή το πήρες για επένδυση ; Αν ανήκεις στην πρώτη περίπτωση, πρέπει απλά να σε απασχολεί αν έπραξες σωστά τότε και αν έκανες σωστή επιλογή δανείου Επίσης για πες μου, πόσα χρόνια μένεις σε αυτό το σπίτι ; Τα λεφτά που έχεις γλιτώσει από ενοίκια τόσο καιρό τα βάζεις στην εξίσωση ή σκοπίμως τα παραβλέπεις ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, rus είπε Επιμενεις βλεπω στην ουτοπια. Χιλιαδες δανειοληπτες θα θελαμε να ξεφορτωθουμε το δανειο μας δινοντας πισω το παλιο απαξιωμενο σπιτι μας στη τιμη του χρεους. Ειναι εξαιρετικα απλο και μπορεις να το καταλαβεις. Σου ειπα και το δικο μου παραδειγμα, γιατι να πληρωσω 100χιλ. τα επομενα χρονια οταν το σπιτι μου αν το πουλησω τωρα δε πιανει ουτε 50χιλ? Κάτι χάνω στην λογική σου , και ένα αμάξι αν το αγοράσεις τώρα 30.000ε με τους τόκους θα σου πάει 35.000ε και σε 3 χρόνια η αξία του θα είναι στα 20.000ε (για παράδειγμα) Τι σημαίνει αυτό θα σταματήσεις να το πληρώνεις ? Αγόρασες κάτι με την αξία του τότε , αν βάλεις δάνειο για 30 χρόνια προφανώς μαζί με τους τόκους μετά τα 30 χρόνια η αξία του ακινήτου θα είναι πολύ μικρότερη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Κάτι χάνω στην λογική σου , και ένα αμάξι αν το αγοράσεις τώρα 30.000ε με τους τόκους θα σου πάει 35.000ε και σε 3 χρόνια η αξία του θα είναι στα 20.000ε (για παράδειγμα) Τι σημαίνει αυτό θα σταματήσεις να το πληρώνεις ? Αγόρασες κάτι με την αξία του τότε , αν βάλεις δάνειο για 30 χρόνια προφανώς μαζί με τους τόκους μετά τα 30 χρόνια η αξία του ακινήτου θα είναι πολύ μικρότερη Αυτο λεω. Ενα αμαξι που αγορασες με δανειο x ποσο, αν καποια στιγμη δε μπορεις να το πληρωνεις θα στο παρουν πισω στην ιδια x τιμη? Οχι βεβαια 9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Εγώ γιατί να πληρώνω 6-7 χιλιάρικα το χρόνο και να μην έχω τίποτα ; Δε το καταλαβαίνω το point σου, συγνώμη Το σπίτι το πήρες για να μένεις ή το πήρες για επένδυση ; Αν ανήκεις στην πρώτη περίπτωση, πρέπει απλά να σε απασχολεί αν έπραξες σωστά τότε και αν έκανες σωστή επιλογή δανείου Επίσης για πες μου, πόσα χρόνια μένεις σε αυτό το σπίτι ; Τα λεφτά που έχεις γλιτώσει από ενοίκια τόσο καιρό τα βάζεις στην εξίσωση ή σκοπίμως τα παραβλέπεις ; Μπορουμε να αναλωνομαστε σε παραφιλολογιες και τετοιες συζητησεις, αλλα η πραγματικοτητα δεν αναιρειται. Δεν υπαρχει πλειστηριασμος με αρχικη τιμη την τιμη του χρεους, το αναλυσαμε αρκετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 40 λεπτά πριν, niktac είπε δεν υπάρχει πιθανότητα να τα βρούμε... με τον εκτιμητή? Με 2-3 κατοστάρικα τα "βρίσκετε" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 27 λεπτά πριν, rus είπε Μπορουμε να αναλωνομαστε σε παραφιλολογιες και τετοιες συζητησεις, αλλα η πραγματικοτητα δεν αναιρειται. Δεν υπαρχει πλειστηριασμος με αρχικη τιμη την τιμη του χρεους, το αναλυσαμε αρκετα. Πηγή e-auction gr Δραπετσώνα, μεζονέτα πρώτου - δευτέρου, σε δικό της οικόπεδο, 140 τ.μ. (όχι το οικόπεδο, το κτίσμα) προφανώς όχι με θέα θάλασσα κλπ Τσάμπα πράμα, ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihanikos1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, rus είπε Κατι που ειναι ευρεως γνωστο δεν αμφισβητειται, σα να μου λες οτι ολοι οσοι χασαν το σπιτι τους για ενα κομματι ψωμι ειναι ενα παραμυθι. Με 150χιλ. αγοραζεις σημερα καινουργιο σπιτι, γιατι να παρεις ενα 20ετιας? Δεστο λογικα. Και να ξεκινησει ετσι πλειστηριασμος, το αποτελεσμα ειναι να μη βρεθει ενδιαφερομενος οποτε θα ξαναξεκινησει με χαμηλοτερη τιμη κ.ο.κ. Μπορείς να μου πεις τι σπίτι αγοράζεις με αυτα τα χρήματα; Τετραγωνικά; Περιοχή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rus Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2021 18 ώρες πριν, mihanikos1 είπε Μπορείς να μου πεις τι σπίτι αγοράζεις με αυτα τα χρήματα; Τετραγωνικά; Περιοχή; Πηγαινε Χρυση Ευκαρια, υπαρχουν σπιτια για καθε περιοχη και τσεπη. Τωρα που εχουν πεσει δραματικα οι τιμες θα βρεις σιγουρα κατι που να σε ενδιαφερει. 21 ώρες πριν, AristidisZ είπε Πηγή e-auction gr Δραπετσώνα, μεζονέτα πρώτου - δευτέρου, σε δικό της οικόπεδο, 140 τ.μ. (όχι το οικόπεδο, το κτίσμα) προφανώς όχι με θέα θάλασσα κλπ Τσάμπα πράμα, ε ; Τιμη εβαλες, αγοραστη βρηκες? Υπολογισε ποια θα ειναι η τιμη που τελικα θα δοθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα