Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Πήρα καινούρια μητρική (Asus Strix H270F), ram (Corsair Vengeance LPX 16Gb (2*8Gb) DDR4 3000MHz,  cpu (intel i7 7700K), και δεν δίνει σήμα στην οθόνη και σε καμία θύρα usb ενώ είναι ανοιχτό. Έχω τον ssd με τα windows 10 pro του παλιού υπολογιστή. Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής δίνει για 1 δευτερόλεπτο σήμα στην οθόνη και μετά τίποτα, ενώ δουλεύει ο υπολογιστής έχοντας αναμμένο ένα κίτρινο led που αντιστοιχεί στην DRAM.

Δημοσ.

Όταν λες ότι δίνει σήμα για 1 δευτερόλεπτο τι εννοείς? Έχεις εικόνα έστω και για 1 δευτερόλεπτο?

Σιγουρέψου ότι έχουν κουμπώσει καλά τα καλώδια το 8πινο και το 24πινο. Κυρίως όμως σιγουρέψου ότι έχεις κουμπώσει καλά την ψύκτρα. Ποια ψύκτρα έχεις?

Αν βγάλεις τις μνήμες ακούς μπιπ?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/3/2018 στις 7:15 ΜΜ, spysogur είπε

Καλησπέρα 

Πήρα καινούρια μητρική (Asus Strix H270F), ram (Corsair Vengeance LPX 16Gb (2*8Gb) DDR4 3000MHz,  cpu (intel i7 7700K), και δεν δίνει σήμα στην οθόνη και σε καμία θύρα usb ενώ είναι ανοιχτό. Έχω τον ssd με τα windows 10 pro του παλιού υπολογιστή. Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής δίνει για 1 δευτερόλεπτο σήμα στην οθόνη και μετά τίποτα, ενώ δουλεύει ο υπολογιστής έχοντας αναμμένο ένα κίτρινο led που αντιστοιχεί στην DRAM.

Σορρυ που το ξεθαβω αλλα ακριβως  το ιδιο προβλημα εχω αυτη την στιγμη..

Ξεκιναει το PC δουλευουν ανεμιστηρακια κτλ. 

Αλλα δεν δινει σημα στην οθονη. 

Αναβουν τα λαμπακια  που ειναι δεξια απο τις μνημες απο κατω προς τα πανω .

Το πρωτο κοκκινο και σβηνει το δευτερο κιτρινο και μενει εκει...

Απο το manual ειδα DRAM error. 

Mνημες φοραει 2*8GB Vengeance RGB DDR4 2666Mhz

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ.

Έχει περάσει λιγος καιρός,τώρα μπήκα στο insomnia.Στην περίπτωσή μου όταν εκανα την συναρμολόγηση στον υπολογιστή είχα τσαλακώσει κάποιο pin και δεν λαμβανε σωστη τροφοδοσία.Μολις το βρήκα ποιο ήταν πηρε κανονικά μπρος.

Ο επεξεργαστης ηταν ο 8700κ οχι 7700 που είχα γράψει απο πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...