alkis1971 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για δύο εφαρμογές.1) Ένα καλό πληκτρολόγιο. Ένα πληκτρολόγιο Cheetah που έχω είναι καλό, αλλά είναι κάπως βαρύ σε MB και νομίζω ότι βγάζει κάποια κολλήματα. Μπορεί να έχει σχέση με κάποια άλλη εφαρμογή... 2)διαβάζω πολλά για ασφάλεια στο Internet, ασφαλής περιήγηση κλπ. Ξέρετε καμία καλή και αξιόπιστη εφαρμογή για τέτοιο πράγμα (secure browser, κλπ)????
saruman123 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1) χρησιμοποιήσε τις Google ή το SwiftKey 2) άλλαξε browser και βάλε κάποιον με ενσωματωμένο adblock. Ένας καλός που βασίζεται στο Chrome είναι ο Brave που έχει έναν πολύ ισχυρό adblock και είναι και ποιο ελαφρύς από τον Chrome. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από saruman123
alkis1971 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Γειά σου φίλε Saruman.Ευχαριστώ για την απάντηση. Γειά χαρά.
Fotia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Οταν υπάρχει ο chrome ενσωματωμένος, δεν μπορείς να τον απεγκαταστήσεις χωρίς root .Και καταλαμβάνει και πολύ χώρο. Mε ενα καλο antivirus και adblock μπορεις να κάνεις και με τον chrome δουλειά
BadBoy Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, Fotia είπε Οταν υπάρχει ο chrome ενσωματωμένος, δεν μπορείς να τον απεγκαταστήσεις χωρίς root .Και καταλαμβάνει και πολύ χώρο. Mε ενα καλο antivirus και adblock μπορεις να κάνεις και με τον chrome δουλειά Κατανοώ και συμφωνώ με το ότι είναι πολύ σπαστικό να μη μπορείς να τον σβήσεις εντελώς, αλλά δε θα έλεγα ότι πιάνει πολύ χώρο πάντως.
Fotia Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Σε κινητό samsung J7 καταλαμβάνει χώρο 176ΜΒ αν το κοιτάξεις με πρόγραμμα επεγκατάστασης .Χρησιμοποιεί όσο χρειάζεται και είναι πάνω κάτω το νούμερο που γράφεις .
saruman123 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 17 ώρες πριν, Fotia είπε Mε ενα καλο antivirus και adblock μπορεις να κάνεις και με τον chrome δουλειά Και γιατί να φορτώνει το κινητό με άχρηστες εφαρμογές? 17 ώρες πριν, Fotia είπε Οταν υπάρχει ο chrome ενσωματωμένος, δεν μπορείς να τον απεγκαταστήσεις χωρίς root . Και ποιος το λέει αυτό? Εγώ που το έχω ενσωματωμένο το έχω απενεργοποίηση (παίζει ρόλο και ποιο κινητό έχεις)
Fotia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δεν είναι πρόταση να πειράζεις το κινητό είτε με υπολογιστη ,είτε με root , χωρίς να ξέρεις αν θα πετύχει .Επίσης δεν υπάρχει λογος να απενεργοποιήσει κάποιος τον chrome ,για παρόμοια εφαρμογή που βασίζεται στο chrome .Antivirus και adblocker λειτουργούν και για άλλες εφαρμογές συνήθως.
saruman123 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fotia είπε Δεν είναι πρόταση να πειράζεις το κινητό είτε με υπολογιστη ,είτε με root , χωρίς να ξέρεις αν θα πετύχει .Επίσης δεν υπάρχει λογος να απενεργοποιήσει κάποιος τον chrome ,για παρόμοια εφαρμογή που βασίζεται στο chrome .Antivirus και adblocker λειτουργούν και για άλλες εφαρμογές συνήθως. ANTIVIRUS ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ANDROID!!!!!!! Και επειδή βλέπω ότι ΔΕΝ το κατέχεις άστο καλύτερα!!!!! Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από saruman123
Diskimpex Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Kαποιο κινητο ειχα δει ειχε antivirus απο την μαμα του.Οπως το επαιρνες .Μετα οτι τον βολευει βαζει καθενας στο κινητο του.
Fotia Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/17/2018 στις 10:41 ΠΜ, saruman123 είπε ANTIVIRUS ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ANDROID!!!!!!! Και επειδή βλέπω ότι ΔΕΝ το κατέχεις άστο καλύτερα!!!!! Σε όλα τα forum υπάρχουν κάποιοι που λένε,εσύ δεν ξέρεις ,ξέρω εγώ καλύτερα .Οτιδήποτε λάθος δεν το πληρώνουν βέβαια αυτοί που προτείνουν διάφορα. Και δεν αφορά εσένα ,γιατί και εσύ αυτό που πρότεινες αρχικά ,από αλλού το αντέγραψες σαν οδηγό. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Fotia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα