Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω για δύο εφαρμογές.1) Ένα καλό πληκτρολόγιο. Ένα πληκτρολόγιο Cheetah που έχω είναι καλό, αλλά είναι κάπως βαρύ σε MB και νομίζω ότι βγάζει κάποια κολλήματα. Μπορεί να έχει σχέση με κάποια άλλη εφαρμογή... 2)διαβάζω πολλά για ασφάλεια στο Internet, ασφαλής περιήγηση κλπ. Ξέρετε καμία καλή και αξιόπιστη εφαρμογή για τέτοιο πράγμα (secure browser, κλπ)???? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) χρησιμοποιήσε τις Google ή το SwiftKey

2) άλλαξε browser και βάλε κάποιον με ενσωματωμένο adblock.

Ένας καλός που βασίζεται στο Chrome είναι ο Brave που έχει έναν πολύ ισχυρό adblock και είναι και ποιο ελαφρύς από τον Chrome.

Screenshot_2018-03-14-22-54-45-042_com.brave.browser.png.907b02af1def4cf0b500e028be4004e6.png

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Οταν υπάρχει ο chrome ενσωματωμένος, δεν μπορείς να τον απεγκαταστήσεις χωρίς root .Και καταλαμβάνει και πολύ χώρο.

Mε ενα καλο antivirus και adblock μπορεις να κάνεις και με τον chrome δουλειά

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Fotia είπε

Οταν υπάρχει ο chrome ενσωματωμένος, δεν μπορείς να τον απεγκαταστήσεις χωρίς root .Και καταλαμβάνει και πολύ χώρο.

Κατανοώ και συμφωνώ με το ότι είναι πολύ σπαστικό να μη μπορείς να τον σβήσεις εντελώς, αλλά δε θα έλεγα ότι πιάνει πολύ χώρο πάντως.

Screenshot_20180316-145346.png

Δημοσ.

Σε κινητό samsung J7 καταλαμβάνει  χώρο 176ΜΒ αν το κοιτάξεις με πρόγραμμα επεγκατάστασης .Χρησιμοποιεί όσο χρειάζεται και είναι πάνω κάτω το νούμερο που γράφεις .

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Fotia είπε

Και γιατί να φορτώνει το κινητό με άχρηστες εφαρμογές?

17 ώρες πριν, Fotia είπε

Οταν υπάρχει ο chrome ενσωματωμένος, δεν μπορείς να τον απεγκαταστήσεις χωρίς root .

Και ποιος το λέει αυτό?

Εγώ που το έχω ενσωματωμένο το έχω απενεργοποίηση (παίζει ρόλο και ποιο κινητό έχεις)

Δημοσ.

Δεν είναι πρόταση να πειράζεις το κινητό είτε με υπολογιστη ,είτε με root , χωρίς να ξέρεις αν θα πετύχει .Επίσης δεν υπάρχει λογος  να απενεργοποιήσει κάποιος τον chrome  ,για παρόμοια εφαρμογή που βασίζεται στο chrome .Antivirus και adblocker λειτουργούν και για άλλες εφαρμογές συνήθως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Fotia είπε

Δεν είναι πρόταση να πειράζεις το κινητό είτε με υπολογιστη ,είτε με root , χωρίς να ξέρεις αν θα πετύχει .Επίσης δεν υπάρχει λογος  να απενεργοποιήσει κάποιος τον chrome  ,για παρόμοια εφαρμογή που βασίζεται στο chrome .Antivirus και adblocker λειτουργούν και για άλλες εφαρμογές συνήθως.

ANTIVIRUS ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ANDROID!!!!!!!

Και επειδή βλέπω ότι ΔΕΝ το κατέχεις άστο καλύτερα!!!!!

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Kαποιο κινητο ειχα δει ειχε antivirus απο την μαμα του.Οπως το επαιρνες .Μετα οτι τον βολευει βαζει καθενας στο κινητο του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/17/2018 στις 10:41 ΠΜ, saruman123 είπε

ANTIVIRUS ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ANDROID!!!!!!!

Και επειδή βλέπω ότι ΔΕΝ το κατέχεις άστο καλύτερα!!!!!

Σε όλα τα forum υπάρχουν κάποιοι που λένε,εσύ δεν ξέρεις ,ξέρω εγώ καλύτερα .Οτιδήποτε λάθος δεν το πληρώνουν βέβαια αυτοί που προτείνουν διάφορα. Και δεν αφορά εσένα ,γιατί και εσύ αυτό που πρότεινες αρχικά ,από αλλού το αντέγραψες σαν οδηγό.

Επεξ/σία από Fotia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...