meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Αγόρασα 2 τηλέφωνα για γνωστούς. Τα παρέλαβα σήμερα. Δυστυχώς όμως ανάβουν και δεν γινεται εν ολίγοις boot. Με λίγο ψάξιμο είδα και σε άλλους έχει τυχει. Φυσικά άνοιξα ticket και Case στο Paypal. Θα τους στείλω και email με βίντεο. Η πλάκα είναι και 1 ακόμη γνωστός πήρε 1τμχ και σε αυτόν τον ίδιο. Πιθανόν ήταν σκάρτη παρτίδα και ήθελαν να την σπρώξουν. Είχαν έκπτωση 15% οταν το αγόρασα. Τώρα την ανεβάσαν την τιμή
chios Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Σαβουρες πεταμένα λεφτά, με πια λογική κάποιος πετάει τα λεφτά του δεν μπορώ να καταλάβω, βάζεις κάτι παραπάνω και πας σε xiaomi, meizu. 1
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Εγω τα γνωριζω, αυτός που το ηθελε του κολλησε εκει. Δεν ηταν δικη μου η συσκευη Εγω του προτεινα το Xiaomi 4A στα χρηματα που θελει
KyrGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Εχω δουλέψει με 3 διαφορετικά μοντέλα leagoo και κανένα δεν είχε πρόβλημα, αντιθέτως είχαν εξαιρετική απόδοση και ποιότητα κατασκευής. Έχεις πρόχειρο κάποιο link που να επιβεβαιώνει το πρόβλημα ή έστω video του boot; Δεν φαίνεται πουθενά με μια πρόχειρη αναζήτηση. Παραθέτω εικόνα του KIICAA MIX που έχω τώρα ως daily driver.
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Βιντεο δέν έχω , επειδη το εβαλα κατευθειαν να έρθει στον γνωστό Το τηλέφωνο κανει την δονηση ανάβει αλλά δεν κανει boot. Μπαινει στο Recovery Mode αλλά η οθόνη δεν εμφανιζει τίποτα, ειναι μαύρη. Ακριβώς το ίδιο προβλημα έχω με το βιντεο. Ενω το αναγνωρίζει ο υπολογιστης https://www.youtube.com/watch?v=qfyywG9Vcp0
KyrGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Πρόβλημα οθόνης λοιπόν , περιεργο. Τουλάχιστον τα πήρες χωρίς να πληρώσεις τελωνείο;
ziaba Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, KyrGR είπε Εχω δουλέψει με 3 διαφορετικά μοντέλα leagoo και κανένα δεν είχε πρόβλημα, αντιθέτως είχαν εξαιρετική απόδοση και ποιότητα κατασκευής. Έχεις πρόχειρο κάποιο link που να επιβεβαιώνει το πρόβλημα ή έστω video του boot; Δεν φαίνεται πουθενά με μια πρόχειρη αναζήτηση. Παραθέτω εικόνα του KIICAA MIX που έχω τώρα ως daily driver. να πας να παιξεις κανα τζοκερ τοτε
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, KyrGR είπε Πρόβλημα οθόνης λοιπόν , περιεργο. Τουλάχιστον τα πήρες χωρίς να πληρώσεις τελωνείο; Ναι , ηρθε με DHL. Και σε συνάδελφο πάντως που το ήθελε ως 2ο κινητο ακριβως τα ίδια Τι να πω , τώρα ψαχνω να δω πως θα ανοιξω case στο Paypal
ziaba Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Ναι , ηρθε με DHL. Και σε συνάδελφο πάντως που το ήθελε ως 2ο κινητο ακριβως τα ίδια Τι να πω , τώρα ψαχνω να δω πως θα ανοιξω case στο Paypal τι ναι πληρωσες τελωνειο ή οχι ... αν οχι να μας πεις την μεθοδο κτλ
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ziaba είπε τι ναι πληρωσες τελωνειο ή οχι ... αν οχι να μας πεις την μεθοδο κτλ Οχι δεν πληρωσα τελωνειο. Το αγόρασα απο Ευρώπη με την επιλογη GW5 και μέθοδο αποστολής priority Line Το στελνουν με DHL άσε που γράφουν express εμένα έκανε 25 ημέρες. Στην ουσία το στέλνουν με απλό δέμα Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από meletis_m
KyrGR Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ziaba είπε να πας να παιξεις κανα τζοκερ τοτε Τζόκερ δεν παίζω αλλά τουλάχιστον αν μου χαλάσει το leagoo ή μου το κλέψουν, πράγμα που μου συνέβη δεν θα έρθω να κλαφτώ εδώ για τα 100€ σαν κάτι πονηρόβλαχους που ταΐζουν 500 ευρα τη samsung και την apple και μετά παραπονιούνται για το service. Θα το πετάξω στην ανακύκλωση και θα πάω στο επόμενο. Πάντως είναι χρήσιμο να ακούσουμε εμπειρίες από την Ευρωπαϊκή αποθήκη μήπως υπάρχει κάποια κομπίνα. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από KyrGR 2
meletis_m Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Εάν ξέρει κάποιος ας με βοηθησει. Άνοιξα Case στο Paypal γιατί μετά απο μηνύματα το δεμα είχε αργήσει υπερβολικά. Σημερα το παρέλαβα και σαν βλάκας το έκλεισα το Case , δεν περίμενα να δω τη συσκευή. Τώρα γίνεται να ξανά ανοίξω case και να γράψω το πρόβλημα μου;
chios Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μία φορά ανοίγεις case στο PayPal, αν δεν περάσουν 60 μέρες από την παραγγελία δεν ανοίγουμε ποτέ case στο PayPal εσένα πόσο καιρό έκανε; Μιλα με το κατάστημα να τους το στείλεις για έλεγχο.
meletis_m Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chios είπε Μία φορά ανοίγεις case στο PayPal, αν δεν περάσουν 60 μέρες από την παραγγελία δεν ανοίγουμε ποτέ case στο PayPal εσένα πόσο καιρό έκανε; Μιλα με το κατάστημα να τους το στείλεις για έλεγχο. Το δέμα άργησε απο την εκτιμώμενη ημερομηνία, περίμενα και 10 ημέρες παραπάνω. Έκανε ακριβώς 25 ημέρες, εάν και πλήρωσα 7 ευρω παραπάνω για να το στείλουν πιο γρήγορα υποτίθεται με Dhl express που στην ουσία το έστειλαν , ως απλό δέμα. Εχω μιλήσει με το κατάστημα τους έστειλα με email οτι μου ζήτησαν και μου απάντησαν οτι το ζήτημα θα λυθεί μέσω του Case που είχε ανοιχτεί ηδη. Πάντως ακριβώς σε ίδιο πρόβλημα , 'εχουν πέσει και άλλοι κάτοχοι. Θα ενημερώσω. Δεν μου είπαν να τους το στείλω για έλεγχο Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από meletis_m
meletis_m Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το σύνδεσα σε άλλο φορτιστή το άφησα όλο το βράδυ(δέν το είχα σκεφτεί όλο αυτό το διάστημα), εννοείται είχε αφαιρεθεί η ζελατίνη στη μπαταρία, και σήμερα το πρωί δούλεψε κανονικά η συσκευή. Έκανε boot κανονικά, δέν έχει παρουσιάσει τίποτα μέχρι στιγμής. Τούς έστειλα και στο κατάστημα , και η απάντηση τους ήταν: Αναφορά σε κείμενο Dear Meletios, We are sincerely sorry for the delayed response due to the weekend. We wish to apologize for the difficulties you have been experiencing. Please charge the item with the original charger,some products may not even have the charge indicator light due to the low battery voltage or hibernation. Insert the charging port for several times, and then charge it for 30-60 minutes. Unplug the charger,and then long press the power button to confirm the boot or the display of charging. If the problem still exist, please feel free to contact us again. Thank you for your understanding. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2018 από meletis_m
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα