splanis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, η σύνδεση της κεραία στο σπίτι μου έιναι χαλασμένη και επειδή δεν πολυβλέπω τηλεοραση δεν την είχα φτιάξει, απλα έβαζα ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο στο καλώδιο(λολ) και έπιανε αν ήθελα να δω κάτι, απλά σήμερα που θέλω να δω champions league δεν παιζει η πατέντα μου (πιανει μονο οταν πηγαινω το δαχτυλο μου κοντα στο καλωδιο;;;;;), υπαρχει κανενας τροπος να το φτιαξω λιγο γρηγορα; υ.γ δεν προλαβαινω να παω στα μαγαζια :/ Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από splanis
masteripper Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ανοιξε το καλώδιο κεραίας και ξεχώρισε τον πυρήνα απο το πλέγμα και "παίξε" με αυτό...αναλόγως το μήκος που θα απογυμνώσεις...δες αν το πιάσεις και σε μεταλλικά στοιχεία.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 hour ago, splanis said: Καλησπέρα, η σύνδεση της κεραία στο σπίτι μου έιναι χαλασμένη και επειδή δεν πολυβλέπω τηλεοραση δεν την είχα φτιάξει, απλα έβαζα ένα κομματάκι αλουμινόχαρτο στο καλώδιο(λολ) και έπιανε αν ήθελα να δω κάτι, απλά σήμερα που θέλω να δω champions league δεν παιζει η πατέντα μου (πιανει μονο οταν πηγαινω το δαχτυλο μου κοντα στο καλωδιο;;;;;), υπαρχει κανενας τροπος να το φτιαξω λιγο γρηγορα; υ.γ δεν προλαβαινω να παω στα μαγαζια :/ Δοκιμασμένο και με 100% επιτυχία! 1
splanis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έβαλα ένα τεράστιο κομμάτι αλουμινοχαρτο και φαίνεται να δουλεύει. Ελπίζω να καταφέρω να δω άγωνα Edit αυτό που πόσταρες δεν νομίζω ότι μπορώ να το κάνω εγω Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα