sakkoz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 εγω εχω στο πσ μια ραμ στα 2133mhz αν παρω και αλλη μια που θα ειναι στα 1866mhz και της βαλω και τις δυο να δουλευουν στα 1866mhz θα εχω καποιο προβλημα?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 το μόνο θέμα που μπορεί να έχεις είναι η ασυμβατότητα σε περίπτωση κυρίως που δεν είναι της ίδια εταιρείας ή της ίδιας σειράς διαφορετικά θα δίνει τον ρυθμό η χαμηλότερη.
sakkoz Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, zeibei είπε το μόνο θέμα που μπορεί να έχεις είναι η ασυμβατότητα σε περίπτωση κυρίως που δεν είναι της ίδια εταιρείας ή της ίδιας σειράς διαφορετικά θα δίνει τον ρυθμό η χαμηλότερη. της ιδιας εταιριας θα ειναι ποιο συγκεκριμενα hyperx δηλαδη πρεπει να κοιταξω να λεει το cl10 πχ?
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 όχι απαραίτητα. κατά 80% θα λειτουργούν κανονικά χωρίς πρόβλημα.
blitzNikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Από τη στιγμή που πρόκειται για διαφορετικές μνήμες δεν μπορεί κανείς να είναι σίγουρος 100%. Αφού όμως είναι ίδια εταιρία και μοντέλο (kingston HyperX) λογικά θα συνεργαστούν. Το σημαντικό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να λειτουργούν στα ίδια ρεύματα (voltage). Τα υπόλοιπα θα τα συντονίσει ο ελεγκτης μνήμης, στις χαμηλότερες τιμές για τη συχνότητα (Mhz), στις μεγαλύτερες για τα timings(cl). Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από blitzNikos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα