Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι φταιει ξερεις καποιος βοηθησεις μετα απο μια windows 7 update τι να κανω 

Untitled.png

Επεξ/σία από alex300
Δημοσ.

Δηλαδή έκανες επαναφορά σε κάποια προηγούμενη ημερομηνία, πριν από το πρόβλημα και δεν επανήλθε;
Επόμενο είναι να πατήσεις στην έναρξη και κάτω αριστερά που έχει ένα πλαίσιο αναζήτησης να γράψεις cmd. Θα σου εμφανίσει ένα αποτέλεσμα, την γραμμή εντολών. Θα κάνεις δεξί κλικ->Εκτέλεση ως διαχειριστής (αν δε βλέπεις τι γράφει, είναι αυτό με την ασπίδα των windows).
Θα ανοίξει το command prompt και θα δώσεις sfc /scannow (έχει κενό μετά το sfc και πριν το / ), θα πατήσεις enter και θα περιμένεις.

 

Δημοσ.

Θα πρότεινα να δημιουργήσεις έναν νέο χρήστη με πλήρη δικαιώματα και να δεις αν και εκεί έχεις θέμα. Αν ναι, τότε δοκίμασε να αλλάξεις γλώσσα στα Αγγλικά και μετά να ξαναγυρίσεις στα Ελληνικά. Τα ultimate αλλάζουν γλώσσα μέσα από τα προτεινόμενα updates.

Δημοσ.

τα εκανα ολα τιποτα φιλε εκανα φορματ ευχαριστω για ολα  λες να το ξανα κανει με update

Δημοσ.

Τώρα είμαι σε σύστημα με 7άρια ultimate 64 bit Ελληνικά και πριν λίγο έκανα και επανεκκίνηση για update χωρίς πρόβλημα. Τα Updates τα έχω πάντα ανοιχτά.
Η έκδοση που έχεις είναι καθαρή από την ms ή κάποια πειραγμένη black/turbo/super/ultra/all-in-one;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...