Προς το περιεχόμενο

[GPU][Amazon] Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8 GB (pre order) 360 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, gmenex είπε

Μόλις πήρα μήνυμα ότι πρέπει να πληρώσω. Απορία ρε παίδες:Ξέρουμε μήπως αν τα γραφικά από R7 2700X θα συγκρίνονται με RX580? γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει πιο πολύ να περιμένω και να αλλάξω επεξεργαστή...

Άντε να παίρνουμε σειρά και οι άλλοι 😁

Δημοσ.

Update:Παραλαβή 16/4 μια χαρά πολύ γρηγορότερα από ότι περίμενα. Νομίζω όμως ότι υπάρχει γενικά μία πτώση τιμών?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/4/2018 στις 5:02 ΜΜ, gmenex είπε

Μόλις πήρα μήνυμα ότι πρέπει να πληρώσω. Απορία ρε παίδες:Ξέρουμε μήπως αν τα γραφικά από R7 2700X θα συγκρίνονται με RX580? γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει πιο πολύ να περιμένω και να αλλάξω επεξεργαστή...

What; 

Κάπου μπερδεύτηκες. Δεν έχει γραφικά ο 2700 και αν είχε όπως το περιγράφεις δλδ κοντά στην 580 θα κόστιζε έξι κατοστάρικα :D

Το θετικό που δεν περιμέναμε όμως, είναι ότι θα έρχεται με wraith prism cooler.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παραλαμβάνω την Τρίτη. Θα ερχόταν σήμερα αλλά αργία. Χθες έφυγε από Πολωνία (προφανώς εκεί οι αποθήκες) και σήμερα 09:00 ήταν Σπάτα

Δημοσ.

την εκανα και εγω τοτε παραγγελια αλλα τελικα δεν με ψηνει..αν την θελει καποιος και υπαρχει τροπος να σταλθει σε αυτον..

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, national είπε

την εκανα και εγω τοτε παραγγελια αλλα τελικα δεν με ψηνει..αν την θελει καποιος και υπαρχει τροπος να σταλθει σε αυτον..

Αν θες μπορείς να την επιστρέψεις. Στο amazon δεν υπάρχουν τέτοια θέματα :)

Δημοσ.
20 ώρες πριν, siegfried_gr είπε

Παραλαμβάνω την Τρίτη. Θα ερχόταν σήμερα αλλά αργία. Χθες έφυγε από Πολωνία (προφανώς εκεί οι αποθήκες) και σήμερα 09:00 ήταν Σπάτα

Έχεις Tracking Number? Εμένα λέει DP will deliver your package. This package doesn't have a tracking ID.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, gmenex είπε

Έχεις Tracking Number? Εμένα λέει DP will deliver your package. This package doesn't have a tracking ID.

Ναι κανονικά. Ήδη μου έχει στείλει και sms η DHL. Στο status είναι "Αποστολή για παράδοση 10/04 λόγω αργίας στον τόπο προορισμού"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gmenex είπε

Αν δεν το βαλες με dhl δεν θα πάρεις tracking no. 

Επεξ/σία από Μακιαβέλλι
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε

Αν δεν το βαλες με dhl δεν θα πάρεις tracking no. 

Πείτε μου ότι δεν έχω κάνει μ#^@#^@α και δεν θα έχω πρόβλημα με την παραλαβή...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gmenex είπε

Με αμαζον λεφτά δεν χάνεις. Μην αγχωνεσαι. Απλα θα παρει παραπανω καιρό η παράδοση και ίσως το αφήσει ο ταχυδρόμος χύμα. Αν δεν το εχεις κάνα 10ημερο μετα την αργότερη προσδοκουμενη ημερομηνία παραδοσης μιλάς με αμαζον. 

• Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, gmenex είπε

Επειδή η διαφορά ήταν γύρω στο  10αρικο και επειδή ηταν_ειναι πολύ καλή τιμή είχα βάλει το fast shipping (DHL). Εσένα θα σου έρθει κανονικά. Αν θέλεις μπορείς να πας στο ταχυδρομείο που σε εξυπηρετεί και να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο και να κανονίσεις να μην το φέρει αλλά να αφήσει κατευθείαν ειδοποιητηριο. Επειδή εγώ λείπω συχνά έχω μιλήσει με τον άνθρωπο και δεν μου παραδίδει τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...