siegfried_gr Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, gmenex είπε Μόλις πήρα μήνυμα ότι πρέπει να πληρώσω. Απορία ρε παίδες:Ξέρουμε μήπως αν τα γραφικά από R7 2700X θα συγκρίνονται με RX580? γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει πιο πολύ να περιμένω και να αλλάξω επεξεργαστή... Άντε να παίρνουμε σειρά και οι άλλοι 😁
gmenex Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Update:Παραλαβή 16/4 μια χαρά πολύ γρηγορότερα από ότι περίμενα. Νομίζω όμως ότι υπάρχει γενικά μία πτώση τιμών?
saxos55 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, gmenex είπε Update:Παραλαβή 16/4 μια χαρά πολύ γρηγορότερα από ότι περίμενα. Νομίζω όμως ότι υπάρχει γενικά μία πτώση τιμών? Στις 570/580 υπάρχει μια μικρή πτώση, ναι: https://pcpartpicker.com/trends/price/video-card/ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/4/2018 στις 5:02 ΜΜ, gmenex είπε Μόλις πήρα μήνυμα ότι πρέπει να πληρώσω. Απορία ρε παίδες:Ξέρουμε μήπως αν τα γραφικά από R7 2700X θα συγκρίνονται με RX580? γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει πιο πολύ να περιμένω και να αλλάξω επεξεργαστή... What; Κάπου μπερδεύτηκες. Δεν έχει γραφικά ο 2700 και αν είχε όπως το περιγράφεις δλδ κοντά στην 580 θα κόστιζε έξι κατοστάρικα Το θετικό που δεν περιμέναμε όμως, είναι ότι θα έρχεται με wraith prism cooler. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
siegfried_gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Παραλαμβάνω την Τρίτη. Θα ερχόταν σήμερα αλλά αργία. Χθες έφυγε από Πολωνία (προφανώς εκεί οι αποθήκες) και σήμερα 09:00 ήταν Σπάτα
national Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 την εκανα και εγω τοτε παραγγελια αλλα τελικα δεν με ψηνει..αν την θελει καποιος και υπαρχει τροπος να σταλθει σε αυτον..
dterzakis Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, national είπε την εκανα και εγω τοτε παραγγελια αλλα τελικα δεν με ψηνει..αν την θελει καποιος και υπαρχει τροπος να σταλθει σε αυτον.. Αν θες μπορείς να την επιστρέψεις. Στο amazon δεν υπάρχουν τέτοια θέματα
nek4d Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Κριμα ειναι να την επιστρεψεις σε αυτην την τιμη. Σου στελνω pm.
gmenex Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, siegfried_gr είπε Παραλαμβάνω την Τρίτη. Θα ερχόταν σήμερα αλλά αργία. Χθες έφυγε από Πολωνία (προφανώς εκεί οι αποθήκες) και σήμερα 09:00 ήταν Σπάτα Έχεις Tracking Number? Εμένα λέει DP will deliver your package. This package doesn't have a tracking ID.
siegfried_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, gmenex είπε Έχεις Tracking Number? Εμένα λέει DP will deliver your package. This package doesn't have a tracking ID. Ναι κανονικά. Ήδη μου έχει στείλει και sms η DHL. Στο status είναι "Αποστολή για παράδοση 10/04 λόγω αργίας στον τόπο προορισμού"
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gmenex είπε Έχεις Tracking Number? Εμένα λέει DP will deliver your package. This package doesn't have a tracking ID. Αν δεν το βαλες με dhl δεν θα πάρεις tracking no. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2018 από Μακιαβέλλι
gmenex Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Μακιαβέλλι είπε Αν δεν το βαλες με dhl δεν θα πάρεις tracking no. Πείτε μου ότι δεν έχω κάνει μ#^@#^@α και δεν θα έχω πρόβλημα με την παραλαβή...
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, gmenex είπε Πείτε μου ότι δεν έχω κάνει μ#^@#^@α και δεν θα έχω πρόβλημα με την παραλαβή... Με αμαζον λεφτά δεν χάνεις. Μην αγχωνεσαι. Απλα θα παρει παραπανω καιρό η παράδοση και ίσως το αφήσει ο ταχυδρόμος χύμα. Αν δεν το εχεις κάνα 10ημερο μετα την αργότερη προσδοκουμενη ημερομηνία παραδοσης μιλάς με αμαζον. 3
siegfried_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 Δημοσ. 7 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, gmenex είπε Πείτε μου ότι δεν έχω κάνει μ#^@#^@α και δεν θα έχω πρόβλημα με την παραλαβή... Επειδή η διαφορά ήταν γύρω στο 10αρικο και επειδή ηταν_ειναι πολύ καλή τιμή είχα βάλει το fast shipping (DHL). Εσένα θα σου έρθει κανονικά. Αν θέλεις μπορείς να πας στο ταχυδρομείο που σε εξυπηρετεί και να μιλήσεις με τον ταχυδρόμο και να κανονίσεις να μην το φέρει αλλά να αφήσει κατευθείαν ειδοποιητηριο. Επειδή εγώ λείπω συχνά έχω μιλήσει με τον άνθρωπο και δεν μου παραδίδει τίποτα.
nek4d Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Δημοσ. 8 Απριλίου 2018 Συστημενα τα στελνει πλεον και συνηθως το Αμαζον, δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα