Προς το περιεχόμενο

[GPU][Amazon] Sapphire Radeon RX 580 NITRO+ Special Edition 8 GB (pre order) 360 ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, biliour4s είπε

Επειδή σκέφτομαι να την παραγγείλω ξέρει κανείς που να έχει δει ίδια περίπτωση πότε θα την έχω παραλάβει περίπου?

Κανεις δεν ξερει...Μπορει σε 2-3 εβδομαδες μπορει σε 2 μηνες μπορει και καθολου....Γενικα ειναι υλοποιηση που δεν κυκλοφορει πολυ...Υπαρχουν περιπτωσεις preorder που εφαγαν ακυρο

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Inler είπε

Κανεις δεν ξερει...Μπορει σε 2-3 εβδομαδες μπορει σε 2 μηνες μπορει και καθολου....Γενικα ειναι υλοποιηση που δεν κυκλοφορει πολυ...Υπαρχουν περιπτωσεις preorder που εφαγαν ακυρο

Αυτό σκέφτομαι και εγώ οπότε άκυρο το βλέπω.Ευχαρστώ φίλε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, national είπε

συγκρινόμενη με μια gtx που κατατάσσεται;

Ελαχιστα χειροτερη απο 1060 6GB. Εξαρταται βεβαια απο το εκαστοτε παιχνιδι και αναλυση.

Επεξ/σία από desperados
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 hour ago, nek4d said:

Στα 399 εχει η αντιστοιχη Sapphire στο eshop τωρα,

https://www.e-shop.gr/vga-sapphirepulse-radeon-rx580-8gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.510980

(δεν ξερω αν εινα καλη υλοποιηση).

Καμία σχέση με την υλοποίηση του τίτλου αλλά νταξ.. Απ το τίποτα.. 

Δημοσ.

Μόλις πήρα μήνυμα ότι πρέπει να πληρώσω. Απορία ρε παίδες:Ξέρουμε μήπως αν τα γραφικά από R7 2700X θα συγκρίνονται με RX580? γιατί αν είναι έτσι τότε συμφέρει πιο πολύ να περιμένω και να αλλάξω επεξεργαστή...

Δημοσ.

(A ωραία ευτυχώς που ρώτησα να το ξεγράψω αυτό το σενάριο.) Οπότε πείτε μου λίγο εν συντομία:Είναι από UK οπότε δεν έχουμε θέμα τελωνείου και Από θέμα εγγύησης τι γίνεται? Σε περίπτωση που γίνει κάτι που θα πάω τη κάρτα?? ο πωλητής καταρχήν είναι ο σωστός έτσι? Sold by: Amazon EU S.a.r.L. αυτά ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγγυηση εχεις την καλυτερη αν εχει κατι η καρτα την γυριζεις πισω με τα μεταφορικα λογικα πληρωμενα

Σαν υλοποιηση ειναι εξαιρετικη

Τελωνειο οχι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...