Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Να κατσω να συζητησω τι? Σχεδον ολα οσα λες ειναι ανουσια και χωρις κανενα επιχειρημα.. επειδη εσυ εκατσες και εψαξες την σημασια της λεξης Θρησκοληπτος στο Google και πατησες στο εκτο αποτελεσμα εγω πρεπει να σε παρω στα σοβαρα? Λυπαμαι αλλα ειναι δικαωμα μου μετα απο οσα εχεις πει εδω να μην μπορω να σε παρω στα σοβαρα. 

Τι λες ρε ανθρωπε. Τι λέξη θρησκόληπτος την ξέρω από μικρό παιδί τι σημαίνει. Έκατσα και σου έβαλα link για να μάθεις και συ τι σημαίνει, γιατί με κατηγόρησες ότι βρίζω τους πιστούς. Εγώ το ήξερα την στιγμή που το έγραψα και το έκανα συνειδητά. Και πάλι δεν ζητάς συγνώμη, αφήνεις χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα, δεν απαντάς για τα μηνύματα τα οποία σου είπα ότι απαντώ τα οποία είναι ρατσιστικά και υποτιμητικά. Αν δεν είσαι τρολ. απάντησε σοβαρά. Και δεν είναι κανένα δικαίωμά σου να θίγεις κάποιον και μετά να την κάνεις, όταν ο άλλος σου απαντάει σοβαρά σε αυτά που λες.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Απαντ. 413
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Επισκέπτης
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, john_cena2 είπε

αντιδραστικό τρολάκι με ανάγκη για προσοχή ;

http://www.gagcaps.com/Media/argKoN0

Εσυ εκανες εγγραφη για να πεις ολο αυτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και πετάχτηκε ο άλλος και φώναξε

Αναφορά σε κείμενο

ότι μπορείς να φανταστείς είναι πραγματικό

όλοι σιγήσαμε... κάποιοι, πιο ψύχραιμοι, πήραν το smartphone και έκαναν αναζήτηση στο google... κοιτάξανε αποσβολωμένοι και ένας τόλμησε να πει...

Αναφορά σε κείμενο

Μα αυτό το είπε ο Πικάσο... τι σχέση έχει με τον Πάοκ και το πρωτάθλημα...

Επεξ/σία από AtiX
Επισκέπτης
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Για τον απλο λογο οτι τα σχολια αυτα ειναι πολυ χειροτερα απο τα υπολοιπα. Και δεν πηγαινουν για ενα δυο ατομα εδω αλλα για ολους οσους δεν εχουν τις ιδιες αποψεις με τον ιδιο. Το να λες αναπηρο καποιον που εχει καθε δικαωμα να πιστευει σε εναν Θεο (Ναι ακομα και το 2018) δεν νομιζω να πηγαινε για καποιον συγκεκριμενα αλλα ειναι γενικα για ολους.

Συμφωνω ο λογος είναι απλος οπως λες, αλλα οχι αυτος που αναφερεις. Διοτι αν ηταν ετσι θα αναφεροσουν και στα αντιστοιχα ποστ και ατομα που εχουν την ιδια πεποίθηση για τους αθεους ή αλλόθρησκους, ομως δεν το κανεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Συμφωνω ο λογος είναι απλος οπως λες, αλλα οχι αυτος που αναφερεις. Διοτι αν ηταν ετσι θα αναφεροσουν και στα αντιστοιχα ποστ και ατομα που εχουν την ιδια πεποίθηση για τους αθεους ή αλλόθρησκους, ομως δεν το κανεις

Και να σημειώσω ότι κανείς από εμάς δεν μπήκε στο νήμα για να γράψει για τους θρήσκους κτλ Το αντίθετο έγινε. Με αφορμή το συνδυασμό αθεϊας-αναπηρίας κάποιοι άρχισαν να επικαλούνται την οργή του θεού.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Τι λες ρε ανθρωπε. Τι λέξη θρησκόληπτος την ξέρω από μικρό παιδί τι σημαίνει. Έκατσα και σου έβαλα link για να μάθεις και συ τι σημαίνει, γιατί με κατηγόρησες ότι βρίζω τους πιστούς. Εγώ το ήξερα την στιγμή που το έγραψα και το έκανα συνειδητά. Και πάλι δεν ζητάς συγνώμη, αφήνεις χαρακτηρισμούς χωρίς επιχειρήματα, δεν απαντάς για τα μηνύματα τα οποία σου είπα ότι απαντώ τα οποία είναι ρατσιστικά και υποτιμητικά. Αν δεν είσαι τρολ. απάντησε σοβαρά. Και δεν είναι κανένα δικαίωμά σου να θίγεις κάποιον και μετά να την κάνεις, όταν ο άλλος σου απαντάει σοβαρά σε αυτά που λες.

Να ζητησω και συγνωμη ε? Για ποιο λογο δεν μου ειπες. Για αυτα τα comments που λες εχω ηδη δωσει απαντηση. Ειναι αθλια αλλα θεωρω τα δικα σου χειροτερα. Κατσε και διαβασε την συζητηση απο την αρχη για να καταλαβεις.  Εσυ τα εγραψες.. θα επρεπε να τα θυμασαι. Αν πιστευεις οτι καποιος σoυ ειπε κατι χειροτερο η πουλησε χειροτερη ειρωνια μπορεις να μας το δειξεις. Και ναι το οσοι δεν πιστευουν δεν εχω μυαλο ειναι ακυρο.

40 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Δεν το εκανα γιατι μιλαμε για πολυ λιγοτερα ποστ. Οχι για τοσα πολλα και ολη την ωρα που καποιος γραφει για Θεο και σχετικα με την θρησκεια.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να δω μια εξέλιξη στην συζήτηση του στυλ...

Αναφορά σε κείμενο

αυτός φανταζότανε και έγραφε αρλούμπες, αφού το γράφει ξεκάθαρα... τον κόσμο ολόκληρο τον δημιούργησε ο Θεός από το τίποτα... εκ του μηδενός...

Επεξ/σία από AtiX
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Να ζητησω και συγνωμη ε? Για ποιο λογο δεν μου ειπες. Για αυτα τα comments που λες εχω ηδη δωσει απαντηση. Ειναι αθλια αλλα θεωρω τα δικα σου χειροτερα. Κατσε και διαβασε την συζητηση απο την αρχη για να καταλαβεις.  Εσυ τα εγραψες.. θα επρεπε να τα θυμασαι. Αν πιστευεις οτι καποιος σε ειπε κατι χειροτερο η πουλησε χειροτερη ειρωνια μπορεις να μας το δειξεις. Και ναι το οσοι δεν πιστευουν δεν εχω μυαλο ειναι ακυρο.

Δεν το εκανα γιατι μιλαμε για πολυ λιγοτερα ποστ. Οχι για τοσα πολλα και ολη την ωρα που καποιος γραφει για Θεο και σχετικα με την θρησκεια.

Μα τα δικά μου είναι απάντηση σε αυτά τα σχόλια. Ήθελες να δείξω αυτοσυγκράτηση; Τις περισσότερες φορές το έκανα, αλλά δεν θα σε ρωτήσω κιόλας πως θα απαντάω σε καθέναν που προσβάλει. Και το μήνυμα στο οποίο στηρίχθηκες σαν το χειρότερο, έκανες λάθος. Το ξέρω ότι αδυνατείς να υποστηρίξεις αυτά που λες.

Για να δεις πως τα βλέπεις τα πράγματα. Αυτός που γράφει ότι αυτοί που δεν πιστεύουν στο θεο δεν είναι νοήμονες, λες είναι απλά άκυρο σχόλιο.

Τι να πω...

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ.
2 ώρες πριν, nectons είπε

Σίγουρα σεβαστή αλλά άλλη μια θεωρία. Και εγώ έχω άλλη μια θεωρία στο μυαλό μου. Από που προέρχεται αυτή η ηλεκτροχημική διαδικασία? αυτή η ενέργεια? Το σώμα είναι ύλη. Η ενέργεια? Που πάει μετά? Γιατί να μην προσγειώνεται σε κάποιο άλλο σώμα που μόλις σχηματίστηκε ο εγκέφαλος του? (Μετενσάρκωση κάπως). Γιατί όχι αυτή η ενέργεια να μην περιπλανηθεί σε κάποια άλλη διάσταση η σε κάποιον άλλον πλανήτη η η η... (παράδεισος/κόλαση) ανάλογα με τις εδώ πράξεις μας αφού θα έχει κάποιου είδους ταυτότητα/συχνότητα η συγκεκριμένη ενέργεια και θα είναι όλα αποθηκευμένα σε κάποιο "σέρβερ"?

Αυτά που λες, έχουν πολύ απλές απαντήσεις στη βιολογία, στη φυσική και στη χημεία.

Μετανσαρκώσεις κτλ δεν έχουν θέση σε έναν κόσμο του 21ου αιώνα.

Έχεις πέσει κ εσύ θύμα της αγωνίας της ανυπαρξίας και του μάρκετινγκ του χριστιανισμού που σου προσφέρει μια ψευδή ανακούφιση από αυτήν. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Αυτά που λες, έχουν πολύ απλές απαντήσεις στη βιολογία, στη φυσική και στη χημεία.

Μετανσαρκώσεις κτλ δεν έχουν θέση σε έναν κόσμο του 21ου αιώνα.

Έχεις πέσει κ εσύ θύμα της αγωνίας της ανυπαρξίας και του μάρκετινγκ του χριστιανισμού της θρησκείας που σου προσφέρει μια ψευδή ανακούφιση από αυτήν. 

Χωρίς παρεξήγηση... ελπίζω... :)

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Όσοι ακόμα πιστεύεται στον φανταστικό σας φίλο με την άσπρη ρόμπα και την μακριά γενειάδα μπορείτε σας παρακαλώ να το κρατάτε για εσάς;

Υ.Γ. Σκεφτείτε πως θα ήταν αν έλεγα ότι πιστεύω στον Δία σήμερα.......απλά σκεφτείτε και μην ενστερνίζεστε κάτι που σας επέβαλε με πλύση εγκεφάλου η κοινωνία, οικογένεια, σχολείο κλπ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μα τα δικά μου είναι απάντηση σε αυτά τα σχόλια. Ήθελες να δείξω αυτοσυγκράτηση; Τις περισσότερες φορές το έκανα, αλλά δεν θα σε ρωτήσω κιόλας πως θα απαντάω σε καθέναν που προσβάλει. Και το μήνυμα στο οποίο στηρίχθηκες σαν το χειρότερο, έκανες λάθος. Το ξέρω ότι αδυνατείς να υποστηρίξεις αυτά που λες.

Για να δεις πως τα βλέπεις τα πράγματα. Αυτός που γράφει ότι αυτοί που δεν πιστεύουν στο θεο δεν είναι νοήμονες, λες είναι απλά άκυρο σχόλιο.

Τι να πω...

Δεν ειναι ακυρο? Τοτε τι ειναι? Θα ενιωθες καλυτερα αν το ελεγα αθλιο? Τεσπα νομιζω δεν σου χρωσταω καμια απαντηση. Και συγνωμη θα σου ζητουσα μονο αν σε ειχα προσβαλει οπως εκανες εσυ. Για εμενα εκλεισε το θεμα. Αφου δεν θες να καταλαβεις τι λεω δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δεν προκειται να σου δωσω αλλη απαντηση μιας και αυτη η συζητηση δεν προκειται να βγαλει καπου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ΘοδωρηςGR είπε

Δεν ειναι ακυρο? Τοτε τι ειναι? Θα ενιωθες καλυτερα αν το ελεγα αθλιο? Τεσπα νομιζω δεν σου χρωσταω καμια απαντηση. Και συγνωμη θα σου ζητουσα μονο αν σε ειχα προσβαλει οπως εκανες εσυ. Για εμενα εκλεισε το θεμα. Αφου δεν θες να καταλαβεις τι λεω δεν μπορω να κανω κατι αλλο. Δεν προκειται να σου δωσω αλλη απαντηση μιας και αυτη η συζητηση δεν προκειται να βγαλει καπου.

Μα αυτό είναι το θέμα σου. Δεν λέω να πεις ότι είναι άθλιο. Αλλά οι χαρακτηρισμοί σου έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Αν το είχα πει εγώ θα έλεγες ότι είναι άθλιο, ειρωνικό κτλ. όσο για τις προσβολές, εσύ μου επιτέθηκες. Καλή συνείδηση να χεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nectons είπε

Στον Θεό δεν πιστεύει 100% κανείς ανθρώπινος οργανισμός. Ο μόνος τρόπος να πιστέψεις 100% σε Αυτόν είναι σύμφωνα με τα γραπτά όταν το πνεύμα αφήσει το σώμα όταν πεθάνουμε δηλαδή και αφήσουμε αυτή τη ζωή.

Σε ποιον Θεο απ ολους όμως? Εκανες μεν quote αλλα δεν απαντησες.

5 ώρες πριν, nectons είπε

Ακόμη και οι άπιστοι που μόλις κινδυνέψει η αισθανθούν ότι κινδυνεύει (πραγματικά) η ζωή τους αμέσως επικαλούνται τον Θεό τον Ιησού και την μητέρα του.

Δηλαδη ο τουρκος "απιστος" θα επικαλεστει αυτους που λες? ή μηπως θα επικαλεστει τους δικους του θεους?

Το μόνο σιγουρο εινα οτι ο αθεος δεν θα επικαλεστει κανεναν θεο, ασχέτως τι νομιζετε εσεις οι πιστοι.

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...